#Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ΗΠΑ – Αστόρια: Ο πρώην Μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ekklisiaonline.gr
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΗΠΑ: Ο πρώην Μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος εκκλησιάσθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης του Χρυσοβαλάντου της ομώνυμης Πατριαρχικής Μονής, της οποίας ο ίδιος τυγχάνει ιδρυτής μαζί με τον μακαριστό πρώην Επίσκοπο Απαμείας Βικέντιο. Το άρθρο ΗΠΑ – Αστόρια: Ο πρώην Μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:46 14/11/2022

Η 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Διδυμότειχο

alexpolisonline.com
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διδυμότειχο θα πραγματοποιηθεί η 20η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Διδυμότειχου «Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Η εκκίνηση θα γίνει στις 11:00 π.μ. από το χώρο έμπροσθεν του Ηρώου Διδυμοτείχου, όπου θα μοιραστούν μπλούζες και δάδες.Οι συμμετέχοντες πεζοί και μοτοσικλετιστές θα ακολουθήσουν μια διαδρομή γύρω και μέσα στην πόλη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της αιμοδοσίας και θα καταλήξουν πάλι στο χώρο του Ηρώου, όπου θα ανάψει ο βωμός με την Φλόγα της Αγ
21:58 23/09/2022

Ρένος Χαραλαμπίδης: Το τάμα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το θαύμα της εγκυμοσύνης

ekklisiaonline.gr
Ρένος Χαραλαμπίδης: Όσα δεν γνωρίζατε για την καταγωγή του. Το άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Το τάμα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το θαύμα της εγκυμοσύνης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:50 22/09/2022

Βανέσσα Τσαντοπούλου: «Ξαναγεννήθηκα χάρη στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, με έσωσε από τον καρκίνο»

diaforetiko.gr
Βανέσσα Τσαντοπούλου: «Ξαναγεννήθηκα χάρη στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, με έσωσε από τον καρκίνο» Τα γενέθλια της δεύτερης ευκαιρίας που της έδωσε ο Θεός γιόρτασε στις 9 Απριλίου η τραγουδίστρια Βανέσσα Τσαντοπούλου. Μια γυναίκα που πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια. «Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ήταν στο χειρουργείο μου και “καθοδηγούσε” το χέρι του γιατρού» […]
20:22 28/08/2022

Π Δημήτριος: Μου είπε η μητέρα μου – Έτσι με έσωσε η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το μοναστήρι της

ekklisiaonline.gr
Η Οσία Ειρήνη έζησε στα χρόνια της βασίλισσας Θεοδώρας, που αναστήλωσε τις άγιες εικόνες. Το άρθρο Π Δημήτριος: Μου είπε η μητέρα μου – Έτσι με έσωσε η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και το μοναστήρι της εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:02 28/07/2022

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ Πληρωμή, καιρός μπουρίνια, Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Μοναστήρι- Πανελλήνιες εκτιμήσεις βάσεων

ekklisiaonline.gr
Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα και να ενημερωθείτε για το τι δικαιούστε. Το άρθρο Επιδόματα ΟΠΕΚΑ Πληρωμή, καιρός μπουρίνια, Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Μοναστήρι- Πανελλήνιες εκτιμήσεις βάσεων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:50 28/07/2022

Ο τρόπος που προσευχόταν η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ekklisiaonline.gr
Η Οσία Ειρήνη (828-932), η ηγουμένη της Μονής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ του Χρυσοβαλάντου, στα περίχωρα της Κωνσταντινουπόλεως, ως λέγει το Συναξάρι της, τα βράδια προσευχόταν με υψωμένα τα χέρια κάτω από τον έναστρο Ουρανό και αιωρείτο περίπου ένα μέτρο από το έδαφος. Το άρθρο Ο τρόπος που προσευχόταν η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:40 27/07/2022

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου- Λυκόβρυση ΤΩΡΑ: Πλήθος πιστών και μήλα για ευλογία στο Μοναστήρι

ekklisiaonline.gr
Η Οσία Ειρήνη έζησε στα χρόνια της βασίλισσας Θεοδώρας, που αναστήλωσε τις άγιες εικόνες. Το άρθρο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου- Λυκόβρυση ΤΩΡΑ: Πλήθος πιστών και μήλα για ευλογία στο Μοναστήρι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:52 27/07/2022

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Live: Γράψτε ονόματα στην Εκκλησία Online μέσω της φόρμας – Θεία Λειτουργία 28 Ιουλίου 2022 Ζωντανά

ekklisiaonline.gr
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live - ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ Live: Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου Ζωντανά. Παράκληση Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου - Ευλογία και Αγιασμός. Η Οσία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου. Το άρθρο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Live: Γράψτε ονόματα στην Εκκλησία Online μέσω της φόρμας – Θεία Λειτουργία 28 Ιουλίου 2022 Ζωντανά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:08 27/07/2022

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Αγιάζονται τα μήλα της ατεκνίας – Ποια είναι η ιστορία τους

ekklisiaonline.gr
Χιλιάδες είναι οι μαρτυρίες πιστών γυναικών που η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου εισάκουσε τις προσευχές τους και τις βοήθησε να τεκνοποιήσουν. Το άρθρο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Αγιάζονται τα μήλα της ατεκνίας – Ποια είναι η ιστορία τους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:52 23/07/2022

Με έσωσαν η Αγία Παρασκευή, η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και ο Άγιος Παντελεήμονας

ekklisiaonline.gr
Η Αγία Παρασκευή γεννήθηκε στη Ρώμη στα χρόνια του αυτοκράτορα Αντωνίνου (138 - 160 μ.Χ.). Ήταν κόρη των ευσεβών Χριστιανών, Αγάθωνα και Πολιτείας, οι οποίοι φρόντισαν για την χριστιανική αγωγή της, όπως είχαν υποσχεθεί στο Θεό στην περίπτωση που θα τους έδινε ένα παιδί. Επειδή το παιδί γεννήθηκε ημέρα Παρασκευή έλαβε αυτό το όνομα. Το άρθρο Με έσωσαν η Αγία Παρασκευή, η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και ο Άγιος Παντελεήμονας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:42 22/07/2022

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Το Μοναστήρι της Αγίας στη Λυκόβρυση. Μεγάλη η Χάρη σου – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Όσοι θέλουν μπορούν να μείνουν μέσα στη μονή. Η Μονή έχει πολλά δωμάτια για τους φιλοξενούμενους πιστούς ( ξεχωριστή πτέρυγα για τους άνδρες, ξεχωριστή για τις γυναίκες ) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την διαμονή – όλο το χρόνο – παρά μόνο τον μήνα που εορτάζει η Οσία... The post Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Το Μοναστήρι της Αγίας στη Λυκόβρυση. Μεγάλη η Χάρη σου – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
22:06 03/01/2022

Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου θεράπευσε την 6χρονη Ελένη

ekklisiaonline.gr
Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: «Αγία μου Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Σε προσκυνώ. Η βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς την θαυματουργό χάρη σου δεν μπορεί να εκφρασθεί με λόγους. Το άρθρο Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου θεράπευσε την 6χρονη Ελένη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:18 19/12/2021

Βανέσσα Τσαντοπούλου: Ξαναγεννήθηκα χάρη στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, με έσωσε από τον καρκίνο

spoilers
Βανέσσα Τσαντοπούλου: To θαύμα που έσωσε από τον καρκίνο την τραγουδίστρια Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε η... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βανέσσα Τσαντοπούλου: Ξαναγεννήθηκα χάρη στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, με έσωσε από τον καρκίνο
16:28 23/11/2021

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η τελευταία προσευχή της

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ: Η Ορθοδοξία τιμά στις 28 Ιουλίου τη μνήμη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Διαβάστε την τελευταία προσευχή της Αγίας. Το άρθρο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου: Η τελευταία προσευχή της εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:34 24/10/2021

Η ιστορία της γυναίκας που γνώριζε πότε θα πεθάνει!

ekklisiaonline.gr
Μια συγκλονιστική ιστορία για μια γυναίκα, στην οποία η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου «αποκάλυψε» την ακριβή ημερομηνία θανάτου της, ακριβώς ένα χρόνο πριν. Προς οικονομία της αφήγησης και επειδή μας ζητήθηκε να μη δημοσιοποιήσουμε τα πραγματικά της στοιχεία, θα ονομάσουμε την εκλιπούσα κυρία Μαρία. Το άρθρο Η ιστορία της γυναίκας που γνώριζε πότε θα πεθάνει! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:34 11/10/2021

19η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Διδυμότειχο

evros24.gr
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη τελετή αφής της φλόγας της αγάπης της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Διδυμοτείχου και περιφερείας ”Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου” σε συνεργασία με την Ένωση συλλόγων και ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών) που θα γίνει την Κυριακή […]
12:30 07/10/2021

H Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου σώζει μοναχή από τα μάγια

vimaorthodoxias.gr
Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου παρακάλεσε τις μοναχές της να υψώσουν τά χέρια στον ουρανό καί μέ δυνατή φωνή να ψάλλουν από την καρδιά τους βαθειά όλες μαζί τό “Κύριε ελέησον”. ‘Ήταν παρούσα καί ή πάσχουσα μοναχή, πού της είχε κάνει μάγια ό πρώην μνηστήρας της, αλλά καθόταν φρόνιμα χωρίς να λέει ή να κάνει κάτι […]
12:12 31/07/2021

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Αγία Ειρήνη

ekklisiaonline.gr
Πηγή παρηγοριάς, στις δύσκολες ημέρες, που ζούμε, είναι και η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου με τα πολλά θαύματα, που καταγράφονται από διάφορες μαρτυρίες και της οποίας τη μνήμη η Εκκλησία εορτάζει στις 28 Ιουλίου. Το άρθρο Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Αγία Ειρήνη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:34 29/07/2021

Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου-Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ekklisiaonline.gr
ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα σε όλη σχεδόν τη χώρα. Οι υψηλότερες τιμές προβλέπεται να σημειωθούν στη δυτική ηπειρωτική χώρα και τη Θεσσαλία φτάνοντας τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου. Το άρθρο Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου-Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:22 28/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load