#Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ιερά Σύνοδος για νέες ταυτότητες: Παραθρησκευτικές οι θεωρίες των αρνητών, προσβάλλουν την Ορθοδοξία

Newsbeast.gr
Με σχετική απόφασή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απορρίπτει τα όσα ισχυρίζονται οι αρνητές των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, σημειώνοντας πως πρόκειται για «παραθρησκευτικές θεωρίες» που προσβάλλουν το δόγμα της Ορθοδοξίας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της, μετά τις διήμερες συνεδρίες της, τονίζει σχετικά με το ζήτημα των ταυτοτήτων ότι «δεν είναι θεολογικώς ισχυρές οι θεωρίες» ότι «προσβάλλεται το δόγμα της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού από τη μορφή και το περιεχόμενο της νέας αστυνομικής ταυτότητας». Και προσθέτει ότι έχει «παραθρησκευτική αφετηρία η χρήση φράσεων περί “ηλεκτρονικού φακελώματος” που επιβάλλει η “Νέα Τάξη Πραγμάτων
17:00 06/09/2023

Η γαλλική κοινωνία έχει αγανακτήσει με τη στάση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν

vimaorthodoxias.gr
ΓΑΛΛΙΑ ΝΕΑ: Τις τελευταίες δύο ημέρες Γάλλοι έχουν βγει στους δρόμους και συγκρούονται με τους μετανάστες αλλά και με τους απογόνους μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς. Την ίδια στιγμή η Μαρίν Λεπέν προχώρησε σε δηλώσεις για τα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες: «Θα σώσω την Γαλλία από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο Ε.Μακρόν […]
18:09 04/07/2023

«Νίκη»: Άλλο ένα κόμμα που θα μας σώσει από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»

neolaia.gr
Ας δούμε τις ακραίες θέσεις του κόμματος και ας σκεφτούμε πολύ σοβαρά για το εάν η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ακόμη ένα ακροδεξιό, ομοφοβικό, αντιεμβολιαστικό και «ψεκασμένο» αφήγημα που ευαγγελίζεται να μας διασώσει από τους «αδίστακτους εντολοδόχους της παγκοσμιοποίησης» (!!!!!!).
10:58 25/05/2023

Οι χώρες της Δύσης υιοθετούν την ευθανασία – Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στήνει «Άουσβιτς» για απελπισμένους

sportime.gr
Όλο και περισσότερες κυβερνήσεις της Δύσης νομιμοποιούν την ευθανασία - Η αξία του ανθρώπου συνθλιβεται σε μια ναζιστική βιομηχανία θανάτου Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.
20:24 17/05/2023

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Ο φασισμός της «πολιτικής ορθότητας» επιβάλλει λογοκρισία σε λογοτεχνικά βιβλία – Αντίσταση στην παράνοια τους

sportime.gr
Με το πρόσχημα της «πολιτικής ορθότητας» η Νέα Τάξη Πραγμάτων «διορθώνει» λογοτεχνικά αριστουργήματα, απαλείφοντας λέξεις που «ενοχλούν»! Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.
22:24 27/03/2023

Ουφολογία και «εξωγήινοι»: Άλλη μια γελοία προπαγάνδα τρόμου που επιστράτευσε η Νέα Τάξη Πραγμάτων

sportime.gr
Οι εξωγήινοι έχουν την τιμητική τους από site, διεθνή πρακτορεία, μέχρι και στρατηγούς κρατών - Άλλη μια στημένη προσπάθεια μαζικής τρομοκράτησης Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.
21:22 13/02/2023

Νταβός 2023: Ψηφιακό φακέλωμα, εγκεφαλικά εμφυτεύματα, ανήθικη προπαγάνδα – H φρικτή ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

sportime.gr
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν κρατά ούτε τα προσχήματα πια - Οι στόχοι που τέθηκαν στο Νταβός αποκαλύπτουν την επιδίωξη μιας εφιαλτικής δυστοπίας Ελευθέριος Ανδρώνης για το sportime.gr.
23:26 23/01/2023

Μόρφου Νεόφυτος: Έμπλεξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων αν γίνει θαύμα και εκλεγώ

ekklisiaonline.gr
Συνέντευξη στο ελλαδικό Focus FM 103.6 παραχώρησε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ενόψει της υποψηφιότητάς του για την Αρχιεπισκοπή της Κύπρου. Η ιστοσελίδα του καναλιού παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα των όσων θα μεταδοθούν σήμερα το βράδυ. Το άρθρο Μόρφου Νεόφυτος: Έμπλεξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων αν γίνει θαύμα και εκλεγώ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:44 28/11/2022

Πρωτοπαπάς: Ο Μόρφου έζησε κοντά σε Αγιότητα – Επικίνδυνος για Νέα Τάξη Πραγμάτων

ekklisiaonline.gr
Για την υποψηφιότητα του Μητροπολίτη Μόρφου, Νεόφυτου, μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο εκπρόσωπός του, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς. Το άρθρο Πρωτοπαπάς: Ο Μόρφου έζησε κοντά σε Αγιότητα – Επικίνδυνος για Νέα Τάξη Πραγμάτων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:38 16/11/2022

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ- Ξεσπά ο Ηγούμενος της Εσφιγμένου: Η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” για ανόητους

ekklisiaonline.gr
Το παραμύθι της “νέας τάξης πραγμάτων” είναι ένα από τα εμπόδια για την λύση της κατάληψης του κεντρικού κτηρίου της Μονής Εσφιγμένου. Το άρθρο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ- Ξεσπά ο Ηγούμενος της Εσφιγμένου: Η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” για ανόητους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:14 03/11/2022

Ο «άρχων» της Νέας Τάξης

sportime.gr
Ο «άρχων» της Νέας Τάξης. Ένα ποίημα από την 17χρονη Ευαγγελία Λάππα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και των πεπραγμένων της ελίτ. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
14:26 31/08/2022

Συνταγματάρχης Black: Μία ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων μας οδηγεί σε ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! Vid

el.gr
 «Οι πόλεις σε Ευρώπη και Αμερική θα αφανιστούν! Η Ιαπωνία θα σβήσει! Θα χτυπηθούν και η Ρωσία με την Κίνα», είπε…
21:58 02/06/2022

Πόσο θα αντέξει κοινωνικά και πολιτικά η Ευρώπη τις εναντίον της συνέπειες των δικών της κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας; (Και μια παρέμβαση για την αναδυόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων)

olympia.gr
Γραφει ο Βασίλης Δημ. Χασιώτης    Σε μια συνέντευξη του σε ελληνικό διαδικτυακό κανάλι, ο πολεμικός ανταποκριτής στην Ουκρανία (και τη Ρωσία) Θανάσης Αυγερινός, αναφέρθηκε σε ένα «μαύρο χιούμορ», όπως το χαρακτήρισε, το οποίο ακούγεται στη Ρωσία, σύμφωνα με το οποίο ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας είναι στην ουσία ένας  πόλεμος Ρωσίας – ΝΑΤΟ που […] Πόσο θα αντέξει κοινωνικά και πολιτικά η Ευρώπη τις εναντίον της συνέπειες των δικών της κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας; (Και μια παρέμβαση για την αναδυόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων) - olympia
10:52 01/05/2022

Al Mubarak: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ η Νέα Τάξη Πραγμάτων»! Η «θεωρία συνωμοσίας» γίνεται ΠΡΑΞΗ, vid

el.gr
Επίσημα πλέον λέγονται όλα... Το άρθρο Al Mubarak: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ η Νέα Τάξη Πραγμάτων»! Η «θεωρία συνωμοσίας» γίνεται ΠΡΑΞΗ, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:12 08/04/2022

«Ανατέλλει μια νέα εποχή, μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που μπορεί να κρατήσει δεκαετίες»

Newsbeast.gr
Ένας πόλεμος αποτελεί πάντα κομμάτι της Ιστορίας. Αυτό και μόνο αρκεί, ώστε ν’ αναλυθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται πως ζούμε ιστορικές στιγμές. Γίνονται κινήσεις ώστε να αλλάξει η εικόνα στην παγκόσμια σκακιέρα. «Αχνοϋφαίνεται η αυγή μιας νέας εποχής, η οποία θα είναι αρκετά μακροχρόνια», σημειώνει στο Newsbeast ο Δρ. Ευάγγελος Βενέτης. Βρεθήκαμε στο στούντιο του Newsbeast με τον συντονιστή του Ερευνητικού Προγράμματος Μέσης Ανατολής του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Μιλήσαμε κυρίως για την επόμενη μέρα. Αυτό που δουλεύεται για να έρθει. «Σηματοδοτείται το τέλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως το έχουμε γνωρίσει μέχ
23:52 01/04/2022

Μόρφου Νεόφυτος: Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» πολεμά την αλήθεια της Ορθοδοξίας

vimaorthodoxias.gr
MOΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Σύντομος λόγος Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που τελέσθηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητος Ευρύχου, της μητροπολιτικής περιφερείας Μόρφου (25.03.2022) Ψάλλει ο πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου κ. Μάριος Αντωνίου.
19:38 29/03/2022

Από τον Covid-19 στο SLAVA UKRAINI! Απίστευτο ΣΚΙΤΣΟ!!!

el.gr
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μετά από τον Covid-19 τώρα πουλάει ¨Ουκρανία¨. Το άρθρο Από τον Covid-19 στο SLAVA UKRAINI! Απίστευτο ΣΚΙΤΣΟ!!! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
08:08 29/03/2022

Μόρφου Νεόφυτος: Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» πολεμά την αλήθεια των Ορθοδόξων

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Μόρφου Νεόφυτος: Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» πολεμά την αλήθεια των Ορθοδόξων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:54 27/03/2022

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στις ΗΠΑ: «Ο Πούτιν με την ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΕΤΡΕΨΕ την Νέα Τάξη Πραγμάτων του Σβαμπ και του Bill Gates» – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

el.gr
Ο 25ος Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ σηκώνει παλίρροια... Το άρθρο ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στις ΗΠΑ: «Ο Πούτιν με την ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΕΤΡΕΨΕ την Νέα Τάξη Πραγμάτων του Σβαμπ και του Bill Gates» – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:34 15/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load