#Χρύσα Ρώπα

Χρύσα Ρώπα: «Από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» δεν έχω καλές αναμνήσεις»

zappit.gr
Την δική της άποψη κλήθηκε να εκφράσει η Χρύσα Ρώπα για την επιστροφή του σίριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στην […] The post Χρύσα Ρώπα: «Από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» δεν έχω καλές αναμνήσεις» appeared first on Zappit.
22:00 21/03/2024

Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου – Η τηλεόραση για μένα είναι πάρεργο»

Newsit
Μία εφ’όλης της ύλης συνένετυξη για τη ζωή της, το θέατρο και τη νέα της συνεργασία με τους Ρέππα – Παπαθανασίου έδωσε η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στον Alpha. «Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις τηλεοπτικές προτάσεις. Ταυτίζω τη ζωή μου με το θέατρο, η τηλεόραση για μένα είναι πάρεργο», είπε η Χρύσα Ρώπα μιλώντας στο ... Περισσότερα To άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου – Η τηλεόραση για μένα είναι πάρεργο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 18/03/2024

Χρύσα Ρώπα: Ο Τσιμιτσέλης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση

Newsbeast.gr
Για την συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μίλησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (14/03). Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στην εμπειρία της από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. «Στην Κατάρα κάνω μία γυναίκα από την Κάτω Παπαριά, είμαι η κυρία Φουρτουνάκη, η οποία έχει δύο γιους, τον Τέρυ και τον Μανωλιό», ανέφερε αρχικά η Χρύσα Ρώπα. «Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση», απάντησε η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση για τον νεαρότερο συνάδελφό της. «
22:00 14/03/2024

Χρύσα Ρώπα: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα, δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα»

tlife.gr
Με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική δουλειά, η Χρύσα Ρώπα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την To άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα, δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 14/03/2024

Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί

Newsit
“Καταπέλτης” ήταν η Χρύσα Ρώπα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα, το απόγευμα της Πέμπτης (29.06.2023), όπου και αναφέρθηκε στο θέμα του διαζυγίου της από τον Θανάση Λάλα ζητώντας με έμφαση να μην αναφέρεται πλέον το όνομά του δημόσια. «Δεν έβρισα, δεν υποτίμησα κάποιον, απλώς μου έκανε εντύπωση. ... Περισσότερα To άρθρο Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 29/06/2023

Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: «Δεν θέλω να αναφέρεται το όνομα του πρώην συζύγου μου»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Στούντιο […] The post Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: «Δεν θέλω να αναφέρεται το όνομα του πρώην συζύγου μου» appeared first on Zappit.
18:00 29/06/2023

Θανάσης Λάλας: «Η Μαρία Καβογιάννη ήταν η πρώτη μου σχέση πηγαίναμε μαζί φροντιστήριο»

pagenews.gr
Θανάσης Λάλας: Τα χαρακτηριστικά γυαλιά που φόρεσε για πρώτη φορά σε ταξίδι του με την Χρύσα Ρώπα στο Παρίσι
14:46 14/06/2023

Θανάσης Λάλας για τα χαρακτηριστικά γυαλιά: Η Χρυσούλα (Ρώπα) μου είπε ρε παιδί μου ποιος τα φορά αυτά; – Της λέω θα τα φορέσω εγώ

thecaller.gr
Ο Θανάσης Λάλας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρωματιστά γυαλιά που φορά όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας πως τα είδε πρώτη φορά όταν ήταν στο Παρίσι μαζί με την Χρύσα Ρώπα. Ο Θανάσης Λάλας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χρωματιστά γυαλιά που φορά όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας πως τα είδε πρώτη φορά όταν ήταν στο Παρίσι μαζί με την Χρύσα Ρώπα. «Πρέπει να ήταν το 1993 και αν δεν κάνω λάθος ήμασταν με […]
08:00 14/06/2023

Θανάσης Λάλας: Τα χαρακτηριστικά γυαλιά που φόρεσε για πρώτη φορά σε ταξίδι του με την Χρύσα Ρώπα στο Παρίσι

zappit.gr
Ο Θανάσης Λάλας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα […] The post Θανάσης Λάλας: Τα χαρακτηριστικά γυαλιά που φόρεσε για πρώτη φορά σε ταξίδι του με την Χρύσα Ρώπα στο Παρίσι appeared first on Zappit.
02:00 14/06/2023

Χρύσα Ρώπα για την αναφορά του Θανάση Λάλα στο πρόσωπό της: «Έλεος»

govastileto.gr
Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στη βία που έχει νιώσει στη ζωή της, τις περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία της και δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν άκουσε πως ο Θανάσης Λάλας ρωτήθηκε για εκείνη σε συνέντευξή του. «Φυσικά και έχω νιώσει να θέλει να ασκήσει κάποιος εξουσία […]
12:00 09/06/2023

O Θανάσης Λάλας απαντά στους ισχυρισμούς της Χρύσας Ρώπα ότι χειραγωγούσε το παιδί τους

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Θανάσης Λάλας την Τετάρτη 19/4, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την Χρύσα Ρώπα αλλά και για το αν τον ενοχλεί που ένα κομμάτι της προσωπικής του ζωής γίνεται δημόσιο. «Δεν με ενοχλεί κανένα κομμάτι της ζωής μου, όπως το διηγείται ο άλλος. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι […]
13:44 20/04/2023

Θανάσης Λάλας: Η τρομερή φάρσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα

ieidiseis.gr
Ο Θανάσης Λάλας ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 και μίλησε για σημαντικές στιγμές στην πορεία της καριέρας του.Ο Θανάσης Λάλας βρέθηκε στον γνωστό κι άνετο καναπέ του Στούντιο 4 για να αναλύσει στιγμές της καριέρας του, όπως τις έχει αποτυπώσει στο νέο βιβλίο του. Ο τίτλος όπως γράφεται συγκεκριμένα είναι: «Ανδρέας Παπανδρέου – Δεν μετανιώνω για ό,τι κι αν έζησα, γι’ αυτό αποφασίζω να σ’ τα διηγηθώ» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός. Όπως ανέφερε στους παρουσιαστές, το βιβλίο περιλαμβάνει 1.500 ερωτήσεις και απαντήσεις, 100+6 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγων καθώς και 35 σπάνιες φωτογραφίες. Παράλληλα ο γνωστός δημοσιογράφος διηγήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση
18:14 19/04/2023

Θανάσης Λάλας: Η εξομολόγηση για τη Χρύσα Ρώπα και η αποκάλυψη για τα πρώτα ραντεβού με την Άννα Δρούζα

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Θανάσης Λάλας την Τετάρτη 19/4. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ To άρθρο Θανάσης Λάλας: Η εξομολόγηση για τη Χρύσα Ρώπα και η αποκάλυψη για τα πρώτα ραντεβού με την Άννα Δρούζα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:08 19/04/2023

Ο Θανάσης Λάλας απαντά στην Χρύσα Ρώπα: «Δεν με ενοχλεί κανένα κομμάτι της ζωής μου, όπως το διηγείται ο άλλος»

zappit.gr
Ο Θανάσης Λάλας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή Στούντιο 4. Η Χρύσα Ρώπα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, […] The post Ο Θανάσης Λάλας απαντά στην Χρύσα Ρώπα: «Δεν με ενοχλεί κανένα κομμάτι της ζωής μου, όπως το διηγείται ο άλλος» appeared first on Zappit.
17:36 19/04/2023

Χρύσα Ρώπα: «Με έχεις διαλύσει, είναι όλα τόσο μαύρα…»

in.gr
Δείτε την εξομολόγηση από την Χρύσα Ρώπα
23:36 08/04/2023

Χρύσα Ρώπα: «Με πιέσανε να κάνω τις “Βαρβαρότητες”. Ήμουν έγκυος τότε»

okmag.gr
Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα. Ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή ήταν και αν τελικά υπάρχουν πράγματα που η Χρύσα Ρώπα δεν έχει μοιραστεί από τη ζωή της. «Δεν τα έχω πει όλα. Το βλέπω σε άλλους που συμβαίνει σε επίπεδο lifestyle. Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η ανάγκη. […] The post Χρύσα Ρώπα: «Με πιέσανε να κάνω τις “Βαρβαρότητες”. Ήμουν έγκυος τότε» appeared first on OK! Magazine.
09:58 07/04/2023

Χρύσα Ρώπα: «Με έχεις διαλύσει» – Αθηναΐς Νέγκα: «Σας ενοχλεί κάτι στις ερωτήσεις;»

zappit.gr
Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, για μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Κατά τη διάρκεια […] The post Χρύσα Ρώπα: «Με έχεις διαλύσει» – Αθηναΐς Νέγκα: «Σας ενοχλεί κάτι στις ερωτήσεις;» appeared first on Zappit.
09:24 07/04/2023

Χρύσα Ρώπα για σταθμάρχη στα Τέμπη: «Φταίει αυτός ο χαζός που κοίταζε πονηρά να πάρει τη θέση και τον μισθουλάκο»

tlife.gr
Η Χρύσα Ρώπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action 24 και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από To άρθρο Χρύσα Ρώπα για σταθμάρχη στα Τέμπη: «Φταίει αυτός ο χαζός που κοίταζε πονηρά να πάρει τη θέση και τον μισθουλάκο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:18 07/04/2023

Η Χρύσα Ρώπα εισέβαλε αναπάντεχα στο Καλό Μεσημεράκι

zappit.gr
Μία ξαφνική επίσκεψη από την Χρύσα Ρώπα δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι κατά την διάρκεια της στήλης με […] The post Η Χρύσα Ρώπα εισέβαλε αναπάντεχα στο Καλό Μεσημεράκι appeared first on Zappit.
17:52 31/03/2023

Τι θα έλεγαν επί Τουρκοκρατίας Τρέμη, Πρετεντέρης και Πορτοσάλτε – Μας το θυμίζει ο Λαζόπουλος

sportime.gr
Τι θα συνέβαινε άραγε αν υπήρχαν ΜΜΕ το 1821; Λάκης Λαζόπουλος και Χρύσα Ρώπα το παρομοιάζουν με το δικό τους καυστικό τρόπο! Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
14:30 25/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load