#Τίμιος Σταυρός

Η Κυριακή της Σταυροπροσκύνησεως στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών

ekklisiaonline.gr
Μέ λαμπρότητα καί σύμφωνα μέ τόν τυπικόν τῆς Ἁγίας μας Ἐκκλησίας, εἰς ἃπαντας τούς Ἱερούς Ναούς τῆς Μητροπόλεως Πατρῶν, τήν Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 ἐλιτανεύθη ὁ Τίμιος Σταυρός καί προετέθη εἰς προσκύνησιν, προκειμένου νά λάβουν οἱ πιστοί ἐνίσχυσιν εἰς τόν συνεχιζόμενον ἀγῶνα τῆς Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς. Το άρθρο Η Κυριακή της Σταυροπροσκύνησεως στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:30 20/03/2023

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ο Τίμιος Σταυρός είναι πνευματικός οδηγός

ekklisiaonline.gr
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ο Τίμιος Σταυρός είναι πνευματικός οδηγός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:04 20/03/2023

«Να έχουμε πρότυπο τον Χριστό μας στις δυσκολίες μας. Να σηκώνουμε ο κάθε ένας από εμάς τον δικό μας σταυρό»

ekklisiaonline.gr
«Προσερχόμεθα ουν μετά παρρησίας τω θρόνω της χάριτος ίνα λάβομεν έλεος και χάριν». Σήμερα, αδελφοί μου, εν μέσω ανθέων προβάλλεται ο Τίμιος Σταυρός δια προσκύνησιν αλλά και ενίσχυσιν, αφού ευρισκόμεθα στο μέσον του πνευματικού μας αγώνος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής «ίνα λάβομεν έλεος και χάριν». Αν οι βασιλείς και οι μεγάλοι της γης έχουν […]. Το άρθρο «Να έχουμε πρότυπο τον Χριστό μας στις δυσκολίες μας. Να σηκώνουμε ο κάθε ένας από εμάς τον δικό μας σταυρό» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:10 19/03/2023

Άγιοι Ισίδωροι: Οι Εκκλησίες θα γεμίζουν…Τι είχε πει ο π Δημήτριος μια Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

ekklisiaonline.gr
Η άσκηση των αρετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέρα από την προσωπική ισχυρή θέληση, είναι απαραίτητη και η αγιαστική δύναμη της Εκκλησίας μας. Έτσι οι άγιοι Πατέρες όρισαν, καταμεσής της αγίας Τεσσαρακοστής να προσκυνείται ο Τίμιος Σταυρός του Κυρίου, για να λαμβάνουμε οι πιστοί από αυτόν χάρη και δύναμη για να συνεχίσουμε με σθένος τον πνευματικό μας αγώνα. Το άρθρο Άγιοι Ισίδωροι: Οι Εκκλησίες θα γεμίζουν…Τι είχε πει ο π Δημήτριος μια Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 18/03/2023

Συγκίνηση στα Τρίκαλα. Έγινε η υποδοχή των “Αχράντων Παθών” του Κυρίου (εικόνες)

trikalavoice.gr
Ιδιαίτερη ευλογία για την πόλη και τη Μητρόπολή μας καθώς χθες το απόγευμα στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου έγινε η υποδοχή των “Αχράντων Παθών” του Ιησού εκ της Ιεράς Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας.   Τα “Άχραντα Πάθη” (ο Τίμιος Σταυρός, το Ακάνθινο Στεφάνι, ο Σπόγγος και η Χλαμύδα του Κυρίου) κόμισε ο Ηγούμενος της Μονής, γέροντας Ιερόθεος, και έγιναν δεκτά […]
22:18 12/03/2023

Τίμιος Σταυρός: Μόλις ο νεκρός ετέθη επί του Σταυρού του Κυρίου αναστήθηκε

ekklisiaonline.gr
6 Μαρτίου: Μνήμη Ευρέσεως Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων υπό της Αγίας Ελένης. Το άρθρο Τίμιος Σταυρός: Μόλις ο νεκρός ετέθη επί του Σταυρού του Κυρίου αναστήθηκε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:34 06/03/2023

Άγιοι Ισίδωροι -Όρθιος με το μωρό του αγκαλιά: Έτσι μου έσωσε τη ζωή ο Τίμιος Σταυρός του πΔημητρίου

ekklisiaonline.gr
Μια υπεροχη ημερα αφου εζησα πολλες ομορφες και συγκινητικες στιγμες στο Εκκλησακι των Αγιων Ισιδωρων στο Λυκαβηττο ειχε τελεση θειας λειτουργια. Το άρθρο Άγιοι Ισίδωροι -Όρθιος με το μωρό του αγκαλιά: Έτσι μου έσωσε τη ζωή ο Τίμιος Σταυρός του πΔημητρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:00 24/01/2023

Τα Θεοφάνεια στο Κιλκίς που κράτησαν μια ολόκληρη μέρα: Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βρεθεί ο Τίμιος Σταυρός (vid)

Gazzetta
Πριν από μερικά χρόνια στο Κιλκίς, την ημέρα των Θεοφανείων χρειάστηκαν άντρες της Πυροσβεστικής, αλλά και μια μπουλντόζα για να βρεθεί ο χαμένος σταυρός.
08:02 06/01/2023

Πατέρες Αγίων Ισιδώρων: Καλή χρονιά 2023 ευχές- Ο Τίμιος Σταυρός στα χέρια σας αντανάκλασε το φώς

ekklisiaonline.gr
Αφήνουμε πίσω μας έναν χρόνο. Έναν χρόνο με πολλές στιγμές χαράς, ευλογίας που δεν θα ξεχάσουμε ποτε….. Το άρθρο Πατέρες Αγίων Ισιδώρων: Καλή χρονιά 2023 ευχές- Ο Τίμιος Σταυρός στα χέρια σας αντανάκλασε το φώς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:58 01/01/2023

Άγιοι Ισίδωροι: Σήμερα 26/12 θα γιόρταζε η Παναγία των Βράχων του Λυκαβηττού αλλά έκλεισαν την Εκκλησία

ekklisiaonline.gr
Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πατέρα και του χρόνου όλοι μαζί…. Είμαστε δίπλα σου και ας είμαστε χιλιομετρικά μακρυά… Σε αγαπάμε κ είμαστε πάντοτε στο πλευρό σου και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει… Στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει… Θυμάμαι πάντα τα λόγια σου… «Στο τέλος μιλάει ο Θεός…!» Στο τέλος θα μιλήσει ο Τίμιος Σταυρός… Το άρθρο Άγιοι Ισίδωροι: Σήμερα 26/12 θα γιόρταζε η Παναγία των Βράχων του Λυκαβηττού αλλά έκλεισαν την Εκκλησία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:04 26/12/2022

Πως ανακάλυψε η Αγία Ελένη τον Σταυρό του Κυρίου; Τι συνέβη;

ekklisiaonline.gr
Αγία Ελένη: Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του, την Ελένη, στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει σε ποιο σημείο βρισκόταν ο Τάφος του Κυρίου και ο Τίμιος Σταυρός Του… Το άρθρο Πως ανακάλυψε η Αγία Ελένη τον Σταυρό του Κυρίου; Τι συνέβη; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:54 09/12/2022

Σταυρός του Χριστού: Πόσο μεγάλος ήταν και πως ανακαλύφθηκε

ekklisiaonline.gr
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥ: Πόσο μεγάλος ήταν και πως ανακαλύφθηκε. Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του, την Ελένη, στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει σε ποιο σημείο βρισκότανε ο Τάφος του Κυρίου και ο Τίμιος Σταυρός Του, γιατί οι Εβραίοι είχαν ρίξει επάνω τους χώματα και τα είχαν θάψει για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος από την ιστορία του Χριστού… Το άρθρο Σταυρός του Χριστού: Πόσο μεγάλος ήταν και πως ανακαλύφθηκε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:08 02/12/2022

Τίμιος Σταυρός: Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει – Τι υπήρχε θαμμένο πάνω του;

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του, την Ελένη, στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει σε ποιο σημείο βρισκόταν ο Τάφος του Κυρίου και ο Τίμιος Σταυρός Του, γιατί οι Εβραίοι είχαν ρίξει επάνω τους χώματα και τα είχαν θάψει για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος από την ιστορία του Χριστού. Το άρθρο Τίμιος Σταυρός: Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει – Τι υπήρχε θαμμένο πάνω του; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:08 01/12/2022

Άγιοι Ισίδωροι σήμερα- Λείπει αλλά ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ο Τίμιος Σταυρός: Απείραχτες οι φωνητικές χορδές!!!!

ekklisiaonline.gr
23-11-2022.....ΠΑΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ. ΩΠΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σχεδον Ο ΑΠΛΟΣ ΑΠΛΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟ.ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΗ [ ΕΝΤΟΛΗ ] ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΕΛΕΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ...ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΜΟΥ.........
06:14 24/11/2022

Μακαριστός Λαγκαδά Ιωάννης: Θαυματουργός ο Τίμιος Σταυρός των Αγίων Ισιδώρων

ekklisiaonline.gr
Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Άγιος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Μακαριστός Ιωάννης όταν ήρθε ο Τίμιος Σταυρός με άδεια του Αρχιεπισκόπου στην Επαρχία του. Το άρθρο Μακαριστός Λαγκαδά Ιωάννης: Θαυματουργός ο Τίμιος Σταυρός των Αγίων Ισιδώρων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 02/11/2022

O Τίμιος Σταυρός έσωσε 3χρονο παιδάκι που διαγνώστηκε με λευχαιμία: «Ο Χριστός πάντα μιλάει τελευταίος»

ekklisiaonline.gr
Τίμιος Σταυρός: Το θαύμα σε 3χρονο άρρωστο παιδάκι. Το άρθρο O Τίμιος Σταυρός έσωσε 3χρονο παιδάκι που διαγνώστηκε με λευχαιμία: «Ο Χριστός πάντα μιλάει τελευταίος» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:16 07/10/2022

«Ο Κύριος να μας φυλάττει από την συκοφαντία των ανθρώπων» λέει ο ιερέας των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό

Newsbeast.gr
Επιμένει στα κηρύγματά του και στην εκδοχή της συκοφαντίας ο πάτερ Δημήτριος, ο ιερέας του ναού των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο «μάτι του Κυκλώνα» εν μέσω καταγγελιών για «ψευδοθαύματα» Οι πιστοί εξακολουθούν να συρρέουν στον ναό των Αγίων Ισιδώρων ενώ ο ιερέας, στο κήρυγμά του την Τετάρτη, τόνισε ότι «κριτής για εμάς είναι ο Θεός» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κύριος να μας φυλάει από τη συκοφαντία των ανθρώπων».  «Ο μέγας κριτής δεν είναι ο άνθρωπος, αλλά ο Θεός, αυτό έχει σημασία, αλλά δυστυχώς το ξεχνάμε. Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ καθαρά» υπογράμμισε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρελθόν του ναού στον Λυκαβηττό, που, όπως είπε, «ήταν
19:36 28/09/2022

Άξιος πατερ Νεκτάριε!!!Ο Τίμιος Σταυρός και ο Άγιος Νεκταριος να σε προστατεύουν και να σε ευλογούν!

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Άξιος πατερ Νεκτάριε!!!Ο Τίμιος Σταυρός και ο Άγιος Νεκταριος να σε προστατεύουν και να σε ευλογούν! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:18 25/09/2022

ΣΗΜΕΡΑ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Σαν να κόλλησε πάνω του ο Τίμιος Σταυρός- Ένιωσε τον πόνο του

ekklisiaonline.gr
Στην καρδιά της Αθήνας πάνω στο λόφο του Λυκαβηττού, μέσα σε μία σπηλιά, βρίσκεται ένας ασυνήθιστος ναός, αυτός των Αγίων Ισιδώρων. Ένας επίγειος παράδεισος που αποτελεί πνευματικό καταφύγιο για αναρίθμητους ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους. Οι Άγιοι Ισίδωροι κρατούν ψηλά τη σημαία της πίστης, της πατρίδας και της ανθρωπιάς. Το άρθρο ΣΗΜΕΡΑ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Σαν να κόλλησε πάνω του ο Τίμιος Σταυρός- Ένιωσε τον πόνο του εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:20 18/09/2022

Σήμερα 16/9/2022: Κοπέλα περπάτησε και έκλαιγε από χαρά! Μεγάλη ευλογία ο Τίμιος Σταυρός στην Εκκλησία του

ekklisiaonline.gr
Στην καρδιά της Αθήνας πάνω στο λόφο του Λυκαβηττού, μέσα σε μία σπηλιά, βρίσκεται ένας ασυνήθιστος ναός, αυτός των Αγίων Ισιδώρων. Ένας επίγειος παράδεισος που αποτελεί πνευματικό καταφύγιο για αναρίθμητους ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους. Οι Άγιοι Ισίδωροι κρατούν ψηλά τη σημαία της πίστης, της πατρίδας και της ανθρωπιάς. Το άρθρο Σήμερα 16/9/2022: Κοπέλα περπάτησε και έκλαιγε από χαρά! Μεγάλη ευλογία ο Τίμιος Σταυρός στην Εκκλησία του εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:16 16/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load