#Μετακίνηση εκτός νομού

Μετακίνηση εκτός νομού: Εισήγηση βόμβα για απαγόρευση σε ανεμβολίαστους. Ρεβεγιόν με rapid test

fimes.gr
Τι εισηγούνται οι ειδικοί για απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού και rapid test τα Χριστούγεννα; Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει πέσει το βάρος για την αντιμετώπιση της πανδημίας ωστόσο αυτό σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς δεν αρκεί αλλά χρειάζονται και νέα μέτρα. Μιλώντας στο πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού Γιώργος Μπουλμπασάκος […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μετακίνηση εκτός νομού: Εισήγηση βόμβα για απαγόρευση σε ανεμβολίαστους. Ρεβεγιόν με rapid test.
17:00 08/12/2021

Μετακίνηση εκτός νομού τα Χριστούγεννα: Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας, ταξίδια, ρεβεγιόν, lockdown

fimes.gr
Τι θα γίνει με lockdown, μετακίνηση εκτός νομού, απαγόρευση κυκλοφορίας, ταξίδια και ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα; Όλα τα σενάρια. Μετακίνηση εκτός νομού τα Χριστούγεννα. Απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια τα Χριστούγεννα, ταξίδια και ρεβεγιόν. Αυτά κυριαρχούν στις συζητήσεις σε καφετέριες και εστιατόρια, ενώ ο αριθμός των 80 νεκτών από κορονοιό περνάει στα… ψιλά. Στα μισά του Νοεμβρίου […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μετακίνηση εκτός νομού τα Χριστούγεννα: Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας, ταξίδια, ρεβεγιόν, lockdown.
14:06 15/11/2021

Νέα μέτρα - Μετακίνηση εκτός νομού: Τι αλλάζει για τα τεστ

pronews.gr
Τα νέα μέτρα είναι σε ισχύ από σήμερα Σάββατο 6/11 και υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στη μετακίνηση εκτός νομού για τους ανήλικους. Μέχρι χθες οι ανήλικοι άνω 12 ετών που είναι ανεμβολίαστοι έπρεπε να κάνουν rapid test για τη μετακίνηση εκτός νομού με λεωφορεία, τρένα και πλοία. Τώρα αυτό αλλάζει. Οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να μετακινούνται χωρίς τεστ. Για ΙΧ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, μόνο σύσταση για τεστ. Σύμφωνα με την απόφαση με τα νέα μέτρα οι ταξιδιώτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ασχέτως προορισμού και με όλα τα μέσα μεταφοράς, εφόσον εκτελούν διαδρομές όπου το σημείο επιβίβασης ή αποβίβασης βρίσκεται εκτός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας που έχουν την έδρα το
12:44 06/11/2021

Μετακίνηση εκτός νομού: Εντατικοί έλεγχοι στα ΚΤΕΛ και ανεμβολίαστοι χωρίς rapid test

paraskhnio.gr
Βροχή τα πρόστιμα της τροχαίας στα ΚΤΕΛ σε επιβάτες που πήγαν να ταξιδέψουν χωρίς rapid test ή το απαραίτητο πιστοποιητικό, καθώς τα μέτρα της μετακίνησης εκτός νομού συνεχίζουν να είναι σε ισχύ. Αυτή την περίοδο, πολλοί είναι οι φοιτητές που μετακινούνται σε διάφορες πόλεις της επαρχίας όπου σπουδάζουν. Οι αρμόδιες αρχές έχουν εξαπολύσει ελέγχους σε […] The post Μετακίνηση εκτός νομού: Εντατικοί έλεγχοι στα ΚΤΕΛ και ανεμβολίαστοι χωρίς rapid test appeared first on Paraskhnio.gr.
15:50 30/09/2021

Μετακίνηση εκτός νομού: Τι θα ισχύει από τη Δευτέρα για τις μετακινήσεις (Αεροπλάνα – Τρένα – ΚΤΕΛ)

ekklisiaonline.gr
Νέο καθεστώς μετακινήσεων προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνα, τρένα και ΚΤΕΛ θα ισχύσει από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. Το άρθρο Μετακίνηση εκτός νομού: Τι θα ισχύει από τη Δευτέρα για τις μετακινήσεις (Αεροπλάνα – Τρένα – ΚΤΕΛ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:18 10/09/2021

ΣΑΣΜΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Μετακίνηση εκτός νομού- Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
Η δεύτερη αφορά τους ανεμβολίαστους που ταξιδεύουν με αεροπλάνο ή πλοίο, οι οποίοι από 13 Σεπτεμβρίου δεν θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν rapid test στις δημόσιες δομές και τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ δωρεάν, αλλά θα υποχρεώνονται να πάνε σε ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο, όπου το κόστος, όπως προαναφέρθηκε, θα είναι 10 ευρώ, με την η δαπάνη να βαρύνει τους ίδιους. Το άρθρο ΣΑΣΜΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Μετακίνηση εκτός νομού- Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:32 06/09/2021

Πέθανε ο Βασίλης Κουρτάκης: Μετακίνηση εκτός νομού, εμβόλιο- Άνοιγμα σχολείων

ekklisiaonline.gr
Ευφυής και δημιουργικός, με βαθιά γνώση της γεωγραφίας του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου αμπελώνα, υπήρξε από τους βασικούς θεμελιωτές του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, πρόεδρος του επί δώδεκα έτη, επίτιμος στην συνέχεια. Με όπλο την κατάρτιση του ως προς την οινική νομοθεσία, πρωταγωνίστησε στη θεσμική θωράκιση του ελληνικού κρασιού και εξόπλισε τον Σύνδεσμο με οργανωτικές δομές που έφεραν σπουδαία αποτελέσματα και ανέδειξαν νέα στελέχη. Ταυτόχρονα συμμετείχε στο ιδρυτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (Ε.Δ.Ο.Α.Ο.). Το άρθρο Πέθανε ο Βασίλης Κουρτάκης: Μετακίνηση εκτός νομού, εμβόλιο- Άνοιγμα σχολείων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:38 06/09/2021

Μετακίνηση εκτός νομού: Η γη της ελιάς επεισόδιο- Φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας

ekklisiaonline.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει πεύκα, ενώ στο σημείο σπεύδουν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες. Το άρθρο Μετακίνηση εκτός νομού: Η γη της ελιάς επεισόδιο- Φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:00 04/09/2021

Μετακίνηση εκτός νομού – Τι αλλάζει για τους ανεμβολίαστους

e-dimosio.gr
Μόνο με εργαστηριακό rapid test 48 ώρες πριν τη μετακίνηση θα μπορούν να ταξιδεύσουν από τις 13/9 με ΚΤΕΛ, τρένα, αεροπλάνα και πλοία ανεμβολίαστοι ενήλικοι και ανήλικοι 12-17 ετών, ενώ self test απαιτείται για τους ανήλικους 5-12 ετών. Διαφορετικά, όπως είπε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, θα υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης για τους ταξιδιώτες. Να σημειωθεί […] The post Μετακίνηση εκτός νομού – Τι αλλάζει για τους ανεμβολίαστους appeared first on e-dimosio.gr.
13:44 02/09/2021

Ποια μέτρα του lockdown μπορεί να επιστρέψουν τον χειμώνα

ieidiseis.gr
Το τίμημα των διακοπών αποτιμούν οι επιστήμονες με δυσοίωνες προβλέψεις και επιδείνωση μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου. Πώς θα είναι ο χειμώνας και ποια μέτρα από το προηγούμενο εξάμηνο lockdown μπορεί θα επανέλθουν.Και τώρα τα δύσκολα για κυβέρνηση και επιστήμονες. Σήμερα κιόλας ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, έδωσε τα πρώτα στοιχεία με τις προβλέψεις του για τον αριθμό των κρουσμάτων, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο έως και 8.000 κρουσμάτων την ημέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, που μεταφράζεται σε αύξηση της πίεσης στο ΕΣΥ με περίπου 730 διασωληνωμένους στα μέσα του φθινοπώρου. Ο συνδυασμός της υπερμεταδοτικής μετάλλαξης «Δέλτα» με το μεγάλο ποσοστό
11:20 30/08/2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας, μετακινήσεις και lockdown - Η επιστροφή του εφιάλτη με το Φθινόπωρο

ieidiseis.gr
Απαγόρευση κυκλοφορίας, μετακίνηση εκτός νομού, κλειστά σχολεία και μαγαζιά και ένα νέο καθολικό lockdown όχι μόνο φοβίζει και υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών, αλλά ταυχόχρονα σπάει το μέτωπο των εμβολιασμένων.Οπως δείχνει η νέα έρευνα της KAPA RESEARCH η κυβέρνηση θα πρέπει να το σκεφτεί πολλές φορές μέχρι το lockdown, την απαγόρευση κυκλοφορίας, τη μετακίνηση εκτός νομού και τα λουκέτα σε μαγαζιά και σχολεία, καθώς δημιουργούνται για την ίδια σοβαρά προβλήματα. Καταρχήν οι πολίτες ξεκαθαρίζουν ότι το πρώτο κριτήριο για την ψήφο τους είναι η οικονομία, ενώ σε μια κίνηση lockdown «σπάει» το μέτωπο των εμβολιασμένων.  Το δείχνει ξεκάθαρα η έρευνα, καθώς στο ερώτημα για το ενδεχόμενο
07:44 30/08/2021

Τι θα γίνει φέτος τον χειμώνα με απαγόρευση κυκλοφορίας και μετακίνηση εκτός νομού

ieidiseis.gr
Το καλοκαίρι σιγά-σιγά φεύγει και ενόψει φαίνεται πως θα έχουμε έναν ακόμα χειμώνα με μέτρα, περιορισμούς και κρούσματα. Αποκλείει καθολικό lockdown η κυβέρνηση, τι θα γίνει φέτος με απαγόρευση κυκλοφορίας και μετακίνηση εκτός νομού.Ατελείωτος ήταν ο περσινός χειμώνας με το ατελείωτο lockdown που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και κράτησε μέχρι τις αρχές Μαΐου. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινούσε στις 9 το βράδυ, ενώ υπήρχαν κατά καιρούς αλλαγές στην ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα ή στις 10 το βράδυ. Η κυβέρνηση έχει αποκλείσει σε όλους τους τόνους το ενδεχόμενο επανάληψης των αυστηρών μέτρων, έχει αφήσει όμως ορθάνοιχτο το γεγονός να ισχύσουν μέτρα τοπικά, όπως έχει ήδη γίνει τους καλοκαιρινούς μ
11:21 26/08/2021

Μετακίνηση εκτός νομού: Ραγδαίες αλλαγές, μόνο με 10 ευρώ για ανεμβολίαστους και παιδιά άνω των 5 ετών

fimes.gr
Ποιες οι μεγάλες αλλαγές στις μετακινήσεις εκτός νομού για ενεμβολίαστους και παιδιά; Εντυπωσιακές αλλαγές στη μετακίνηση εκτός νομού ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας δίνοντας τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που βάζουν τους ανεμβολίαστους στο περιθώριο. Όπως είπε πάνω από το 90% των ασθενών σε ΜΕΘ Covid είναι ανεμβολίαστοι. Ανακοίνωσε ότι τα νοσοκομεία θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μετακίνηση εκτός νομού: Ραγδαίες αλλαγές, μόνο με 10 ευρώ για ανεμβολίαστους και παιδιά άνω των 5 ετών.
13:14 24/08/2021

Μετακίνηση εκτός νομού με μέτρα διαρκείας - Τέλος το δωρεάν self test

ieidiseis.gr
Την Τρίτη θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα και όλα δείχνουν ότι στη μετακίνηση εκτός νομού τα μέτρα παραμένουν όπως έχουν αυτή τη στιγμή. Μάλιστα για τη μετακίνηση εκτός νομού με πλοίο και αεροπλάνο θα συνεχιστούν τα τεστ, ενώ με ΙΧ, ΚΤΕΛ και τρένα δεν έρχονται τώρα αλλαγές. Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση για πρόσβαση σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης μόνο των πολιτών που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού ενώ κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει για όλους η μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους για όλους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Alpha τα μέτρα δεν θα περιοριστούν εκεί, αλλά θα περιλαμβάνουν επιβαρύνσεις στην τσέπη όσων δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Οι επιβαρύνσεις μπ
08:14 23/08/2021

Ταξίδι με πλοίο δικαιολογητικά: Μετακίνηση εκτός νομού- Κορωνοιός κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του προσώπου, τον τύπο του διενεργηθέντος εμβολίου και τον αριθμό των δόσεων. Εναλλακτικά οι ταξιδιώτες μπορούν να φέρουν, σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή, ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 (EU DIGITAL COVID-19 CERTIFICATE ), καθώς και τρίτων χωρών, στο οποίο περιέχονται πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό ή το αποτέλεσμα του τελευταίου ελέγχου (rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών) ή τη νόσηση από τον κορωνοϊό COVID-19. Το άρθρο Ταξίδι με πλοίο δικαιολογητικά: Μετακίνηση εκτός νομού- Κορωνοιός κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:06 09/08/2021

Μετακίνηση εκτός νομού: Αυτά είναι τα μέτρα για ταξίδια με ΚΤΕΛ και ΙΧ

sinidisi.gr
Μετά την ανακοίνωση συγκεκριμένων μέτρων που περιλαμβάνουν την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, μοριακού ή rapid ή self test για ταξίδια προς τα νησιά με αεροπλάνο και πλοίο, αρκετοί είναι εκείνοι που εκφράζουν απορίες σχετικά με...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μετακίνηση εκτός νομού: Αυτά είναι τα μέτρα για ταξίδια με ΚΤΕΛ και ΙΧ
18:00 26/07/2021

Μετακίνηση εκτός νομού ΚΤΕΛ: Σασμός alpha, moderna εμβόλιο δόσεις- Δάνης Κατρανίδης

ekklisiaonline.gr
Συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες που θέλουν να μεταβούν για διακοπές στην ηπειρωτική χώρα με ΚΤΕΛ πρέπει να γνωρίζουν ότι χρειάζεται μόνο η χρήση της μάσκας και φυσικά το εισιτήριό τους και τίποτα άλλο. Το άρθρο Μετακίνηση εκτός νομού ΚΤΕΛ: Σασμός alpha, moderna εμβόλιο δόσεις- Δάνης Κατρανίδης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:50 25/07/2021

Νέα μέτρα σήμερα σε δύο δόσεις για εστίαση, μάσκες και στο βάθος οι μετακινήσεις

ieidiseis.gr
Ένα εκρηκτικό τοπίο διαμορφώνεται με τη μετάλλαξη Δέλτα στην Ελλάδα ενώ μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού. Νέα μέτρα έρχονται σήμερα σε δύο δόσεις για εστίαση, μάσκες, μετακινήσεις. Τι ισχύει και οι σκέψεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.Η μετάλλαξη Δέλτα είναι ξεκάθαρο ότι είναι στην Ελλάδα και σαρώνει. Μετά τη χαλάρωση των μέτρων η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το 4ο κύμα της πανδημίας και μια σειρά από νέα μέτρα ισχύουν σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και νέα μέτρα για τις μάσκες. Μετακίνηση εκτός νομού και απαγόρευση κυκλοφορίας μένουν για αργότερα στην παρούσα φάση. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μόνο ότι βαδίζουμε προς το χειρότερο σενάριο, αλλά σε σενάρια που κανείς δεν είχε προ
06:50 08/07/2021

Κλειδώνουν νέα μέτρα: Μετακίνηση εκτός νομού, μάσκες παντού, ανεμβολίαστοι – «3.500 κρούσματα»

fimes.gr
Μάσκες παντού, μετακίνηση εκτός νομού με μπλόκα για ανεμβολίαστους είναι τα νέα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι όσο η μετάλλαξη Δέλτα σαρώνει την Ελλάδα. Μάσκες παντού, μετακίνηση εκτός νομού με μπλόκα και τεστ για ανεμβολίαστους είναι τα νέα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι μετά την αύξηση των κρουσμάτων και τη μετάλλαξη Δέλτα που σαρώνει τη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κλειδώνουν νέα μέτρα: Μετακίνηση εκτός νομού, μάσκες παντού, ανεμβολίαστοι – «3.500 κρούσματα».
08:46 07/07/2021

Νέα μέτρα: Μετακίνηση εκτός νομού στο τραπέζι - Κλειδώνουν οι μάσκες παντού

ieidiseis.gr
Μάσκες παντού, μετακίνηση εκτός νομού με μπλόκα και τεστ για ανεμβολίαστους είναι τα νέα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι όσο η μετάλλαξη Δέλτα σαρώνει την Ελλάδα.Μάσκες παντού, μετακίνηση εκτός νομού με μπλόκα και τεστ για ανεμβολίαστους είναι τα νέα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι μετά την αύξηση των κρουσμάτων και τη μετάλλαξη Δέλτα που σαρώνει τη χώρα.  Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι σε όλη τη διασκέδαση θα μπορούν οι πελάτες να είναι μόνο καθήμενοι, ένα μέτρο που σε μεγάλο βαθμό ίσχυε. Μόνο στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μπορούσαν οι πελάτες να είναι όρθιοι. Ωστόσο, είναι προφανές ότι αυτό το μέτρο δεν μπορεί από μόνο του να ανακόψει την πανδημία και τη μετάλλαξη Δέλτα, ενώ η μετά
07:00 07/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load