#Γαρίδες

Γαρίδες πανέ: Συνταγή για τις πιο νόστιμες

koolnews.gr
Υλικά: 1 κιλό γαρίδες (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι) 3 αυγά, χτυπημένα 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Αλάτι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τις γαρίδες, τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι. Σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε […] The post Γαρίδες πανέ: Συνταγή για τις πιο νόστιμες appeared first on Koolnews.gr.
14:58 07/04/2024

Πώς να Φτιάξετε Γαρίδες Σαγανάκι με Ζυμαρικά: Οδηγίες Βήμα Βήμα

koolnews.gr
Οι γαρίδες σαγανάκι είναι ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που είναι εύκολο να φτιαχτεί και πάντα εντυπωσιάζει. Η σάλτσα ντομάτας, φέτας και μαϊντανού είναι πλούσια και γευστική, ενώ οι γαρίδες είναι ζουμερές και τρυφερές. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε γαρίδες σαγανάκι με ζυμαρικά σε λίγα μόνο βήματα. Θα σας δώσουμε επίσης […] The post Πώς να Φτιάξετε Γαρίδες Σαγανάκι με Ζυμαρικά: Οδηγίες Βήμα Βήμα appeared first on Koolnews.gr.
13:58 19/03/2024

Γαριδομακαρονάδα: Η Κλασική Συνταγή

koolnews.gr
Η γαριδομακαρονάδα είναι ένα κλασικό και αγαπημένο ελληνικό πιάτο με μακαρόνια και γαρίδες. Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορεί να γίνει μέσα σε 30 λεπτά περίπου. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της γαριδομακαρονάδας, αλλά τα βασικά υλικά συνήθως περιλαμβάνουν: Γαρίδες: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκες ή κατεψυγμένες γαρίδες. Αν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένες, φροντίστε να τις ξεπαγώσετε πριν το […] The post Γαριδομακαρονάδα: Η Κλασική Συνταγή appeared first on Koolnews.gr.
18:58 18/03/2024

H συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε – Γαρίδες σαγανάκι με φέτα

eleftherostypos.gr
Γαρίδες σαγανάκι! Το ωραιότερο φαγητό του καλοκαιριού και ο Πέτρος Συρίγος έχει την ωραιότερη ιδέα για να το φτιάξετε σε λίγα μόλις λεπτά. Υλικά – Γαρίδες σαγανάκι 10-12 γαρίδες 1-2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο λευκό κρεμμύδι 1/2 φινόκιο 1 σφηνάκι ούζο 1/2 συσκευασία ντομάτα κον κασέ ή φρέσκια Ελαιόλαδο Μαιντανό Αλάτι, πιπέρι Φέτα Διαδικασία Καθαρίζουμε […] Το άρθρο H συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε – Γαρίδες σαγανάκι με φέτα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:06 16/05/2023

Μενού με Σαρακοστιανά για την Μεγάλη Παρασκευή στο Souvlaki bistro στο Λιμάνι της Ραφήνας!

irafina.gr
Εναρμονισμένο το σημερινό μενού της Μεγάλης Παρασκευής -λόγω της ημέρας- στο Souvlaki Bistro στο λιμάνι της Ραφήνας με Σαρακοστιανά εδέσματα Καλαμαράκια τηγανητά Καλαμάρι ψητό Χταπόδι ψητό Γαρίδες ψητές Χταπόδι ψητό Φάβα Μελιτζανοσαλάτα Μύδια αχνιστά Με καταπληκτική θεα. Bistro Fish & Meat Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2294025511 και στο 6948788359. Χρονια πολλα και Καλο Πασχα!
09:06 14/04/2023

Γαρίδες με Σκορδόλαδο

ekklisiaonline.gr
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος. Το άρθρο Γαρίδες με Σκορδόλαδο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:26 23/03/2023

Γευστική αποκάλυψη: Γαρίδες κοκκινιστές, με ούζο

koolnews.gr
Αν και οι περισσότεροι συνδέουν τα κυριακάτικα τραπέζια με κρέας, ο Μίλτος Καρούμπας προτείνει κάτι διαφορετικό μα ταυτόχρονα απόλυτα λαχταριστό. Κοκκινιστές γαρίδες μαγειρεμένες με φρέσκια ντομάτα συνοδεύονται με ούζο και απογειώνουν τις έξι αισθήσεις!   Υλικά 500 γραμμ. γαρίδες 1 κρεμμύδι (ξερό) ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 70 ml. ούζο Αλάτι […]
13:28 28/02/2023

Γαρίδες: Οφέλη και κίνδυνοι από την κατανάλωση

olympia.gr
Οι γαρίδες ανήκουν στα πιο δημοφιλή θαλασσινά λόγω της γεύσης αλλά και των τρόπων με τους οποίους μπορεί κάποιος να τις καταναλώσει. Δίνουν λίγες θερμίδες και είναι χαμηλές σε λιπαρά, ειδικά κορεσμένα που είναι και τα πιο επικίνδυνα. Τα 85 γραμμάρια μαγειρεμένων γαρίδων δίνουν κατά προσέγγιση 100 θερμίδες και 1,4 γραμμάρια ολικού λίπους. Η ίδια […] Γαρίδες: Οφέλη και κίνδυνοι από την κατανάλωση - olympia
11:32 26/02/2023

Το νέο εστιατόριο του Brown Acropol hotel συνδυάζει τη μοντέρνα γαστρονομία με την αυθεντική αστική κουλτούρα

Newsbeast.gr
Μεσογειακή κουζίνα με fusion πινελιές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία, urban culture στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, dj sets με την πιο cool μουσική υπόκρουση, parties και ανυπόκριτα city vibes είναι τα βασικά στοιχεία του νέου εστιατορίου του Brown Acropol, που βρίσκεται στο ατμοσφαιρικό rooftop του αθηναϊκού ξενοδοχείου.  Με ένα menu που βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και στις εκλεπτυσμένες γεύσεις, αλλά και με μια ενημερωμένη wine, spirits & cocktails list, αποτελεί μια απόλυτα μοντέρνα πρόταση, από τις 12.00 το μεσημέρι για ποιοτικά ροφήματα και brunch, και από τις 18.00 για after office drinks και dinner με θέα την Ακρόπολη και την πλατεία Ομονοίας.  
12:08 10/11/2022

Γαρίδες λεμονάτες με μουστάρδα

ekklisiaonline.gr
Βγάλτε τις γαρίδες και βάλτε τις σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου. Το άρθρο Γαρίδες λεμονάτες με μουστάρδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:10 17/10/2022

Γαρίδες ούζου με λιγκουίνι – Απίθανο πιάτο με άρωμα θαλασσινό

ekklisiaonline.gr
Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει, μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες για δέκα λεπτά. Αμέσως μετά τις σουρώνουμε, αλλά το νερό δεν το πετάμε, το περνάμε από σήτα και ετοιμάζουμε μ αυτό την σάλτσα, όσο μείνει το κρατάμε και το βάζουμε στο νερό που θα βράσουμε τα λιγκουίνι. Το άρθρο Γαρίδες ούζου με λιγκουίνι – Απίθανο πιάτο με άρωμα θαλασσινό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:16 07/08/2022

Η συνταγή της ημέρας: Γαρίδες σαγανάκι από τον Πέτρο Συρίγο

eleftherostypos.gr
Το πιο καλοκαιρινό φαγητό, που ταιριάζει υπέροχα με ουζάκι, είναι οι γαρίδες σαγανάκι! Ο Πέτρος Συρίγος έχει την καλύτερη συνταγή και, μάλιστα, έτοιμη σε λίγα λεπτά. Υλικά 10-12 γαρίδες 1-2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο λευκό κρεμμύδι 1/2 φινόκιο 1 σφηνάκι ούζο 1/2 συσκευασία ντοματα κον κασέ ή φρέσκια Ελαιόλαδο Μαιντανό Αλάτι, πιπέρι Φέτα (προαιρετικά) Διαδικασία […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Γαρίδες σαγανάκι από τον Πέτρο Συρίγο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:40 07/06/2022

Μύρισε… νησί – Συνταγή για γαρίδες σαγανάκι με φέτα

koolnews.gr
Ψάχνεις διάφορους τρόπους για να φέρεις το καλοκαίρι στο σπίτι σου; Ξεκίνα από την κουζίνα με μία λαχταριστή συνταγή που όλοι αγαπούν. Γαρίδες σαγανάκι με φέτα… για να μυρίσουν έστω και για λίγο διακοπές. Υλικά ½  κιλό μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες 1/3 φλιτζ. + 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 […] The post Μύρισε… νησί – Συνταγή για γαρίδες σαγανάκι με φέτα appeared first on Koolnews.gr.
20:56 14/05/2022

Mεγάλη Παρασκευή στο Souvlaki bistro με γαριδομακαρονάδα και φάβα

irafina.gr
Εναρμονισμένο το σημερινό μενού της Μεγάλης Παρασκευής -λόγω της ημέρας- στο Souvlaki Bistro με θαλασσινούς μεζέδες, καλαμάρια, γαριδομακαρονάδα, φάβα και μελιτζανοσαλάτα. Πάντα κοντά στην εκλεκτή πελατεία του το μαγαζί που βρίσκεται στο λιμάνι της Ραφήνας προσφέρει σήμερα: Καλαμαράκια τηγανητά Καλαμάρι ψητό Χταπόδι ψητό Γαριδομακαρονάδα Γαρίδες ψητές Γαριδάκι Φάβα με κρεμμυδάκι Μελιτζανοσαλάτα Souvlaki Bistro Λιμάνι Ραφήνας […]
08:06 22/04/2022

Γαρίδες στην εγκυμοσύνη: Η διατροφική αξία, τα οφέλη και τι να προσέξετε

mothersblog.gr
Επιτρέπονται όλες οι τροφές στην εγκυμοσύνη; Οι γαρίδες στη διατροφή της εγκύου Η διατροφική αξία της γαρίδας Γαρίδες στη διατροφή της εγκύου – Τα οφέλη
15:08 09/03/2022

Ένα τριήμερο γεμάτο από νηστίσιμες λιχουδιές στο Riva Seaview

irafina.gr
Tελευταίο σαββατοκύριακο της Αποκριάς και Καθαρή Δευτέρα ο σεφ του Riva Seaview προσφέρει νηστίσιμα πιάτα! Από σουπιές και μύδια μέχρι γαριδομακαρονάδα!!! Στο τριήμερο ελάτε να απολαύσετε από τον Σεφ μας νηστίσιμες λιχουδιές. Σουπιές κοκκινιστές με λαχανικά και πατάτες baby Μύδια αχνιστά Ταραμοσαλάτα Χταπόδι σχάρας και ξυδάτο Καλαμαράκια τηγανητά Γαριδάκι τηγανητό Γαρίδες σαγανάκι Γαριδομακαρονάδα Riva Seaview […]
23:44 03/03/2022

Γαρίδες σαγανάκι – Ιδανική συνταγή για το γιορτινό τραπέζι της 28ης Οκτωβρίου

ipop.gr
Αυτή η παραδοσιακή άκρως ελληνική συνταγή αγνοεί την άποψη ότι τα θαλασσινά και το τυρί δεν αναμειγνύονται και λειτουργεί υπέροχα, με αποτέλεσμα μια αρμονική ισορροπία γεύσεων. Αν και μπορεί να γίνει όλο το χρόνο με ντομάτες σε κονσέρβα, αυτή η συνταγή για γαρίδες σαγανάκι είναι εντυπωσιακή με φρέσκες, γλυκές, ώριμες ντομάτες. Βρήκαμε την πιο απολαυστική […] Το άρθρο Γαρίδες σαγανάκι – Ιδανική συνταγή για το γιορτινό τραπέζι της 28ης Οκτωβρίου εμφανίζεται στο iPop.
15:02 28/10/2021

Άνοιξε «πόλεμο» και με τα ψάρια η Τουρκία - 5 λίρες για κάθε κεφάλι λαγοκέφαλου

pronews.gr
Ολοένα και αυξάνεται ο πληθυσμός των λαγοκέφαλων στην Τουρκία, με τους ψαράδες να έχουν φτάσει στα όρια τους και να ζητούν την βοήθεια της κυβέρνησης για να βρουν λύση. Ο λαγοκέφαλος πολλαπλασιάζεται ανενόχλητος στη Μεσόγειο, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί. Έτσι η κυβέρνηση της Τουρκίας αποφάσισε να περάσει σε μετωπική επίθεση. Όπως γράφει η Deutsche Welle, o τούρκος ψαράς Τσενίζ Μπάλτα αλιεύει εδώ και χρόνια στις τουρκικές ακτές της Μεσογείου, στον κόλπο της Αττάλειας, και είναι επικεφαλής ενός αλιευτικού συνεταιρισμού στην περιοχή με περίπου 100 μέλη. Τα τελευταία χρόνια αυτός και οι συνάδελφοί του βρίσκονται όλο και πιο συχνά αντιμέτωποι με προβλήματα που προκαλεί ο λαγοκέφαλος. «Δεν γεμίζει
15:18 15/07/2021

Η τέλεια συνταγή για τα καλοκαιρινά τραπέζια: Γαρίδες με μέλι και ρύζι

mononews.gr
Άκρως καλοκαιρινή, ελληνική συνταγή, με θαλασσινά και όχι μόνο
10:16 07/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load