#Chris Evans

Chris Evans: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε την Alba Baptista – Οι δύο γαμήλιες τελετές

instyle.gr
Ο Chris Evans επιβεβαίωσε τον γάμο του με την Alba Baptista σε μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του. Ο 42χρονος σταρ, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Πορτογαλίδα ηθοποιό στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε ακόμη τη λάμψη του νεόνυμφου ενώ μιλούσε για τη ζωή του στο New York Comic Con 2023 […] The post Chris Evans: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε την Alba Baptista – Οι δύο γαμήλιες τελετές appeared first on InStyle.
13:46 15/10/2023

Chris Evans: Παντρεύτηκε ο «Captain America» την Πορτογαλίδα ηθοποιό Alba Baptista

govastileto.gr
Ο Chris Evans παντρεύτηκε την Alba Baptista κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με δημοσιεύμα του Page Six. Το ζευγάρι είπε το «ναι» το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου σε μια μικρή τελετή που έλαβε χώρα στη Μασαχουσέτη στο σπίτι τους στην περιοχή της Βοστώνης. Μια πηγή είπε ότι ο γάμος ήταν πολύ μικρός και πραγματοποιήθηκε υπό […]
00:00 12/09/2023

Chris Evans: Απενεργοποιεί το Twitter και το Instagram – Καλοκαιρινό διάλειμμα από την οθόνη

instyle.gr
Ο Chris Evans κάνει διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν από το Σαββατοκύριακο των εορτών της 4ης Ιουλίου. Ο 42χρονος σταρ απενεργοποίησε τόσο τους λογαριασμούς του στο Instagram όσο και στο Twitter την Πέμπτη. Πριν το κάνει αυτό, μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές του στο Instagram Story του, εξηγώντας ότι αισθάνεται ότι […] The post Chris Evans: Απενεργοποιεί το Twitter και το Instagram – Καλοκαιρινό διάλειμμα από την οθόνη appeared first on InStyle.
10:46 30/06/2023

Ghosted: Chris Evans και Ana de Armas πρωταγωνιστούν στη κωμωδία δράσης

youfly.com
Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την επερχόμενη ρομαντική κωμωδία δράσης «Ghosted», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Chris Evans και η Ana de Armas. Δείτε περισσότερα. The post Ghosted: Chris Evans και Ana de Armas πρωταγωνιστούν στη κωμωδία δράσης appeared first on Youfly.
19:02 07/03/2023

O Chris Evans είναι φουλ ερωτευμένος και δεν ντρέπεται να το δείξει με chessy (ή cute) stories

queen.gr
Ρομαντικός μας βγήκε ο Captain America - Ο Chris Evans γιορτάζει τον Αγ. Βαλεντίνο με φωτογραφίες και βίντεο με την 26χρονη κοπέλα του.Περισσότερα...
23:04 15/02/2023

Alba Baptista: Έγινε Instagram official η σχέση της με τον Chris Evans

in.gr
Ο Chris Evans ψηφίστηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 σύμφωνα με το περιοδικό People
21:40 07/01/2023

Chris Evans: Έκανε τη σχέση του με την Alba Baptista Instagram official

instyle.gr
Έντονες ήταν οι φήμες ότι ο Chris Evans ήταν σε σχέση με την Alba Baptista. Ο 41χρονος σταρ φρόντισε να τις επιβεβαιώσει κάνοντας “επίσημη” τη σχέση του ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές του με την 25χρονη ηθοποιό. Συγκεκριμένα, ο Chris Evans παρουσίασε ξεκαρδιστικές στιγμές όπου προσπαθεί να […] The post Chris Evans: Έκανε τη σχέση του με την Alba Baptista Instagram official appeared first on InStyle.
13:06 07/01/2023

O Chris Evans είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022 – «Η μαμά μου θα είναι τόσο ευτυχισμένη»

Newsbeast.gr
Ο Chris Evans λέει ότι προετοιμάζεται για πειράγματα από τους φίλους του για τον τίτλο του πιο σέξι άντρα που κέρδισε, αλλά ξέρει ότι η μαμά του θα το λατρέψει. «Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχιέται» σημείωσε ο ηθοποιός. Ο 41χρονος Evans εξακολουθεί να προσαρμόζεται στον νέο τίτλο του PEOPLE’s 2022 Sexiest Man Alive και πρέπει να μιλήσει γι’ αυτό, αλλά ξέρει ότι αυτή η είδηση ​​θα ενθουσιάσει τουλάχιστον ένα άτομο: «Η μαμά μου θα είναι τόσο χαρούμενη», είπε. Είναι μια ηλιόλουστη φθινοπωρινή μέρα σε ένα αγρόκτημα έξω από την Ατλάντα, Γκάλας, όπου ο Έβανς κάθεται μπροστά στο τζάκι σε μια γραφική αγροικία. Αν και φαίνεται
09:36 08/11/2022

Ταινίες και σειρές του Disney+ που δεν πρέπει να χάσετε τον Αύγουστο

Newsit
Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο. Από την Disney και την Pixar, η animated ταινία «Lightyear» βασίζεται στη μοναδική ιστορία του Buzz Lightyear, με την φωνή του Chris Evans. Η ταινία ... Περισσότερα To άρθρο Ταινίες και σειρές του Disney+ που δεν πρέπει να χάσετε τον Αύγουστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 10/08/2022

Αυτό το Audi RS7 αντέχει τις εκρήξεις (+video)

Newsauto.gr
Στη νέα ταινία του Netflix, The Grey Man, ονόματα όπως ο Ryan Gosling και Chris Evans θα μάς ομορφύνουν το καλοκαιρινό μας βραδάκι με ένα γεμάτο δράση και ανατροπές σενάριο. Στο The Grey Man παρακολουθούμε μια κρυφή διοργάνωση με υψηλών ικανοτήτων κατασκόπους, οι οποίοι εκπαιδεύονται από την κυβέρνηση, ωστόσο προσλαμβάνονται από τις… φυλακές. Όταν όμως […] The post Αυτό το Audi RS7 αντέχει τις εκρήξεις (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
09:06 02/08/2022

The Gray Man: Καλός ο Ryan Gosling, αλλά σαν τον Chris Evans σε ρόλο κακού δεν είναι

queen.gr
Τι κι αν ο Gosling μοιάζει με James Bond, ο Evans είναι one-man-show.Περισσότερα...
19:30 29/07/2022

Regé-Jean Page: Θα επιστρέψει στο Bridgerton 3;

instyle.gr
Ο Regé-Jean Page πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Ryan Gosling και του Chris Evans, στην ταινία The Gray Man του Netflix, μόνο που αυτήν τη φορά είδαμε τον ηθοποιό σε ρόλο κακού. Ο σταρ που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του Δούκα του Χέιστινγκς στην πρώτη σεζόν της σειράς Bridgerton του Netflix, μίλησε στο Good […] The post Regé-Jean Page: Θα επιστρέψει στο Bridgerton 3; appeared first on InStyle.
16:14 26/07/2022

The Grey Man: Ποια μοντέλα της Audi πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Netflix; (trailer)

caranddriver.gr
H πολυσυζητημένη ταινίας δράσης "The Grey Man" είναι διαθέσιμη στο Netflix και στο cast, εκτός του Ryan Gosling και του Chris Evans, συμμετέχουν τέσσερα μοντέλα της Audi. 
18:08 23/07/2022

The Gray Man: Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο θρίλερ δράσης του Netflix

ipop.gr
Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε στους κινηματογράφους η νέα ταινία δράσης του Netflix με τίτλο “The Gray Man” με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling και Chris Evans σε σκηνοθεσία των αδερφών Russo. Η πολυσυζητημένη ταινία αναμένεται να κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες και να κάνει ρεκόρ προβολών στην πλατφόρμα Netflix όταν θα γίνει διαθέσιμη στις 22 Ιουλίου. Θα […] Το άρθρο The Gray Man: Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο θρίλερ δράσης του Netflix εμφανίζεται στο iPop.
00:02 16/07/2022

The Gray Man: Αλλαγή στην ημερομηνία – Πότε έρχεται στο Netflix;

youfly.com
Η ταινία υπερπαραγωγή του Netflix «The Gray Man» με πρωταγωνιστές τους Chris Evans και Ryan Gosling έκανε πρεμιέρα, Διαβάστε περισσότερα. The post The Gray Man: Αλλαγή στην ημερομηνία – Πότε έρχεται στο Netflix; appeared first on Youfly.
18:02 15/07/2022

Ο Κρις Έβανς στην ταινία του Netflix «Pain Hustlers»

Newsit
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Έβανς (Chris Evans) βρίσκεται στις τελικές υπογραφές για να συμπρωταγωνιστήσει με την Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt), στην ταινία του Netflix «Pain Hustlers» σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline. Η πλατφόρμα απέκτησε τα δικαιώματα της δραματικής ταινίας του σεναριογράφου Γουέλς Τάουερ (Wells Tower), έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων στις Κάννες. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κρις Έβανς στην ταινία του Netflix «Pain Hustlers» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:26 07/07/2022

Pain Hustlers: Ο Chris Evans στη νέα ταινία του Netflix

youfly.com
Ο Chris Evans θα συνεργαστεί με την Emily Blunt στην επερχόμενη παραγωγή του Netflix με τίτλο «Pain Hustlers». Διαβάστε περισσότερα. The post Pain Hustlers: Ο Chris Evans στη νέα ταινία του Netflix appeared first on Youfly.
19:02 06/07/2022

Chris Hemsworth: Ίσως το Thor: Love and Thunder να είναι η τελευταία Marvel ταινία του

fosonline.gr
Όπως ο Robert Downey Jr. και ο Chris Evans έκαναν στο Avengers: Endgame και μετά η Scarlett Johansson με το Black Widow, ίσως το Thor: Love and Thunder είναι το κύκνειον άσμα του Chris Hemsworth στις ταινίες της Marvel. 
21:06 17/06/2022

HackerOne: Ζητά συγγνώμη από τους Ουκρανούς hacker για τον αποκλεισμό πληρωμών

secnews.gr
Ο Chris Evans, CISO της πλατφόρμας bug bounty HackerOne, ζήτησε συγγνώμη από τους Ουκρανούς hacker, μετά το κατά λάθος μπλοκάρισμα των ανταμοιβών για σφάλματα, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία και τη Λευκορωσία για την εισβολή στην Ουκρανία. Δείτε επίσης: Ρώσοι hackers “χτυπούν” μέσω ransomware επίθεσης με χρήση open-source εργαλείων Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για […] The post HackerOne: Ζητά συγγνώμη από τους Ουκρανούς hacker για τον αποκλεισμό πληρωμών appeared first on SecNews.gr.
11:26 16/03/2022

Κάπως έτσι, όλοι πιστεύουν ότι ο Chris Evans και η Ana de Armas είναι ζευγάρι

queen.gr
Οι δύο ηθοποιοί δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά αυτό το διάστημα.
17:48 04/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load