#Σάμπυ Μιωνής

Σάμπυ Μιωνής> Ευχαριστούμε τους Έλληνες που στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ ακόμη και με προσωπικό κόστος

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Σάμπυ Μιωνής> Ευχαριστούμε τους Έλληνες που στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ ακόμη και με προσωπικό κόστος appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:37 13/11/2023

Σάμπυ Μιωνής> Ευχαριστούμε τους Αντισημίτες

kourdistoportocali.com
-Ο λαός του Ισραήλ ζει The post Σάμπυ Μιωνής> Ευχαριστούμε τους Αντισημίτες appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:37 11/11/2023

Σάμπυ Μιωνής> Κρυβόμαστε από τα παιδιά μας για να κλάψουμε

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Σάμπυ Μιωνής> Κρυβόμαστε από τα παιδιά μας για να κλάψουμε appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
22:37 15/10/2023

Σάμπυ Μιωνής για απαλλαγή όσων κατήγγειλε για εκβιασμό: Θα συνεχίσω τον αγώνα μου

lykavitos.gr
Σε ανακοίνωσή του ο Σάμπυ Μιωνής σχολιάζει τη χθεσινή απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου που έστειλε στο εδώλιο Τουλουπάκη-Παπαγγελόπουλο, αλλά απάλλαξε μια σειρά άλλων ατόμων που είχε καταγγείλει ο επιχειρηματίας για εκβιασμό.
13:46 01/07/2022

«Αισθάνομαι ήσυχος με τη συνείδηση μου» δηλώνει ο Σάμπυ Μιωνής

paraskhnio.gr
"Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές. Εγώ, προσωπικά, αισθάνομαι ήσυχος με τη συνείδηση μου, αφού έκανα το καθήκον μου προς την κοινωνία και την αξιοπρέπεια μου", αναφέρει σε δήλωσή του ο Σάμπυ Μιωνή. "Φοβάμαι, ωστόσο, ότι η χθεσινή απόφαση θα αποθαρρύνει άλλα θύματα εκβιασμού στο μέλλον από το να καταγγείλουν παρόμοιες εκβιαστικές συμπεριφορές και, Το άρθρο «Αισθάνομαι ήσυχος με τη συνείδηση μου» δηλώνει ο Σάμπυ Μιωνής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
09:46 01/07/2022

Υπόθεση Novartis: Νέο ηχητικό υλικό προαναγγέλλει ο Σάμπυ Μιωνής

Newsbeast.gr
Νέα στοιχεία, μεταξύ των οποίων και ηχητικό υλικό, προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο,  τα μέλη του οποίου αναμένεται να εκδώσουν το βούλευμά τους για την υπόθεση της Novartis, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. Με ανακοίνωση του, με τίτλο «Η «εκβιαστική δημοσιογραφία» μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Η Δημοκρατία όχι», μέσω του δικηγόρου του, ο επιχειρηματίας, ο οποίος καταγγέλλει απόπειρα εκβίασης και δωροληψία, απαντά στην πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση Novartis που ζητεί να μην παραπεμφθεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο συ
09:56 22/06/2022

Ο Σάμπυ Μιωνής κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση με τη Γιάννα Παπαδάκου - Της πήρε το σπίτι και επιπλέον πρόστιμο 20.000

lykavitos.gr
Δικαίωση για τον Σάμπυ Μιωνή, στην αντιδικία που είχε με τη Γιάννα Παπαδάκου, ήταν η απόφαση υπ’ αριθμόν 420/2022 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
11:34 18/03/2022

Αποκάλυψη: Ομολογία σκευωρίας από Φιλιππάκη-Τάρκα σε βάρος Μιωνή-Παπασταύρου

mikrometoxos.gr
Το αντίγραφο ενός συγκλονιστικού εγγράφου  με τις υπογραφές του Ιωάννη Φιλιππάκη και Αλέξανδρου Τάρκα της 19ης Μαρτίου 2018 που πιστοποιήθηκαν από το ΚΕΠ Φιλοθέης-Ψυχικού έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Παραπολιτικά. Το σχετικό αντίγραφο κατατέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στα πλαίσια της αγωγής καταδολίευσης που έχει κάνει ο Σάμπυ Μιωνής σε βάρος του Ιωάννη […]
11:44 23/10/2021

Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς

Newsit
Σε ανακοίνωσή του, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι καταγγελίες που περιέχονται στο πρόσφατο υπόμνημα μου προς την αξιότιμη κυρία ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου είναι φυσικά απολύτως ακριβείς και αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έπεσα θύμα εκβίασης από μία εγκληματική συμμορία». Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Αυτό που, προφανώς εκ παραδρομής, παρουσιάστηκε ... Περισσότερα To άρθρο Ανακοίνωση Σάμπυ Μιωνή: Οι καταγγελίες μου είναι απολύτως ακριβείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:44 22/10/2021

Σάμπυ Μιωνής: Επεσα θύμα εκβιασμού εγκληματικής συμμορίας – Το Ισραήλ δεν έχει καμία ανάμειξη

mikrometoxos.gr
Σε ανακοίνωσή του, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, αναφέρει τα εξής: “Οι καταγγελίες που περιέχονται στο πρόσφατο υπόμνημα μου προς την αξιότιμη κα. Ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου είναι φυσικά απολύτως ακριβείς και αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έπεσα θύμα εκβίασης από μία εγκληματική συμμορία. Αυτό που, προφανώς εκ παραδρομής, παρουσιάστηκε από μερίδα του τύπου, ότι […]
15:36 22/10/2021

Γιατί δεν τολμούν να μηνύσουν τον Σάμπυ Μιωνή;

lykavitos.gr
Τελικά, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής έχει αρχίσει να εφαρμόζει το μαρτύριο της σταγόνας στους Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και Γιάννη Φιλιππάκη.
11:26 21/10/2021

Υπόθεση Novartis: Υπόμνημα Μιωνή με «διαλόγους από το Μαξίμου» (Videos)

topontiki.gr
Υπόμνημα στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου που ασχολείται με την υπόθεση Novartis κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής.
21:46 20/10/2021

Novartis: Καίει Παππά και Παπαγγελόπουλο το νέο υπόμνημα Μιωνή - Ζητούσαν λεφτά για τον Φιλιππάκη της "Δημοκρατίας"

thetoc.gr
Υπόμνημα κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής για την υπόθεση Novartis. Τι αναφέρει για τον πρώην αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον πρώην υπ. Επικρατείας Νίκο Παππά.
15:20 20/10/2021

Υπόμνημα κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής για την υπόθεση Novartis

sofokleousin.gr
Υπόμνημα κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής για την υπόθεση Novartisvdounis Wed, 20/10/2021 - 15:00
15:08 20/10/2021

Υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Νέο υπόμνημα από τον Σαμπυ Μιωνή

NewsBomb
Ο Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε υπόμνημα σχετικά με την υπόθεση που αφορά τον Δημήτρη ΠαπαγγελόπουλοΠερισσότερα...
14:28 20/10/2021

Ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής με υπόμνημά του «καίει» Παπαγγελόπουλο και Παππά

ProtoThema.gr
Νέοι «διάλογοι φωτιά» Μιωνή- Παπαγγελόπουλου – Παππά στο Μέγαρο Μαξίμου – Τι αναφέρει με υπόμνημά του στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου που εξετάζει την υπόθεση Novartis
14:26 20/10/2021

Πού είναι η Anne Frank; Το ημερολόγιο του Ολοκαυτώματος ζωντανεύει ξανά στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Ισραηλινού σκηνοθέτη Ari Folman

kourdistoportocali.com
Executive producer της ταινίας είναι ο Ελληνοεβραίος επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής The post Πού είναι η Anne Frank; Το ημερολόγιο του Ολοκαυτώματος ζωντανεύει ξανά στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Ισραηλινού σκηνοθέτη Ari Folman appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:46 01/08/2021

Παπαγγελόπουλος: Ο Μιωνής είχε ζητήσει με αγωγή χρήματα και από τον Βορίδη

matrix24.gr
Δήλωση με αφορμή την μήνυση και αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής εξέδωσε ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγελόπουλος, στην οποία αναφέρει τα εξής:«Ο Σάμπυ Μιωνή τον Απρίλιο του 2019 ζήτησε με αγωγή του από τον [...]
18:38 10/05/2021

Η δήλωση Παπαγγελόπουλος για την προσφυγή Μιωνή στη Δικαιοσύνη

paraskhnio.gr
Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος,   με αφορμή τη μήνυση και αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής εξέδωσε δήλωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Σάμπυ Μιωνή τον Απρίλιο του 2019 ζήτησε με αγωγή του από τον κ. Μάκη Βορίδη, υπουργό της ΝΔ, 2,9 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση. Σήμερα ζητά από εμένα […] The post Η δήλωση Παπαγγελόπουλος για την προσφυγή Μιωνή στη Δικαιοσύνη appeared first on Paraskhnio.gr.
16:22 10/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load