#Άρης Τσάπης

Ο Άρης Τσάπης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του

Newsit
Τη σύντροφό του, Ειρήνη Ξυπνητού, παντρεύτηκε ο Άρης Τσάπης, ο αγαπημένος μας Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στο γάμο του Άρη Τσάπη και της συντρόφου του, με τους δυο να δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι και συγκινημένοι. Ο Άρης Τσάπης τόνισε πως δεν θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι γιατί ζουν ως παντρεμένοι ... Περισσότερα To άρθρο Ο Άρης Τσάπης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:24 23/01/2023

Άρης Τσάπης: Η πρόταση γάμου επί σκηνής λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο του

okmag.gr
Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ειρήνη Ξυπνητού το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο τους ο Άρης Τσάπης είχε κάνει πρόταση γάμου επί σκηνής στην αγαπημένη του Ειρήνη. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένη μαζί» είχε στήσει την […] The post Άρης Τσάπης: Η πρόταση γάμου επί σκηνής λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο του appeared first on OK! Magazine.
21:54 21/01/2023

Παντρεύτηκε ο Άρης Τσάπης

okmag.gr
Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ειρήνη Ξυπνητού το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Το ζευγάρι είχε δίπλα του τις οικογένειές του και αγαπημένους φίλους. Παραγαμπράκι στον γάμο τους ο 2 ετών γιος του ζευγαριού ο οποίος ήταν ντυμένος ασορτί με τον μπαμπά του. Ο Άρης Τσάπης […] The post Παντρεύτηκε ο Άρης Τσάπης appeared first on OK! Magazine.
20:24 21/01/2023

Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν λίγη ώρα στο πλευρό της αγαπημένης του Ειρήνης, ο Άρης To άρθρο Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:16 21/01/2023

ο Θανασάκης του Ευτυχισμένοι Μαζί μεγάλωσε και έκανε πρόταση στην αγαπημένη του πάνω στη σκηνή!

tomati.gr
Άνουδο έμεινε το κοινό σε θεατρική παράσταση όταν ο Άρης Τσάπης ανέβηκε στη σκηνή ώστε [...] The post ο Θανασάκης του Ευτυχισμένοι Μαζί μεγάλωσε και έκανε πρόταση στην αγαπημένη του πάνω στη σκηνή! appeared first on Το Μάτι.
11:04 21/01/2023

Άρης Τσάπης: Η επί σκηνής πρόταση γάμου στην αγαπημένη του – Αύριο ο γάμος τους

tlife.gr
Ο Άρης Τσάπης που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Θανάση στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Ευτυχισμένοι To άρθρο Άρης Τσάπης: Η επί σκηνής πρόταση γάμου στην αγαπημένη του – Αύριο ο γάμος τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:18 20/01/2023

Θύμα διάρρηξης ο Άρης Τσάπης – Ληστές μπήκαν στο σπίτι που ζει με την σύντροφό του και τον γιο τους

tlife.gr
Θύμα διαρρηκτών ο Άρης Τσάπης, τον οποίο γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια ως «Θανάση» στην πετυχημένη σειρά To άρθρο Θύμα διάρρηξης ο Άρης Τσάπης – Ληστές μπήκαν στο σπίτι που ζει με την σύντροφό του και τον γιο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:20 14/12/2022

Άρης Τσάπης: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» – Αυτή είναι η αναγγελία γάμου του

tlife.gr
Ο Άρης Τσάπης έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι To άρθρο Άρης Τσάπης: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» – Αυτή είναι η αναγγελία γάμου του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:00 27/10/2022

Άρης Τσάπης: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» – Η αναγγελία του γάμου

thecaller.gr
Ο «Θανάσης» της τηλεοπτικής σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», κατά κόσμον Άρης Τσάπης, παντρεύεται με την σύντροφό του, Ειρήνη δύο χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους.Ο «Θανάσης» της τηλεοπτικής σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», κατά κόσμον Άρης Τσάπης, παντρεύεται με την σύντροφό του, Ειρήνη δύο χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους.Όπως αναφέρει το espressonews.gr, ο Άρης Τσάπης και η σύντροφός του αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα. «Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα […]
17:56 24/10/2022

Άρης Τσάπης: Δες τον Θανάση από το «Ευτυχισμένοι μαζί» να παίζει με τον δυο ετών γιο του

tlife.gr
Ο Άρης Τσάπης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Θανάση στην τηλεοπτική To άρθρο Άρης Τσάπης: Δες τον Θανάση από το «Ευτυχισμένοι μαζί» να παίζει με τον δυο ετών γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:58 16/08/2022

Άρης Τσάπης: Δουλεύει σε ταβέρνα ο ηθοποιός - Η απάντηση που έδωσε σε follower 'έχω καθαρίσει και σκάλες...'

thetoc.gr
Η αποστομωτικη απάντηση που έδωσε ο Άρης Τσάπης σε follower - 'Η ταβέρνα είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει'
15:50 24/07/2022

Άρης Τσάπης: Σερβιτόρος σε ταβέρνα ο Θανασάκης από το Ευτυχισμένοι Μαζί – “Για τη γυναίκα και το παιδί μου”

Newside.gr
Ο Άρης Τσάπης απαντά στα αρνητικά σχόλια και ξεκαθαρίζει μέσω της πλατφόρμας του TikTok ότι δεν είναι καμία δουλειά ντροπή. Ο Άρης Τσάπης, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Θανάση» στη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι μαζί», εργάζεται σε ταβέρνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος αποφάσισε να […] The post Άρης Τσάπης: Σερβιτόρος σε ταβέρνα ο Θανασάκης από το Ευτυχισμένοι Μαζί – “Για τη γυναίκα και το παιδί μου” appeared first on NewSide.gr.
15:26 24/07/2022

Άρης Τσάπης: Ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» εργάζεται σε ταβέρνα – Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια

tlife.gr
Ο Άρης Τσάπης, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο To άρθρο Άρης Τσάπης: Ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» εργάζεται σε ταβέρνα – Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:48 24/07/2022

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

ProtoThema.gr
Ο Άρης Τσάπης είναι πλέον μπαμπάς - Δείτε φωτογραφίες
07:16 08/02/2022

Άλλος άνθρωπος: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Θανάση απ’ το Ευτυχισμένοι μαζί που δεν αναγνωρίζεται σήμερα

spoilers
Ο Άρης Τσάπης έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό μετά τη συμμετοχή του στην κωμική επιτυχία «Ευτυχισμένοι Μαζί» το μακρινό 2009. Ο Άρης είχε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άλλος άνθρωπος: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Θανάση απ’ το Ευτυχισμένοι μαζί που δεν αναγνωρίζεται σήμερα
13:30 06/02/2022

Περήφανος μπαμπάς ο Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι μαζί βάφτισε τον γιο του

spoilers
Ο Άρης Τσάπης, που υποδύθηκε τον μεσαίο γιο του Γιάννη Μπέζου στη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”, έγινε πατέρας και βάφτισε τον γιο του. Ο Άρης Τσάπης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Περήφανος μπαμπάς ο Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι μαζί βάφτισε τον γιο του
11:10 08/10/2021

Θυμάστε τον ατίθασο «Θανάση Μαυροτσούκαλο»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Άρης Τσάπης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

to10.gr
Ο Γιάννης Μπέζος και η Κατερίνα Λέχου είχαν φτιάξει τη δική του ιδανική οικογένεια
11:30 29/08/2021

Ο Άρης Τσάπης στο Νewsbomb.gr: Ο «Θανάσης» από τους «Ευτυχισμένους Μαζί» ταξιδεύει στο Αιγαίο

NewsBomb
Ο Άρης Τσάπης μιλάει στο Newsbomb.gr για το νέο του εγχείρημα, για τα νέα του σχέδια αλλά και πόσο τον…Περισσότερα...
07:38 03/07/2021

Χωρίς Πυξίδα: ο Θανάσης από τη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί έχει πλέον τη δική του ζωντανή εκπομπή στην Ε.Ρ.Τ2

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 16:15 Οι ηθοποιοί Άρης Τσάπης και Γιάννης Φραγκίσκος μάς προσκαλούν να συνταξιδέψουμε μαζί τους στη νέα εκπομπή, με τίτλο «Χωρίς πυξίδα»,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χωρίς Πυξίδα: ο Θανάσης από τη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί έχει πλέον τη δική του ζωντανή εκπομπή στην Ε.Ρ.Τ2
16:22 09/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load