#Thanksgiving

Maria Menounos: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στη γιορτή του Thanksgiving

govastileto.gr
Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ήταν η Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και η Maria Menounos δεν θα μπορούσε να νιώθει μεγαλύτερη ευτυχία φέτος. Πριν λίγους μήνες, η παρουσιάστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί και από τότε η ζωή της απέκτησε άλλο νόημα. Η Maria Menounos με αφορμή το Thanksgiving δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της, […]
15:00 25/11/2023

Τι είναι η «Brown Friday» και γιατί είναι η χειρότερη μέρα για τους υδραυλικούς στις ΗΠΑ

Newsbeast.gr
Το βράδυ της Πέμπτης (23/11), εκατοντάδες Αμερικανοί γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, μια ημέρα όπου οι οικογένειες μαζεύονται γύρω από γιορτινά τραπέζια, τρώνε και εκδηλώνουν την ευγνωμοσύνη τους για οτιδήποτε σκεφτεί ο καθένας. Στα τραπέζια τους, μπορεί να βρει κανείς όλων των ειδών τα φαγητά, όπως κλασική γεμιστή γαλοπούλα, το γνωστό mac n’ cheese, όπως και πουρέ πατάτας. Η καλοπέραση, όμως, κρατά μέχρι να δράσουν όλα αυτά τα φαγητά. Έτσι, ενώ η σημερινή Παρασκευή είναι παγκοσμίως, πλέον, η «Black Friday», για τους υδραυλικούς των ΗΠΑ είναι μια από τις χειρότερες μέρες του χρόνου. |Σήμερα για αυτούς, είναι η «Brown Friday», και είναι εύκολο να μαντέψετε γιατί. Αφού οι Αμερικαν
13:00 24/11/2023

ΗΠΑ: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την Ημέρα των Ευχαριστιών

naftemporiki.gr
Οι Αμερικανοί γιορτάζουν σήμερα την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αλλά και εντάσεις λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή. Μάλιστα ο πόλεμος έχει οδηγήσει τους αξιωματούχους να… ΗΠΑ: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την Ημέρα των Ευχαριστιών - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:00 23/11/2023

Wall Street: Σε θετικό έδαφος οι δείκτες, επέστρεψαν στα κέρδη ενόψει Thanksgiving

sofokleousin.gr
Wall Street: Σε θετικό έδαφος οι δείκτες, επέστρεψαν στα κέρδη ενόψει Thanksgiving ekomninou Wed, 22/11/2023 - 23:16
23:28 22/11/2023

Τώρα μπορείτε και εσείς να περάσετε το Thanksgiving στη φάρμα της Martha Stewart στη Νέα Υόρκη με 11,23 δολ.

govastileto.gr
Αν έχετε σκοπό να βρεθείτε στη Νέα Υόρκη για το Thanksgiving τότε η Martha Stewart, επιχειρηματίας και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής ανοίγει τη φάρμα της στη Νέα Υόρκη για να δείτε από κοντά την κουζίνα όπου γεννήθηκαν οι νόστιμες συνταγές της. Συγκεκριμένα η Martha Stewart συνεργάζεται με την Booking και προγραμματίζει μία ξεχωριστή απόδραση για το […]
15:00 11/11/2023

Tα πιο μαγικά Χριστούγεννα έρχονται για Bradley Cooper & Irina Shayk μετά την επανασύνδεση

queen.gr
Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk πέρασαν μαζί το Thanksgiving Day και τώρα κάνουν σχέδια για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η μεγάλη αγάπη μεταξύ τους και η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί.Περισσότερα...
21:00 01/12/2022

Εταιρεία απέλυσε… νύχτα 2.700 υπαλλήλους λίγο πριν το Thanksgiving

protagon.gr
Την ώρα που οι περισσότεροι εργαζόμενοι κοιμόντουσαν, στα κινητά τους έφταναν μηνύματα που τους ενημέρωναν ότι μένουν άνεργοι. «Δεν είναι δίκαιο για τη μητέρα που μόλις γέννησε το παιδί της να αναρωτιέται αν έχει ασφάλεια υγείας για να το καλύψει», δήλωσε ένας εκ των απολυμένων The post Εταιρεία απέλυσε… νύχτα 2.700 υπαλλήλους λίγο πριν το Thanksgiving appeared first on Protagon.gr.
19:06 29/11/2022

Thanksgiving στις Πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΠΕΚΑ – Συντάξεις Δεκεμβρίου 2022

ekklisiaonline.gr
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2022 την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9). Το άρθρο Thanksgiving στις Πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΠΕΚΑ – Συντάξεις Δεκεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 25/11/2022

«Happy Thanksgiving» στέλνουν οι αστροναύτες της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Newsit
Η αποστολή Expedition 68 της NASA στέλνει μοναδικό μήνυμα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, 402 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη, για τη σημερινή Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και εύχεται σε όλο τον πλανήτη «Happy Thanksgiving». Σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) στις ΗΠΑ και οι αστροναύτες της αποστολής Expedition 68 ... Περισσότερα To άρθρο «Happy Thanksgiving» στέλνουν οι αστροναύτες της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:02 24/11/2022

Thanksgiving: Η ιστορία και οι παραδόσεις πίσω την Ημέρας των Ευχαριστιών που γιορτάζεται στις ΗΠΑ

Newsit
Μετά τα Χριστούγεννα, η Ημέρα των Ευχαριστιών ή Thanksgiving Day στα αγγλικά είναι η πιο σημαντική γιορτή στις ΗΠΑ. Οι εικόνες που συνήθως μας έρχονται στο μυαλό είναι οι γαλοπούλες και ένα πλούσιο οικογενειακό δείπνο.  Η Ημέρα των Ευχαριστιών ή αλλιώς Thanksgiving γιορτάζεται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (μεταξύ 22 και ... Περισσότερα To άρθρο Thanksgiving: Η ιστορία και οι παραδόσεις πίσω την Ημέρας των Ευχαριστιών που γιορτάζεται στις ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:40 24/11/2022

Γουίλιαμσον: «Πληρωμένη» απάντηση σε ρεπόρτερ για το αγαπημένο του "Thanksgiving" φαγητό (vid)

Gazzetta
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είχε... την καλύτερη απάντηση σε ρεπόρτερ που τον ρώτησε για το αγαπημένο του πιάτο την ημέρα του «Thanksgiving».
12:36 24/11/2022

Ο Τζο Μπάιντεν έδωσε και φέτος χάρη σε 2 γαλοπούλες, την «Τσόκολεϊτ» και την «Τσιπ»

Newsit
Ο Τζο Μπάιντεν έδωσε χάρη σε δύο γαλοπούλες στον Λευκό Οίκο, την «Τσόκολεϊτ» (μτφ. σοκολάτα) και την «Τσιπ», τηρώντας το έθιμο δεκαετιών των Αμερικανών προέδρων ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving) στις ΗΠΑ την ερχόμενη Πέμπτη (24.11.2022). Στην ομιλία του, γεμάτη «αστειάκια» και λογοπαίγνια, ο Τζο Μπάιντεν έδωσε χάρη στις γαλοπούλες και είπε ότι είναι ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τζο Μπάιντεν έδωσε και φέτος χάρη σε 2 γαλοπούλες, την «Τσόκολεϊτ» και την «Τσιπ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:24 21/11/2022

Το επιδημιολογικό αποτύπωμα του Thanksgiving στις ΗΠΑ- Συμβουλές για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές

naftemporiki.gr
Πριν λίγες εβδομάδες στις ΗΠΑ τιμήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η εορτή των Ευχαριστιών ή Thanksgiving. Πολλοί άνθρωποι μετακινήθηκαν, ενώ οι περισσότερες οικογένειες και φίλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από κοινό τραπέζι. Αντίστοιχες όμορφες συνήθειες η Ελληνική κοινωνία επιθυμεί να βιώσει στην περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
07:48 22/12/2021

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Πούλησε το σπίτι με την εκπληκτική θέα που είχε στο Μαλιμπού

okmag.gr
Μια απίστευτα προσοδοφόρα πώληση έκανε λίγο μετά την ημέρα του Thanksgiving ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πούλησε ένα από τα σπίτια του και μάλιστα σε τιμή υψηλότερη απ’ ό,τι είχε ζητήσει. Συγκεκριμένα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πούλησε το σπίτι με την εκπληκτική θέα που είχε στο Μαλιμπού. Όπως έγινε γνωστό, ο […] The post Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Πούλησε το σπίτι με την εκπληκτική θέα που είχε στο Μαλιμπού appeared first on OK.
17:36 30/11/2021

Καλομοίρα – Έτσι γιόρτασε το Thanksgiving η τραγουδίστρια

in.gr
Οικογενειακή υπόθεση η Ημέρα των Ευχαριστιών...
14:40 26/11/2021

Καλομοίρα: Μας δείχνει το τραπέζι από το δείπνο για το Thanksgiving

okmag.gr
Με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα πέρασε η Καλομοίρα το Thanksgiving. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στα social media και αποκάλυψε πως η φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν οικογενειακή υπόθεση. Η ίδια άλλωστε μετά τον ερχομό των δίδυμων αγοριών, του Νίκου και του Δημήτρη και της μικρής Αναστασίας Καλομοίρας αγαπά τα […] The post Καλομοίρα: Μας δείχνει το τραπέζι από το δείπνο για το Thanksgiving appeared first on OK.
11:44 26/11/2021

Black Friday 2021: Η ασφαλής επιλογή!

mononews.gr
Στην Ελλάδα μπορεί να μη γιορτάζουμε την «Ημέρα των Ευχαριστιών» ή, αλλιώς, το Thanksgiving των Αμερικανών, την ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που θα μας οδηγήσει μέχρι την Πρωτοχρονιά, όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε αγκαλιάσει τον θεσμό της Black Friday
16:56 25/11/2021

Thanksgiving ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ekklisiaonline.gr
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν σχεδόν 100.000 νέες μολύνσεις την ημέρα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο ημερήσιος μέσος όρος των νέων κρουσμάτων σε επτά ημέρες αυξήθηκε σχεδόν κατά 30%, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. Το άρθρο Thanksgiving ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:04 25/11/2021

Λαχταριστός και πικάντικος πουρές πατάτας με λουκάνικο που θα κάνει την διαφορά σε κάθε σου τραπέζι

ipop.gr
Δεν γίνεται Thanksgiving χωρίς πουρέ πατάτας και αυτό είναι κάτι δεδομένο! Αλλά δεν έχεις βαρεθεί κάθε χρόνο τον ίδιο γευστικά και οπτικά ξενέρωτο πουρέ; Αν έχεις ακριβώς τις ίδιες σκέψεις σου λύνουμε τα χέρια! Για σήμερα το μενού έχει: Πικάντικο πουρέ πατάτας με λουκάνικο! Καλή όρεξη θα ευχηθώ, είμαι σίγουρη πως θα σε ενθουσιάσει! Ο […] Το άρθρο Λαχταριστός και πικάντικος πουρές πατάτας με λουκάνικο που θα κάνει την διαφορά σε κάθε σου τραπέζι εμφανίζεται στο iPop.
15:56 24/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load