#Σπύρος Φωκάς

Σπύρος Φωκάς: Η συνεργασία με τον Μάικλ Ντάγκλας, τον Ντάνι Ντε Βίτο και τον Σιλβέστερ Σταλόνε

okmag.gr
Λέμε “έφυγε” για να μην πούμε “πέθανε”. Είναι ένας εξωραϊσμός στην έννοια του θανάτου. Ο “θάνατος” είναι λέξη που την αποφεύγουμε. Όπως αποφεύγουμε και τη συχνή σκέψη του. Όλοι, όμως, στις πιο απόκρυφες, στις πιο μύχιες γωνιές του μυαλού μας τον έχουμε υποσημείωση. Eίμαι σε μια ηλικία που τον βλέπω πιο κοντινό από ό,τι ένας […] The post Σπύρος Φωκάς: Η συνεργασία με τον Μάικλ Ντάγκλας, τον Ντάνι Ντε Βίτο και τον Σιλβέστερ Σταλόνε appeared first on OK! Magazine.
07:58 19/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

tlife.gr
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σε λίγες ώρες στον Σπύρο Φωκά, συγγενείς, φίλοι καλλιτέχνες αλλά και To άρθρο Σπύρος Φωκάς: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 14/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Το συγκινητικό «αντίο» της θετής του κόρης – «Μας την έκανε ο μπαμπάς»

tlife.gr
Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, αφήνοντας φτωχότερο τον To άρθρο Σπύρος Φωκάς: Το συγκινητικό «αντίο» της θετής του κόρης – «Μας την έκανε ο μπαμπάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 12/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Την Τρίτη η κηδεία του, θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Newsit
Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Φωκά, συγγενείς και φίλοι θα το πουν την άλλη Τρίτη, 14 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση της οικογένειάς του. Η επιθυμία του Σπύρου Φωκά ήταν να αποτεφρωθεί και έτσι μετά την κηδεία του που θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, η σορός του θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα. Την ανακοίνωση της οικογένειας του σπουδαίου ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Φωκάς: Την Τρίτη η κηδεία του, θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 11/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του μεγάλου ηθοποιού

tlife.gr
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση πως ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή σε To άρθρο Σπύρος Φωκάς: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του μεγάλου ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 11/11/2023

Σπύρος Φωκάς: «Πέθανε στην αγκαλιά μου» – Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του

zappit.gr
«Έφυγε» σε ηλικία 86 ετών ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Σπύρος Φωκάς. Η Λίλιαν Φωκά, η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, ήταν πάντα […] The post Σπύρος Φωκάς: «Πέθανε στην αγκαλιά μου» – Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του appeared first on Zappit.
16:00 11/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Ραγίζει καρδιές η Ρίκα Διαλυνά με το αντίο στον δικό της Σπύρο

zappit.gr
Ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή, το πρωινό της Παρασκευής, σε ηλικία 86 ετών βυθίζοντας σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο […] The post Σπύρος Φωκάς: Ραγίζει καρδιές η Ρίκα Διαλυνά με το αντίο στον δικό της Σπύρο appeared first on Zappit.
22:00 10/11/2023

Το «αντίο» της Finos Film στον σπουδαίο Σπύρο Φωκά

empisteutiko.gr
«Αυτός ο ξερός κρότος της κλακέτας θα σε συνοδεύει σε όλες τις σκηνές της ζωής σου, σαν να ‘ναι και αυτή σινεμά μέχρι να φτάσεις στους τίτλους τέλους» «Σήμερα το πρωί πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων ο αγαπημένος μας ηθοποιός Σπύρος Φωκάς» αναφέρεται στην ανάρτησή της σελίδας Finos Film Official, για το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού. «Γοητευτικός, […] The post Το «αντίο» της Finos Film στον σπουδαίο Σπύρο Φωκά appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 10/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Οι τέσσερις γάμοι και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά - Στο τέλος ζούσε σε κοντέινερ με σύνταξη 620 ευρώ

thetoc.gr
Ο Σπύρος Φωκάς παντρεύτηκε τέσσερις φορές, με τους γάμους του να κρατάνε περίπου δέκα χρόνια ο καθένας
21:09 10/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Η σκηνή με τη Ντένη Μαρκορά έγινε συγκινητικό σκίτσο

youfly.com
Η σελίδα eleftheriamakpan στο Instagram σχεδίασε ένα σκίτσο από την επική σκηνή του Σπύρου Φωκά με την Ντένη Μαρκορά στους 'Δύο Ξένους'. The post Σπύρος Φωκάς: Η σκηνή με τη Ντένη Μαρκορά έγινε συγκινητικό σκίτσο appeared first on Youfly.
17:58 10/11/2023

Το «τέλος» του Σπύρου Φωκά και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα - Ζούσε σε ένα κοντέινερ

filathlos.gr
Το «τέλος» του Σπύρου Φωκά και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα - Ζούσε σε ένα κοντέινερ 10/11/2023 Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σε ηλικία 86 ετών, ο Σπύρος Φωκάς. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός με τη λαμπρή διεθνή καριέρα αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, κυρίως αναπνευστικά και με την καρδιά του. Τον περασμένο Αύγουστο, είχε υποβληθεί και σε σοβαρό χειρουργείο στη χολή κι έπειτα νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα. Παρά την ένδοξη καριέρα του, τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, κατοικώντας σε ένα κοντέινερ σε βιομηχανική ζώνη της Κορίνθου. Μαζί με τη σύζυγό του, Λίλιαν, ζούσαν με το ποσό των 620 ευρώ, την 
17:46 10/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Τζένη Καρέζη το 1965

instyle.gr
Ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 86 ετών. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Η επίσημη σελίδα του Studio Kleisthenis στο Instagram θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μια αδημοσίευτη φωτογραφία. Στο στιγμιότυπο ο Σπύρος Φωκάς ποζάρει μαζί με την Τζένη Καρέζη το 1965. Μαζί τους είναι […] The post Σπύρος Φωκάς: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Τζένη Καρέζη το 1965 appeared first on InStyle.
16:46 10/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Η Finos Film αποχαιρετά τoν ηθοποιό – «Πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων»

tlife.gr
Το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Φωκάς σε ηλικία 86 To άρθρο Σπύρος Φωκάς: Η Finos Film αποχαιρετά τoν ηθοποιό – «Πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 10/11/2023

Στράτος Μαρκίδης για Σπύρο Φωκά: «Τα τελευταία χρόνια δεν μιλάγαμε συχνά, είναι ο τελευταίος σταρ του ελληνικού σινεμά»

zappit.gr
Ο Σπύρος Φωκάς «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 10/11 σε ηλικία 86 ετών. Η υγεία του σπουδαίου […] The post Στράτος Μαρκίδης για Σπύρο Φωκά: «Τα τελευταία χρόνια δεν μιλάγαμε συχνά, είναι ο τελευταίος σταρ του ελληνικού σινεμά» appeared first on Zappit.
15:00 10/11/2023

Ο Σπύρος Φωκάς δεν ήθελε να τον λένε «μύθο του ελληνικού κινηματογράφου»

in.gr
Ο Έλληνας ζεν πρεμιέ έζησε, παρόλα αυτά, μια κινηματογραφική ζωή: Η καριέρα στο Χόλιγουντ, οι 4 γάμοι, η οικονομική εξαπάτηση από τη μία του σύζυγο και τα άπειρα χρέη πριν το τέλος.
15:00 10/11/2023

Ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή

monopoli.gr
Έφυγε στα 86 του ο Σπύρος Φωκάς, ο Έλληνας ηθοποιός με την διεθνή καριέρα. Είχε παίξει σε ταινίες των Βισκόντι και της Φίνος Φιλμ, αλλά και στο "Ράμπο 3"
12:53 10/11/2023

Όταν ο Σπύρος Φωκάς απήγαγε την Κάθλιν Τέρνερ στο «Διαμάντι του Νείλου»

Newsit
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 86 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Σπύρος Φωκάς ήταν από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που κατάφερε να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Από το 1960 άρχισε να συμμετέχει σε ταινίες κυρίως ιταλικής παραγωγής, όπως η σπουδαία ταινία «Ο ... Περισσότερα To άρθρο Όταν ο Σπύρος Φωκάς απήγαγε την Κάθλιν Τέρνερ στο «Διαμάντι του Νείλου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 10/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του Λίλιαν

okmag.gr
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς που άφησε το δικό του στίγμα στο χώρο του κινηματογράφου και της υποκριτικής, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αφού έκανε διεθνή καριέρα. Ο Σπύρος Φωκάς είχε παντρευτεί 4 φορές και το 2013 παντρεύτηκε την Λίλιαν Παναγιωτοπούλου η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι […] The post Σπύρος Φωκάς: Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του Λίλιαν appeared first on OK! Magazine.
11:58 10/11/2023

Έφυγε απο την ζωη ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς με καριέρα και στο Χόλυγουντ, πεθανε ο Σπυρος Φωκας – Τον εμαθε όλη η υφήλιος απο το Rambo III

olympia.gr
Ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς που αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του Λίλιαν με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία ανέβασε το […] Έφυγε απο την ζωη ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς με καριέρα και στο Χόλυγουντ, πεθανε ο Σπυρος Φωκας – Τον εμαθε όλη η υφήλιος απο το Rambo III - olympia
11:28 10/11/2023

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς

el.gr
Εδώ και καιρό ταλαιπωρούνταν λόγω της επιβαρυμένης κατάσταση της υγείας του. Το άρθρο Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:09 10/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load