#Τίμιος Σταυρός

Δήμος Κηφισιάς: Όνειρο θερινής νυκτός με νότες

otavoice.gr
Στην καρδιά του καλοκαιριού το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» συνεργαζόμενο με τον σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» παρουσίασε στους φίλους της εκλεπτυσμένης μουσικής, μέσα στον ολάνθιστο αυλόγυρο του Ιερού Παρεκκλησίου «Ο Τίμιος Σταυρός», ένα ακόμα μουσικό θέαμα. Στο πλάι του ποταμού Κηφισού και κάτω από...
09:24 09/08/2022

Οι συκοφάντες σώπασαν, η δικαίωση ήρθε! Στο Άγιο Όρος ο Τίμιος Σταυρός για να ευλογήσει τα Μοναστήρια

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ : Πολεμήθηκε, συκοφαντήθηκε ΟΣΟ κανείς, άντεξε και στάθηκε όρθιος με μόνο σύμμαχο την Πίστη και τη Δύναμη της ψυχής του. Το άρθρο Οι συκοφάντες σώπασαν, η δικαίωση ήρθε! Στο Άγιο Όρος ο Τίμιος Σταυρός για να ευλογήσει τα Μοναστήρια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:44 22/07/2022

Οι γιατροί τους έλεγαν πως δεν μπορούν να κάνουν παιδιά – Ο Τίμιος Σταυρός και ο Άγιος Αββακούμ τους χάρισε παιδάκι

ekklisiaonline.gr
Ο ΑΓΙΟΣ ΑΒΒΡΑΚΟΥΜ χαρίζει παιδάκι σε νέο ζευγάρι. Ακόμα ένα τεράστιο θαύμα που δίνει παιδάκι ο Άγιος Αββακούμ. Θαύμα τεκνογονίας σε ζευγάρι από τον Τίμιο Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και τα χαριτόβρυτα λείψανα του Οσίου Αββακούμ του Θαυματουργού στην Σοφία και τον Μάρκο ανδρόγυνο από την Λάρνακα πνευματικά παιδιά του γέροντα Νεκταρίου του Ηγουμένου του Ιερού Ανδρικού Μητροπολιτικού Ησυχαστηρίου του Οσίου Αββακούμ του εν Καλαμιθάση του Θαυματουργού στο Φτερικούδι. Το άρθρο Οι γιατροί τους έλεγαν πως δεν μπορούν να κάνουν παιδιά – Ο Τίμιος Σταυρός και ο Άγιος Αββακούμ τους χάρισε παιδάκι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:34 05/07/2022

Ο Σταυρός του π. Δημήτρη στην ηγεσία του ΥΕΘΑ, λίγο πριν την κρίση με την Τουρκία – 8/7/2020

ekklisiaonline.gr
2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός του παπα-Δημήτρη Λουπασάκη (δείτε εδώ) από το Εκκλησάκι του Βράχου, τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, ευλόγησε την Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ),στο Στρατόπεδο Παπάγου και τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης, την Παρασκευή 3-7-2020! Το άρθρο Ο Σταυρός του π. Δημήτρη στην ηγεσία του ΥΕΘΑ, λίγο πριν την κρίση με την Τουρκία – 8/7/2020 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:50 24/06/2022

«Δεν τα κάνω εγώ τα θαύματα αλλά ο Τίμιος Σταυρός» απαντάει στις καταγγελίες ο παπάς των Αγίων Ισιδώρων

diaforetiko.gr
«Δεν τα κάνω εγώ τα θαύματα αλλά ο Τίμιος Σταυρός» απαντάει στις καταγγελίες ο παπάς των Αγίων Ισιδώρων «Έχουν γίνει χιλιάδες θαύματα» – Για απάτη ολκής κάνει λόγο ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος Την δική του απάντηση έδωσε σήμερα ο εφημέριος του ναού των Αγίων Ισιδώρων μετά την καταγγελία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου ότι στο εκκλησάκι έχει στηθεί απάτη ολκής με […]
12:42 23/06/2022

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττός: «Ο Τίμιος Σταυρός κάνει τα θαύματα»

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ: Μόλις λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου με την «απάτη» – όπως χαρακτήρισε στην εκπομπή «Εδώ Πελοπόννησος» – που έχει στηθεί στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό για θαύματα που έχουν γίνεις ευρέως γνωστά μέσα από βίντεο στο διαδίκτυο που στόχο έχουν την παραπλάνηση των πιστών, ο εφημέριος του ναού πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης παίρνει θέση για όλα όσα του προσάπτουν. Το άρθρο Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττός: «Ο Τίμιος Σταυρός κάνει τα θαύματα» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:20 22/06/2022

Τίμιος Σταυρός: Το μοναστήρι με τους πολλούς τρούλους

ekklisiaonline.gr
Bρίσκεται σε υψόμετρο 1140μ. Πρόκειται για ιδιόμορφη μεταβυζαντινή εκκλησία. Σχεδόν όλος ο ναός είναι περιτριγυρισμένος από πέτρα. Στην οροφή ανοίγονται και τοποθετούνται διακοσμητικοί τρούλοι ή σχηματίζονται θολίσκοι, η στέγη είναι τετράκλινη, όλα τα παράθυρα είναι μικρά και σταυρικά με σιδερένια κάγκελα. Το άρθρο Τίμιος Σταυρός: Το μοναστήρι με τους πολλούς τρούλους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:58 04/06/2022

ΣΥΜΕΩΝ: «Ο Τίμιος Σταυρός πυξίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου»

ekklisiaonline.gr
Με λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο εόρτασε η όμορφη πόλη της Μαλεσίνας τους Προστάτες και Πολιούχους της Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη. Το άρθρο ΣΥΜΕΩΝ: «Ο Τίμιος Σταυρός πυξίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:28 21/05/2022

Ιστορική υποδοχή του Τιμίου Σταυρού και Αγίου Καννάβου στη Λευκωσία

ekklisiaonline.gr
Για πρώτη φορά στα ιστορικά δεδομένα και για λίγες μόνον ώρες, κατόπιν αιτήματος του ίδιου του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, βρίσκονται σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2022, ο Τίμιος Σταυρός με τον Άγιο Κάνναβο, δηλαδή το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένος ο Χριστός κατά τα Άγια Πάθη, από την ιστορική Ιερά Μονή τού Τιμίου Σταυρού Ομόδους, στον Ιερό Ναό τής του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο Λευκωσίας, με την ευκαιρία της πανήγυρής του, κατά τη μεγάλη δεσποτική εορτή της Μεσοπεντηκοστής. Το άρθρο Ιστορική υποδοχή του Τιμίου Σταυρού και Αγίου Καννάβου στη Λευκωσία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:38 17/05/2022

Για πρώτη φορά και για λίγες ώρες ο Τίμιος Σταυρός από το Όμοδος στη Λευκωσία (pics)

ekklisiaonline.gr
Κατόπιν αιτήματος τού ίδιου τού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου. Το άρθρο Για πρώτη φορά και για λίγες ώρες ο Τίμιος Σταυρός από το Όμοδος στη Λευκωσία (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:58 17/05/2022

ΣΗΜΕΡΑ: Ο Τίμιος Σταυρός έδεσε τα άρρωστα μέλη του σώματος- Συγκλόνισε Ρουμάνος Ιερέας στους Αγίους Ισιδώρους (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Ισιδώρου του εν Χίω εις τον Ιερόν Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Το άρθρο ΣΗΜΕΡΑ: Ο Τίμιος Σταυρός έδεσε τα άρρωστα μέλη του σώματος- Συγκλόνισε Ρουμάνος Ιερέας στους Αγίους Ισιδώρους (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:04 14/05/2022

Δείτε πως κολλάει ο Τίμιος Σταυρός στο πόδι της κοπέλας – Πετάει τις πατερίτσες και τρέχει

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ. Το άρθρο Δείτε πως κολλάει ο Τίμιος Σταυρός στο πόδι της κοπέλας – Πετάει τις πατερίτσες και τρέχει εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 10/05/2022

Πηγές Φαναρίου κατά π Δημητρίου: Να διερευνηθεί η ρωσική πλευρά του «χαρισματικού» Λουπασάκη

ekklisiaonline.gr
Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου- Στο τέλος Μαρτίου του 2019 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση ότι στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή Οριόλ θα μεταφερθεί «ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός» από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Το άρθρο Πηγές Φαναρίου κατά π Δημητρίου: Να διερευνηθεί η ρωσική πλευρά του «χαρισματικού» Λουπασάκη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:58 29/04/2022

«Ο Χριστός πάντα μιλάει τελευταίος» – O Τίμιος Σταυρός έσωσε 3χρονο παιδάκι που διαγνώστηκε με λευχαιμία

diaforetiko.gr
«Ο Χριστός πάντα μιλάει τελευταίος» – O Τίμιος Σταυρός έσωσε 3χρονο παιδάκι που διαγνώστηκε με λευχαιμία Η Γιάννα Ζώρζου μοιράζεται ένα προσωπικό θαύμα που βίωσε με το 3χρονο γιο της, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. «Στις 10 Ιουλίου, ο γιος μου (3 ετών), κατόπιν εισαγωγής και μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Μητέρα, διαγνώστηκε […]
18:04 21/04/2022

Εκκλησία Λυκαβηττού ΤΩΡΑ – Ο Τίμιος Σταυρός θεράπευσε τη μικρή και περπάτησε ξανά!

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μέγα θαύμα την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 27 Μαρτίου 2022 προς Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022. Δείτε βίντεο. στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Το άρθρο Εκκλησία Λυκαβηττού ΤΩΡΑ – Ο Τίμιος Σταυρός θεράπευσε τη μικρή και περπάτησε ξανά! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:50 28/03/2022

Ο Τίμιος Σταυρός του Παπα Δημήτρη έκανε το θαύμα Του!! 27- 3 – 2022 (VIDEO)

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δοξα να χεις Τιμιε μου Σταυρε- Ο Τιμιος Σταυρος Του Πατρος Δημητριου εκανε το θαυμα Του. Το άρθρο Ο Τίμιος Σταυρός του Παπα Δημήτρη έκανε το θαύμα Του!! 27- 3 – 2022 (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:04 28/03/2022

Ο Ζωηφόρος Σταυρός: Της ευσεβείας το αήττητον τρόπαιον

vimaorthodoxias.gr
ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου- Καθηγητού ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ: Φθάσαμε, με τη χάρη του Θεού, στην Γ΄ Κυριακή των Νηστειών, στην Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, κατά την οποία προβάλλεται ο Τίμιος Σταυρός για προσκύνηση, για να αντλήσουμε από αυτόν δύναμη, να συνεχίσουμε ως την Ανάσταση, τον πνευματικό μας αγώνα. Να συνέρθουμε από την κόπωση των προηγούμενων ημερών […]
22:36 27/03/2022

Ο Σταυρός του Χριστού ως προϋπόθεση της Ανάστασης (θεολογικό σχόλιο στην Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως)

ekklisiaonline.gr
Την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών προβάλλεται ο Τίμιος Σταυρός για προσκύνηση στους πιστούς, για να αντλήσουν από αυτόν δύναμη και να συνεχίσουν ως την Ανάσταση τον πνευματικό τους αγώνα. Να συνέρθουν από την κόπωση των προηγούμενων ημερών και να αντικρούσουν νικηφόρα τις λυσσώδεις επιθέσεις του διαβόλου εναντίον τους αυτή την ιερή περίοδο. Η προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού είναι το μεγάλο όπλο κατά του διαβόλου και των παγίδων του. Είναι το ανεπανάληπτο τρόπαιο νίκης κατά των αντιθέων δυνάμεων και η παρηγοριά κάθε πονεμένου. Το άρθρο Ο Σταυρός του Χριστού ως προϋπόθεση της Ανάστασης (θεολογικό σχόλιο στην Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:42 27/03/2022

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 27 Μαρτίου – Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν

ekklisiaonline.gr
ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ: Η άσκηση των αρετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέρα από την προσωπική ισχυρή θέληση, είναι απαραίτητη και η αγιαστική δύναμη της Εκκλησίας μας. Έτσι οι άγιοι Πατέρες όρισαν, καταμεσής της αγίας Τεσσαρακοστής να προσκυνείται ο Τίμιος Σταυρός του Κυρίου, για να λαμβάνουμε οι πιστοί από αυτόν χάρη και δύναμη για να συνεχίσουμε με σθένος τον πνευματικό μας αγώνα. Το άρθρο Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 27 Μαρτίου – Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:58 26/03/2022

Δεν είναι κόσμημα ο Τίμιος Σταυρός

ekklisiaonline.gr
Ο Τίμιος Σταυρός είναι το αγιότερο Σημείο και Σύμβολο της Πίστεώς μας. Όλα τα άγια Μυστήρια τελειώνονται με την επίκληση του Αγίου Πνεύματος και την σφραγίδα του Σταυρού: το Βάπτισμα, το Χρίσμα, η Θ. Ευχαριστία. Το άρθρο Δεν είναι κόσμημα ο Τίμιος Σταυρός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:52 26/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load