#Προσλήψεις αναπληρωτών

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών (στ’ φάση) – Όλα τα ονόματα

militaire.gr
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι προσλήψεις ΣΤ Φάσης 2023-24 904 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας: Τα ονόματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας: Ανάληψη υπηρεσίας από την Παρασκευή 2 έως και την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024. Προσλήψεις ΣΤ Φάσης 2023-24 Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) τα ονόματα των προσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα πλαίσια της ΣΤ’ Φάσης προσλήψεων. Αναλυτικά Προσλήψεις 904 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το διδακτ
15:00 30/01/2024

Προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών: Κλείνει αύριο η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

lamianow.gr
Από τις 18 Αυγούστου έχουν ανοίξει στο ΟΠΣΥΔ, το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που χρησιμοποιείται από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη διαχείριση του προσωπικού της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι δηλώσεις προτίμησης περιοχών για πρόσληψη για όλους των αναπληρωτές καθηγητές. Η πρόσκληση αφορά υποψήφιους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας […] The post Προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών: Κλείνει αύριο η πλατφόρμα για τις αιτήσεις appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
08:37 24/08/2023

ΑΣΕΠ – ΕΔΩ οι αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2023

militaire.gr
ΑΣΕΠ – Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2023: Αιτήσεις ηλεκτρονικά από την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 08:00 με την προθεσμία να λήγει στις 31 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Την ίδια προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί της 1ΓΕ/2023 των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ 79.01 […] The post ΑΣΕΠ – ΕΔΩ οι αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2023 appeared first on Militaire.gr.
04:56 07/03/2023

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πότε ξεκινά η β’ φάση

eleftherostypos.gr
Σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου αρχίζει η διαδικασία συγκέντρωσης και ελέγχου των κενών από το υπουργείο Παιδείας με στόχο την ανακοίνωση της β΄φάσης προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Μέχρι χθες, Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μπορούν να στείλουν τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων ή των ΚΕΔΑΣΥ σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Γενικής Εκπ/σης και Αναπληρωτών Εκπ/κών […] Το άρθρο Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πότε ξεκινά η β’ φάση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:08 27/09/2022

ΕΜΥ Καιρός, ΑΣΕΠ Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Επιπλέον, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 32 αναπληρωτές κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός, ΑΣΕΠ Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:46 27/08/2022

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Από τις 16/8 οι αιτήσεις δήλωσης προτίμησης

ergasiakanea.eu
Από την προσεχή Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 αρχίζει η διαδικασία υποβολής αίτησης δήλωσης προτίμησης για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών το διδακτικό έτος 2022-2023, και έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022. Η πρόσκληση αφορά σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είναι εγγεγραμμένοι: στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α΄ υποψηφίων εκπαιδευτικών... The post Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Από τις 16/8 οι αιτήσεις δήλωσης προτίμησης first appeared on Εργασιακά Νέα.
11:02 15/08/2022

ΑΣΕΠ – Πίνακες Ειδικής Αγωγής – Προσλήψεις αναπληρωτών – «Επιταγή Ακρίβειας 2»

ekklisiaonline.gr
Ανάμεσα στα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι του κυβερνητικού σχεδιασμού είναι και η χορήγηση νέας επιταγής ακρίβειας. Ηδη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης έχει προαναγγείλει το ενδεχόμενο να δοθεί επιταγή ακρίβειας. Το άρθρο ΑΣΕΠ – Πίνακες Ειδικής Αγωγής – Προσλήψεις αναπληρωτών – «Επιταγή Ακρίβειας 2» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
03:32 05/08/2022

MoneyVal στις πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Συντάξεις Φεβρουαρίου- Προσλήψεις αναπληρωτών

ekklisiaonline.gr
77 προσλήψεις στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας: Προσλαμβάνονται μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, διοικητικό οικονομικό προσωπικό, πολιτικοί μηχανικοί, τεχνολόγοι γεωπονίας, τεχνικοί φυτικής παραγωγής, πρακτικοί μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτροσυγκολλητές, χειριστές αντλιοστασίων, εργατοτεχνίτες. Το άρθρο MoneyVal στις πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Συντάξεις Φεβρουαρίου- Προσλήψεις αναπληρωτών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:50 13/01/2022

Υπουργείο Παιδείας – Κορονοϊός: Προσλήψεις αναπληρωτών για κάλυψη αναγκών στα σχολεία

Newsit
Τη δυνατότητα πρόσληψης αναπληρωτών στα σχολεία για την κάλυψη αναγκών που προκύπτουν λόγω κορονοϊού προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών για την εκπαίδευση και εξέταση των υποψήφιων οδηγών. Το νομοσχέδιο αυτό εισάγεται, προς συζήτηση και ψήφιση, στην ολομέλεια της Βουλής, την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου ... Περισσότερα To άρθρο Υπουργείο Παιδείας – Κορονοϊός: Προσλήψεις αναπληρωτών για κάλυψη αναγκών στα σχολεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:54 30/10/2021

Προειδοποίηση Οικονόμου για τα «φασόν» κείμενα στην αξιολόγηση εκπαιδευτικών – 5.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Newsbeast.gr
Αυστηρή προειδοποίηση στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ενώ προανήγγειλε προσλήψεις αναπληρωτών για να καλυφθούν τα κενά. Ο κ. Οικονόμου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο φαινόμενο των «φασόν» κειμένων τα οποία όπως αποκαλύφθηκε από σχετικά ρεπορτάζ, χρησιμοποιούν συνδικαλιστικές ηγεσίες για «να ακυρώσουν στην πράξη», όπως είπε «την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Και συνέχισε: «Υπογραμμίζεται κατ’ αρχήν ότι οποιαδήποτε υιοθέτηση τέτοιων κειμένων δεν συνιστά εφαρμογή της αξιολόγησης, αλλά παραβίαση του ισχύοντος κανονιστικού πλαισίου και προφανώς δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ε
14:00 26/10/2021

24 Σεπτεμβρίου ποιοι γιορτάζουν: Αντιβιοτικό, συντάξεις Οκτωβρίου πληρωμές- Προσλήψεις αναπληρωτών

ekklisiaonline.gr
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε για το διδακτικό έτος 2021-2022 την πρόσληψη 24.806 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, στη Γενική Εκπαίδευση και στα Μουσικά Σχολεία και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. Το άρθρο 24 Σεπτεμβρίου ποιοι γιορτάζουν: Αντιβιοτικό, συντάξεις Οκτωβρίου πληρωμές- Προσλήψεις αναπληρωτών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:04 24/09/2021

Στο anaplirotes.gov.gr : Προσλήψεις αναπληρωτών- Συντάξεις Οκτωβρίου 2021 ΙΚΑ ΟΓΑ

ekklisiaonline.gr
Μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών από τους αναπληρωτές και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τους Διευθυντές, θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Η έναρξη προϋπηρεσίας για όλους ξεκινά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την 1η Σεπτεμβρίου. Το άρθρο Στο anaplirotes.gov.gr : Προσλήψεις αναπληρωτών- Συντάξεις Οκτωβρίου 2021 ΙΚΑ ΟΓΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:06 24/09/2021

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών- ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός

ekklisiaonline.gr
Διαφορετικά μάλλον θα αρχίσουν να ζώνουν τα φίδια εκπαιδευτικούς που έζησαν ως ειδικότητες τη διαθεσιμότητα του 2013 με Υπουργό τον Κ. Μητσοτάκη! Το άρθρο ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών- ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:48 29/08/2021

ΟΑΕΔ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ: Προσλήψεις αναπληρωτών ειδική αγωγή- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές

ekklisiaonline.gr
Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των δικαιούχων με βάση το εισόδημά τους και τη σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησής τους. Το άρθρο ΟΑΕΔ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ: Προσλήψεις αναπληρωτών ειδική αγωγή- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:32 27/08/2021

Έκτακτο δελτίο καιρού στο κοινωνικό φροντιστήριο: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

ekklisiaonline.gr
Το επιμορφωτικό σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο μάθημα τη σεξουαλικής αγωγής που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον β ξεκινάει στις 30 Αυγούστου και μαζί με την ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και την ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ σαρώνει τις προτιμήσεις δεκάδων χιλιάδων εκπαιδευτικών λόγω του ότι είναι από Πανεπιστήμιο με Παιδαγωγικό τμήμα και λόγω του ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μοριοδότηση στους πίνακες. Το άρθρο Έκτακτο δελτίο καιρού στο κοινωνικό φροντιστήριο: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:50 26/08/2021

Έκρηξη στην Καμπούλ: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών- ΑΑΔΕ κληρώσεις καιρός ΕΜΥ

ekklisiaonline.gr
Ως πρώτος ύποπτος θεωρείται η οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους του Χορασάν (ISIS-K), που είναι το παρακλάδι του ISIS στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με πηγή με γνώση της ενημέρωσης που λαμβάνουν τα μέλη του Κογκρέσου, ενώ μια δεύτερη αμερικανική κυβερνητική, με γνώση των δραστηριοτήτων των υπηρεσιών πληροφοριών, ανέφερε ότι αν και η κυβέρνηση ακόμη ερευνά το θέμα, η επίθεση αυτή φέρει «τη σφραγίδα» της δράσης του ISIS-K. Το άρθρο Έκρηξη στην Καμπούλ: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών- ΑΑΔΕ κληρώσεις καιρός ΕΜΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:52 26/08/2021

ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών- Συντάξεις Σεπτεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Επανέλαβε πως υπάρχει ενδεχόμενο νέων μειώσεων φόρων και εισφορών από το 2022, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των εσόδων. Σε κάθε περίπτωση, είπε πως ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει τον Οκτώβριο, όταν και θα κατατεθεί το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Το άρθρο ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ: Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών- Συντάξεις Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:36 25/08/2021

Προσλήψεις αναπληρωτών: Την Πέμπτη η Α’ φάση – ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ

ekklisiaonline.gr
Από Τετάρτη 1/9: Ανάληψη υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες, δήλωση από Διευθυντές μονάδων της ανάληψης υπηρεσίας στο myschool και υπογραφή ψηφιακής σύμβασης από προσληφθέντες Αναπληρωτές στο anaplirotes.gov.gr. Το άρθρο Προσλήψεις αναπληρωτών: Την Πέμπτη η Α’ φάση – ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:16 25/08/2021

Προσλήψεις αναπληρωτών: Νέα μέτρα εστίαση, πανελλήνιες βάσεις εκτιμήσεις- Πληρωμή συντάξεων

ekklisiaonline.gr
Το εκτιμώμενο κομμένο 30% των κενών αναγκαστικά θα πάει στη δεύτερη φάση, που θα ακολουθήσει λίγες μέρες μετά και που πιθανόν θα περιλαμβάνει και τα ΖΕΠ», επισημαίνεται σχετικά. Το άρθρο Προσλήψεις αναπληρωτών: Νέα μέτρα εστίαση, πανελλήνιες βάσεις εκτιμήσεις- Πληρωμή συντάξεων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:52 24/08/2021

Προσλήψεις αναπληρωτών 2021: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων προτίμησης περιοχών

sinidisi.gr
Άρχισε σήμερα η υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2021-2022. Το Υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε την Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πως γίνονται οι δηλώσεις και...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Προσλήψεις αναπληρωτών 2021: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων προτίμησης περιοχών
09:24 13/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load