#Πάνος Μεταξόπουλος

Πάνος Μεταξόπουλος: Όταν χόρευα δεν μπορούσα να με βλέπω ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε βίντεο

Newsit
«Ήταν η χειρότερη στιγμή, όταν μας είπαν ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς μας», λέει ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ο Πάνος Μεταξόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Ο γνωστός χορευτής μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, τη σχέση με τον πάτερα του, το γάμο, την απόφαση να πάει στην Αμερική και το ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Μεταξόπουλος: Όταν χόρευα δεν μπορούσα να με βλέπω ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:46 03/06/2022

Πάνος Μεταξόπουλος: Το διαζύγιο των γονιών του και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

tlife.gr
Για την απόφασή του να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στον χορό αλλά και το To άρθρο Πάνος Μεταξόπουλος: Το διαζύγιο των γονιών του και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:58 03/06/2022

Πάνος Μεταξόπουλος: «Ήταν η χειρότερη στιγμή, όταν μας είπαν ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς μας»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορευτής μίλησε για την απώλεια […] The post Πάνος Μεταξόπουλος: «Ήταν η χειρότερη στιγμή, όταν μας είπαν ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς μας» appeared first on Zappit.
10:54 03/06/2022

Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του Πάνου Μεταξόπουλου

thebest.gr
Ο Πάνος Μεταξόπουλος εμφανίστηκε στο πλατό του Πρωινού με… καλοκαιρινό look. Ο γνωστός χορογράφος, που ξύρισε τα μαλλιά του και άφησε γένια, άλλαξε την εικόνα του έναν χρόνο μετά την παρουσία του στο House of Fame.
01:52 12/05/2022

Πάνος Μεταξόπουλος: Αγνώριστος ο χορογράφος – «Ζούμε στην εποχή που η εικόνα υπερκαλύπτει τα πάντα»

Newsbeast.gr
Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Μεταξόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» το μεσημέρι της Τετάρτης (11/05). Ο χορογράφος βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής και η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση ξάφνιασε την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μεταξόπουλος έχει ξυρίσει το κεφάλι του ενώ ταυτόχρονα έχει αφήσει μακριά άσπρα γένια. Η Φαίη Σκορδά λίγο πριν τον υποδεχθεί στο πλατό σχολίασε πως αυτό είναι το καλοκαιρινό του look. «Ζούμε στην εποχή που η εικόνα υπερκαλύπτει τα πάντα» Ο Πάνος Μεταξόπουλος αναφέρθηκε στις συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision αλλά και την Αμάντα Γεωργιάδη. Ο χορογράφος παραδέχθηκε πως εχθές το βράδυ δεν παρ
19:18 11/05/2022

Πάνος Μεταξόπουλος: Η εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και λευκό μούσι

okmag.gr
Με εντελώς διαφορετικό look εμφανίστηκε τηλεοπτικά μετά από καιρό ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορογράφος έχει αφήσει μακρύ το λευκό του μούσι, ενώ έχει ξυρίσει το κεφάλι του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό», μίλησε για τη Eurovision και την παρουσίαση των χωρών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους γιους του. Τα παιδιά του είναι 18 και […] The post Πάνος Μεταξόπουλος: Η εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και λευκό μούσι appeared first on OK.
13:54 11/05/2022

Πάνος Μεταξόπουλος: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του (pics)

NewsBomb
Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/5) ο Πάνος Μεταξόπουλος.Περισσότερα...
13:50 11/05/2022

Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου πολλές φορές με αποκαλούσαν μπαλαρίνο»

tlife.gr
Ο Πάνος Μεταξόπουλος εμφανίστηκε στο πλατό του Πρωινού με… καλοκαιρινό look. Ο γνωστός χορογράφος, που ξύρισε To άρθρο Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου πολλές φορές με αποκαλούσαν μπαλαρίνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:48 11/05/2022

Πάνος Μεταξόπουλος: Τα άγνωστα αδέρφια, τα 20 χρόνια διαφοράς με τη σύζυγο και η αρρώστια που θα τον σκότωνε

spoilers
Ο Πάνος Μεταξόπουλος γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1961 ενώ ο πατέρας του Φώτης Μεταξόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς χορευτές και χορογράφους της Ελλάδας. Της:... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πάνος Μεταξόπουλος: Τα άγνωστα αδέρφια, τα 20 χρόνια διαφοράς με τη σύζυγο και η αρρώστια που θα τον σκότωνε
21:30 01/07/2021

Πάνος Μεταξόπουλος: Δεν ήθελα να επηρεάσει η απόφασή μου την ζωή των παιδιών μου

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 30 Μαΐου 2021 17:15 Ο Πάνος Μεταξόπουλος ήταν καλεσμένος του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στο Σου Κου Family. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώτο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πάνος Μεταξόπουλος: Δεν ήθελα να επηρεάσει η απόφασή μου την ζωή των παιδιών μου
17:20 30/05/2021

Πάνος Μεταξόπουλος για τη σύζυγό του: Της ζητάω συγγνώμη που δεν της δίνω όσα της αξίζουν

spoilers
Ο Πάνος Μεταξόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και αναφέρθηκε στο φινάλε του House of Fame, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πάνος Μεταξόπουλος για τη σύζυγό του: Της ζητάω συγγνώμη που δεν της δίνω όσα της αξίζουν
22:58 29/05/2021

Πάνος Μεταξόπουλος: “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσω σε σχέση με τα παιδιά μου”

Newsit
Για το πως βίωσαν τα παιδιά του την απόφασή του ίδιου και της πρώην συζύγου του να πάρουν διαζύγιο, μίλησε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο Σου Κου Family. «Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου ήταν βασικός λόγος στο να καθυστερήσω την απόφαση που είχα πάρει κάποια στιγμή ότι έπρεπε να χωρίσω. Όταν ήρθε η στιγμή ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Μεταξόπουλος: “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσω σε σχέση με τα παιδιά μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:38 29/05/2021

Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου ήταν βασικός λόγος στο να καθυστερήσω να χωρίσω»

zappit.gr
Ο Πάνος Μεταξόπουλος φιλοξενήθηκε στο Σου Κου Family και μίλησε για το διαζύγιό του κι αυτήν την αλλαγή σε σχέση […] The post Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου ήταν βασικός λόγος στο να καθυστερήσω να χωρίσω» appeared first on Zappit.
20:14 29/05/2021

Συγκινητικός Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γιος του έγραψε τραγούδι και το ερμήνευσε στον τελικό του House of Fame

Newside.gr
Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γιος του Πάνου Μεταξόπουλου έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι, το “Σε ποιο σύννεφο κοιμάται το φεγγάρι” και ο μπαμπάς το ερμήνευσε. Μάλιστα, επέλεξε τον τελικό του House of Fame για να το κάνει. Αναλυτικότερα: Πάνος Μεταξόπουλος: Λεπτομέρειες για τη χθεσινή βραδιά Μια μοναδική στιγμή χάρισε σήμερα το βράδυ κατά τη διάρκεια του μεγάλου […] The post Συγκινητικός Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γιος του έγραψε τραγούδι και το ερμήνευσε στον τελικό του House of Fame appeared first on NewSide.gr.
13:02 29/05/2021

House of Fame: Ο μεγάλος νικητής, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και ο συγκινητικός Πάνος Μεταξόπουλος

tlife.gr
Mετά από 15 εβδομάδες διδασκαλίες και 13 live, ο μεγάλος τελικός του House of Fame έφτασε To άρθρο House of Fame: Ο μεγάλος νικητής, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και ο συγκινητικός Πάνος Μεταξόπουλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:30 29/05/2021

House of Fame τελικός: Το συγκινητικό τραγούδι που έγραψε ο Μεταξόπουλος για τον γιο του

spoilers
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 29.05.2021 02:10 Newsroom Η συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι και τα τρυφερά λόγια που είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος στους μαθητές του Στη σκηνή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: House of Fame τελικός: Το συγκινητικό τραγούδι που έγραψε ο Μεταξόπουλος για τον γιο του
02:16 29/05/2021

House of Fame: Συγκίνησε ο Πάνος Μεταξόπουλος ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που έγραψε ο γιος του

tlife.gr
Μια μοναδική στιγμή χάρισε σήμερα το βράδυ κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του House of To άρθρο House of Fame: Συγκίνησε ο Πάνος Μεταξόπουλος ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που έγραψε ο γιος του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:50 29/05/2021

Πάνος Μεταξόπουλος: Όταν έχεις κατάθλιψη βλέπεις μόνο το σκοτάδι

ieidiseis.gr
Ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και το πρόβλημα υγείας που του δημιούργησε με αποτέλεσμα να κάνει εγχείρηση στο νοσοκομείο.Ο Πάνος Μεταξόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έπασχε για αρκετά χρόνια, ενώ έφτασε στο σημείο να εμφανίσει πρόβλημα υγείας και να κάνει εγχείρηση στο νοσοκομείο. «Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Δεν ήθελα να το μεταφέρω στους δικούς μου. Περίμενα να γίνει κάτι με τις μέρες. Είναι σαν ένα λάστιχ
18:33 27/05/2021

Πάνος Μεταξόπουλος: «Κινδύνευσε η ζωή μου όταν έπαθα ειλεό – Όταν μπήκα μέσα δεν ήξερα αν θα ξαναβγω»

thecaller.gr
Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η εξομολόγησή του για την περίοδο που κινδύνευσε η ζωή του, αφού έπαθε ειλεό. «Είχα πάθει ειλεό. Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς […]
15:20 27/05/2021

Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του και η συγκίνηση στην έκπληξη του πατέρα του

tlife.gr
Μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του House of Fame, ο διευθυντής της Ακαδημίας Πάνος Μεταξόπουλος To άρθρο Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του και η συγκίνηση στην έκπληξη του πατέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:34 27/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load