#προπαίδεια

Πέρασε και από την Τρίπολη το τρένο του ΠΑΟΚ!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με γκολ των Ακίντα-Βαρδαλή και από την επικίνδυνη Τρίπολη, επικρατώντας με 0-2 του Αστέρα και συνεχίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο. Η… βαθμολογική προπαίδεια του ΠΑΟΚ στην Women’s Football League συνεχίζει να γράφει, με τον Δικέφαλο να περνά με τρίποντο και από την Τρίπολη με 0-2 απέναντι στον Αστέρα, […]
16:53 27/01/2024

Παίζοντας την προπαίδεια του 9 στα δάχτυλα!

tomati.gr
Ένας πρωτότυπος τρόπος για να μάθει ένα μικρό παιδί να… παίζει την προπαίδεια του 9 [...] The post Παίζοντας την προπαίδεια του 9 στα δάχτυλα! appeared first on Το Μάτι.
12:18 31/12/2022

Πρόγραμμα Super League: Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» και ο Ολυμπιακός μέσω… Λαμίας για Λεωφόρο

lykavitos.gr
Η «πράσινη»… προπαίδεια συνεχίστηκε στον Βόλο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-1 της ομώνυμης και τοπικής ομάδας, κάνοντας το 10/10 τη φετινή σεζόν μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
11:00 30/10/2022

Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός και το «τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ;».

thecaller.gr
Η… προπαίδεια του 3 συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό αφού ούτε ο Άρης κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί του που έφτασε στην 9η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.Η… προπαίδεια του 3 συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό αφού ούτε ο Άρης κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί του που έφτασε στην 9η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.Προφανώς στο «τριφύλλι» δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν την επιτυχία αυτή, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ (χιαστούς και τέλος η σεζόν) σόκαρε τους πάντες στην πράσινη οικογένεια. Στα […]
12:46 24/10/2022

Παναθηναϊκός: Η... προπαίδεια των πρωτοπόρων

Gazzetta
Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ανάρτηση στα social media του στην οποία δείχνει σε στυλ προπαίδειας το 7/7 που έχει κάνει το «τριφύλλι» μέχρι στιγμής.
15:26 10/10/2022

Και τώρα προπαίδεια: Οι βασικές απορίες της άσχετης μάνας που διαβάζει η ίδια τα παιδιά της

mothersblog.gr
Το να είσαι εργαζόμενη (και όχι μόνο) μαμά με παιδί στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, μπορεί να γίνει γρίφος για δυνατούς λύτες. 
12:34 06/02/2022

Θα σας «σώσει»: Το κόλπο για να παίζετε στα δάχτυλα την προπαίδεια του 9 (βίντεο)

pronews.gr
Ένας πρωτότυπος τρόπος για να μάθει ένα μικρό παιδί να… παίζει την προπαίδεια του 9 στα δάχτυλα. Δεν ξέρουμε την παιδαγωγική αξία της μεθόδου αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακή.  
19:20 24/10/2021

Serie A: Μαθαίνει προπαίδεια η Νάπολι, φτάνοντας στο 6Χ6! (Video+Photos)

onsports.gr
Serie A: Ασταμάτητη η Νάπολι πήρε την έκτη της νίκη…
23:48 26/09/2021

Νύφη παράτησε τον γαμπρό στην εκκλησία όταν απάντησε λάθος σε τεστ μαθηματικών που του έβαλε

newsitamea.gr
 Ακυρώθηκε γάμος στην Ινδία από τη νύφη  αφού ο γαμπρός της απαρίθμησε λανθασμένα την προπαίδεια του δύο. Μια νύφη και ένας γαμπρός που παρέμειναν άγνωστοι μέχρι τον γάμο υποτίθεται ότι έκαναν την τελετή του κανονισμένου γάμου τους στην πολιτεία Uttar Pradesh στην Ινδία. Όντας σκεπτική για το εκπαιδευτικό υπόβαθρο του... The post Νύφη παράτησε τον γαμπρό στην εκκλησία όταν απάντησε λάθος σε τεστ μαθηματικών που του έβαλε appeared first on Newsitamea.gr.
21:06 23/07/2021

Απαντά σε Ρόδο η Καλαμάτα: “Απαντάμε μόνο σε σοβαρά θέματα” – Ράλλης: “Απλό θέμα προπαίδειας”

sportstonoto.gr
Φωτιές σε Καλαμάτα και Ρόδο άναψε με τις δηλώσεις του σήμερα το πρωί στο Sportstonoto.gr ο πρόεδρος της Ρόδου Τώνης Μαρτίνης, όπου αναρωτήθηκε – θυμίζουμε –  γιατί ο Γιώργος Ράλλης δήλωσε χθες πως ο Γιώργος Πρασσάς έδωσε 6 πόντους στην Μαύρη Θύελλα, 3 με καλλιθέα και 3 στη Ρόδο, με την ήττα των “Ελαφιών”  στην […]
20:34 14/06/2021

Τελικά πως υπολογίζονται τα χρόνια του σκύλου σε ανθρώπινα; - Τι έδειξε νέα έρευνα

pronews.gr
Οι περισσότεροι πιστεύουν πως ο ένας σκυλίσιος χρόνος αντιστοιχεί σε επτά ανθρώπινα. Βέβαια εδώ και χρόνια, οι επιστήμονες δεν ακολουθούν αυτή την ιδέα. Έφτιαξαν πλέον μια νέα μαθηματική φόρμουλα για την μετατροπή των χρόνων των σκύλων σε ανθρώπινα, αλλά δεν χρειάζεται να ξέρεις την προπαίδεια του επτά. Χρειάζονται ελαφρώς καλύτερα μαθηματικά. Πως γίνεται ο υπολογισμός; Η ανθρώπινη ηλικία του σκύλου ισούται με τον λογάριθμο της ηλικίας του, πολλαπλασιασμένη επί 16, συν 31. Δηλαδή 16 x λογ. ηλικίας σκύλου + 31. Οι ερευνητές προέρχονται από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια – Σαν Ντιέγκο. Η εξίσωση αυτή βασίζεται σε μια νέα ιδέα της βιολογίας. Κι αυτή είναι ότι οι χημικές τροποποιήσεις στο DNA που συ
15:08 18/10/2020

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να μάθουν τα παιδιά μας την προπαίδεια!

NewsBomb
Η προπαίδεια και ο τρόπος εκμάθησής της είναι ένα από τα πιο βασικά... εφόδια για τα παιδιά, πολλά όμως δυσκολεύονται…
14:24 16/07/2020

Χ.Α – Markets (Nο.78-A) 16/4/2020: Σχόλια, εκτιμήσεις, αναφορές

mikrometoxos.gr
ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Με την ανακοίνωση όλοι έχουν μπερδευτεί και δικαιολογημένα. Ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας κανείς δεν γνωρίζει - παρά μόνον οι indiders - σε τι ακριβώς μεταφράζεται η συμφωνία. Ο,τιδήποτε και να γράψει κανείς κινδυνεύει να εκτεθεί. Κατά την δική μας εκτίμηση αναλογεί ένα ποσό 2,8000 ευρώ ανά μετοχή. Καλώς εχόντων πάντα των πραγμάτων και αν δεν έχουμε ξεχάσει την προπαίδεια. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τι θα δείξει το "Due diligence". The post Χ.Α – Markets (Nο.78-A) 16/4/2020: Σχόλια, εκτιμήσεις, αναφορές appeared first on Mikrometoxos.gr.
10:06 16/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load