#Αγίου Μελετίου

Σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με φορτηγάκι στα Πατήσια – Δυσχέρεια στην κυκλοφορία

thecaller.gr
Τροχαίο ατύχημα είχαμε σήμερα (15/03) νωρίς το πρωί στην οδό Πατησίων, στο ύψος της Αγίου Μελετίου στο ρεύμα προς Πατήσια.Τροχαίο ατύχημα είχαμε σήμερα (15/03) νωρίς το πρωί στην οδό Πατησίων, στο ύψος της Αγίου Μελετίου στο ρεύμα προς Πατήσια.Ειδικότερα, ένα φορτηγάκι παραβίασε κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο το φορτηγάκι αναποδογύρισε, ενώ ζημιές υπέστη και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Λόγω του ατυχήματος υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία.
08:00 15/03/2024

Σεπόλια: Εκλεψαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και από το δέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Χωρίς στολίδια έμεινε το μισό δέντρο  που στόλισαν στα Σεπόλια αφού κάποιοι σκέφτηκαν να το ... ξεστολίσουν νωρίς. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο κέντρο των Σεπολίων και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Μελετίου παρουσιάζει μια παρόμοια εικόνα με αυτή που είδαμε χθες στο δέντρο που έστησε ο Δήμος Αθηναίων στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, Το άρθρο Σεπόλια: Εκλεψαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και από το δέντρο (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:28 28/11/2023

Γιορτή σήμερα 24/5 - Τι λέει το εορτολόγιο

ieidiseis.gr
Ποιοι έχουν γιορτή σήμερα Τετάρτη 24/5.Ποιοι έχουν γιορτή σήμερα Τεάρτη 23 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο; Σήμερα λοιπόν, τιμάται η μνήμη των: Αγίου Μελετίου και συν αυτώ Μαρτύρων Γιορτάζουν τα εξής ονόματα Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα Μαρκιανή, Μαρκιάνα Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ * Χριστιανός, Χριστιανή * Υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. Παγκόσμιες ημέρες Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων Επίσης Ανατολή ήλιου: 06:08 Δύση ήλιου: 20:35 Διάρκεια ημέρας: 14 ώρες 27 λεπτά Σελήνη 4.5 ημερών Άγιος Μελέτιος ο στρατηλάτης και οι συν αυτώ Μάρτυρες Σύμφωνα με την Ορθοδοξία, μαρτύρησαν στα χρόνια του αυτοκράτορα Ηλιογάβαλου (218 - 222 μ.Χ.). Ο Ά
00:02 24/05/2023

Οικοδομική άδεια για την ανέγερση της νέας εκκλησίας του Αγίου Μελετίου στην Κατερίνη

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ Το άρθρο Οικοδομική άδεια για την ανέγερση της νέας εκκλησίας του Αγίου Μελετίου στην Κατερίνη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:20 07/04/2023

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων

paraskhnio.gr
Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η οδός Πατησίων μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο λόγω επεισοδίων. Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από τη συμβολή της Πατησίων με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την Αγίου Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μία ομάδα περίπου 20 ατόμων έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από την ΑΣΣΟΕ με Το άρθρο Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:50 05/04/2023

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Κατάγκας Μελετίου (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Με όλη την εκκλησιαστική τάξη του τυπικού της Εκκλησίας, εορτάστηκε η εορτή του Μεγάλου Ιεράρχου της Εκκλησίας Αγίου Μελετίου Αντιοχείας της Μεγάλης. Το άρθρο Ονομαστήρια Μητροπολίτη Κατάγκας Μελετίου (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:32 13/02/2023

12 Φεβρουαρίου: Εορτάζει ο Άγιος Μελέτιος Αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας

ekklisiaonline.gr
Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα τη μνήμη του Αγίου Μελετίου, Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας. Το άρθρο 12 Φεβρουαρίου: Εορτάζει ο Άγιος Μελέτιος Αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:28 12/02/2023

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ LIVE ΤΩΡΑ: 12 Φεβρουαρίου 2023 – Όρθρος και Θεία Λειτουργία Ζωντανά

ekklisiaonline.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ 2023 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: ΟΡΘΡΟΣ 12 Φεβρουαρίου 2023 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίωνας Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΖ Λουκά Ζωντανά. Όρθρος Αγίου Μελετίου με την παραβολή του Ασώτου υιού Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΖ Λουκά με την παραβολή του άσωτου γιου - Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Το άρθρο ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ LIVE ΤΩΡΑ: 12 Φεβρουαρίου 2023 – Όρθρος και Θεία Λειτουργία Ζωντανά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:28 12/02/2023

«Κάρμεν»: Η μουσικοθεατρική παράσταση που έχει προκαλέσει αίσθηση

happytv.gr
Στο θέατρο «Μικρό Μπρόντγουεϊ» (Αγίου Μελετίου και Πατησίων) παίζεται κάθε Σάββατο στις 6.30 και Κυριακή στις 8.30 το έργο «Κάρμεν», που βασίζεται στην ομώνυμη όπερα τού Μπιζέ, σε ελεύθερη προσαρμογή για το θέατρο από τον Κώστα Παπαπέτρου και σκηνοθεσία του Βασίλη Πλατάκη.   Ο μύθος της Κάρμεν γνωστός από πολύ παλιά. Έχει παιχθεί σχεδόν σε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Κάρμεν»: Η μουσικοθεατρική παράσταση που έχει προκαλέσει αίσθηση
12:52 29/12/2022

ΕΚΤΑΚΤΟ- Τρομοκρατική ενέργεια στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για την Κιβωτό του Κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Επί ποδός ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή των οδών Σόροβιτς και Αγίου Μελετίου στο Κέντρο της Αθήνας. Το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ- Τρομοκρατική ενέργεια στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για την Κιβωτό του Κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:58 13/12/2022

Θέατρο Broadway: Καλλιτεχνικός προγραμματισμός 2022 – 2023

eleftherostypos.gr
Με μεγάλη ανταπόκριση από τον δημοσιογραφικό κόσμο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσίαση του φετινού προγράμματος του ιστορικού θεάτρου της Αγίου Μελετίου, «Broadway» (Κεντρική Σκηνή), αλλά και του «Μικρού Broadway» (Αίθουσα Μάνος Κατράκης), στο φουαγιέ της Κεντρικής Σκηνής, παρουσία όλων των συντελεστών των φετινών παραγωγών και των δύο σκηνών καθώς και του καλλιτεχνικού διευθυντή τους, Βασίλη […] Το άρθρο Θέατρο Broadway: Καλλιτεχνικός προγραμματισμός 2022 – 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:02 18/10/2022

Αλεξανδρινό Συναξάρι

ekklisiaonline.gr
Σήμερα 13 Οκτωβρίου, επιτελούμε την μνήμη του Αγίου Μελετίου του Πηγά, Πατριάρχου Αλεξανδρείας. Ο Άγιος Μελέτιος γεννήθηκε στον Χάνδακα (Ηράκλειο) της Κρήτης το 1549. Την πρώτη μόρφωση πήρε αρχικά από τον σπουδαίο Ιερομόναχο Μελέτιο Βλαστό, και στη συνέχεια πήγε στην Πάδοβα της Ιταλίας όπου σπούδασε θεολογία, φιλολογία, νομική και ιατρική. Μετά τις σπουδές του επανήλθε στην αγαπημένη του Κρήτη, Εγινε μοναχός στην Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγκαράθου. Το άρθρο Αλεξανδρινό Συναξάρι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:54 13/10/2022

Πατήρ Ευάγγελος Γκανάς: O Aντετοκούνμπο, τα Σεπόλια και το νόημα της πίστης

ekklisiaonline.gr
Ο πατήρ Ευάγγελος Γκανάς, εφημέριος στην ενορία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, συνδέθηκε στενά με την οικογένεια Αντετοκούνμπο και μοιράζεται με την «Κ» αναμνήσεις και φωτογραφικά στιγμιότυπα. Το άρθρο Πατήρ Ευάγγελος Γκανάς: O Aντετοκούνμπο, τα Σεπόλια και το νόημα της πίστης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:34 09/10/2022

Αυτό δεν λέγεται Δημοκρατία! Νέα επίθεση στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στην Αθήνα

ekklisiaonline.gr
Άνανδρη επίθεση με σπρέι και πέτρες δέχθηκαν πριν λίγα λεπτά τα γραφεία της εφημερίδος ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Σόροβιτς στο κέντρο της Αθήνας. Το άρθρο Αυτό δεν λέγεται Δημοκρατία! Νέα επίθεση στα γραφεία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στην Αθήνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:20 20/09/2022

Έκρηξη στην Αχαρνών: Έσβησε η μεγάλη φωτιά – Παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι

Newsbeast.gr
Μια ολόκληρη πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών τυλίχθηκε στις φλόγες το μεσημέρι της Παρασκευής (02/09) έπειτα από έκρηξη που ακούστηκε στο ημιυπόγειο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από έκρηξη σε φιάλη προπανίου. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν χαοτικές καθώς σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων που γινόντουσαν αλλά και της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε. Από τη φωτιά τραυματίστηκαν δυο άτομα ενώ στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής και για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου. Λίγα λεπτά πριν τις 18:00, η φωτιά έσβησε ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που «χτενίζουν» το σημείο. Λόγω της φωτιάς σύμφωνα με την Τροχαία έχει διακοπεί η κυκλοφορί
18:06 02/09/2022

Έκρηξη στην Αχαρνών: Στις φλόγες ολόκληρη η πολυκατοικία – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Newsbeast.gr
Στις φλόγες έχει τυλιχθεί ολόκληρη η πολυκατοικία μετά την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα στο ημιυπόγειό της στην οδό Αχαρνών στο νούμερο 210. Σύμφωνα με πληροφορίες στο εσωτερικό της υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Η έκρηξη που πιθανώς ευθύνεται σε φιάλη προπανίου σημειώθηκε σε κατάστημα που βρίσκεται σε ημιυπόγειο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας που παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα ενώ ακούγονται συνεχώς εκρήξεις. Λόγω της φωτιάς σύμφωνα με την Τροχαία έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης έως την οδό Αγίου Μελε
16:44 02/09/2022

Βεντέτα μεταξύ Ρομά πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στο σούπερ μάρκετ στο Κορωπί

el.gr
Η βεντέτα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια, μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά, προκάλεσε την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το βράδυ μέσα σε Σούπερ Μάρκετ στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O το θύμα της ένοπλης επίθεσης, τον Οκτώβριο του 2020 είχε ξυλοκοπήσει στην οδό Αγίου Μελετίου με άλλους συγγενείς του, μέλος της αντίπαλης οικογένειας. […] Το άρθρο Βεντέτα μεταξύ Ρομά πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στο σούπερ μάρκετ στο Κορωπί εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:10 16/02/2022

Την μνήμη του Προστάτη των Κωφών εόρτασαν στο Βουκουρέστι

ekklisiaonline.gr
Η κοινότητα των κωφών στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας εόρτασε την μνήμη του Προστάτη της Αγίου Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου. Το άρθρο Την μνήμη του Προστάτη των Κωφών εόρτασαν στο Βουκουρέστι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:16 13/02/2022

12 Φεβρουαρίου: Η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Μελετίου

in.gr
Η θεοσέβεια, το ήθος του χαρακτήρα και οι πλούσιες πνευματικές αρετές του Μελετίου τον έκαναν γρήγορα ιδιαίτερα αγαπητό στην εκκλησιαστική κοινότητα
08:30 12/02/2022

Σοκαρισμένος ο Βάϊος Σύρρος που είδε τον άνδρα να καίγεται στο μπαλκόνι του

irafina.gr
«Επί 15 λεπτά στο μπαλκόνι καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια … Από τα πιο συγκλονιστικά ρεπορτάζ της ζωής μου»… Η τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο φλεγόμενο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Αγίου Μελετίου 55, με έναν άνδρα να καίγεται στο μπαλκόνι του, προκάλεσε ανατριχίλα σε όσους διάβασαν γι’ αυτή, αλλά πραγματικό σοκ σε […]
21:24 14/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load