#Παράταση lockdown

Στο «κόκκινο» Σέρρες και Καρδίτσα ζητούν οι λοιμωξιολόγοι – Παράταση lockdown στη Θεσσαλονίκη

grtimes.gr
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με τους ειδικούς να εισηγούνται να περάσουν στο κόκκινο Σέρρες και Καρδίτσα μετά... The post Στο «κόκκινο» Σέρρες και Καρδίτσα ζητούν οι λοιμωξιολόγοι – Παράταση lockdown στη Θεσσαλονίκη appeared first on GRTimes.gr.
16:22 05/10/2021

Νέα Ζηλανδία-κορωνοϊός: Παράταση lockdown επιπέδου 3 στο Όκλαντ με άρση μερικών περιορισμών

real.gr
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν παράτεινε σήμερα την εφαρμογή lockdown επιπέδου 3 στο Όκλαντ, αλλά είπε ότι μερικοί περιορισμοί θα αρθούν.
12:22 04/10/2021

Παράταση lockdown σε Χανιά και Ζάκυνθο – Μέχρι πότε θα ισχύουν οι περιορισμοί

ipop.gr
Ανακοινώθηκε επίσημα η παράταση του mini lockdown σε Χανιά και Ζάκυνθο. Η πόλη της Κρήτης και το νησί του Ιονίου θα βρίσκονται υπό καθεστώς περιοριστικών μέτρων έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 6:00. Οι δύο περιοχές βρίσκονται σταθερά στην λίστα με τα μέρη που παρουσιάζουν υψηλό δείκτη θετικότητας ενώ τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται ανησυχώντας […] Το άρθρο Παράταση lockdown σε Χανιά και Ζάκυνθο – Μέχρι πότε θα ισχύουν οι περιορισμοί εμφανίζεται στο iPop.
18:30 12/08/2021

Κρούσματα σήμερα 12/8: Κρίνουν την απαγόρευση κυκλοφορίας σε 4 περιοχές - Παράταση lockdown

ieidiseis.gr
Οι περιοχές που φλερτάρουν με lockdown και οι 2 που παραμένουν με απαγόρευση κυκλοφορίας εν αναμονή των σημερινών κρουσμάτων.Νωρίτερα σήμερα, η απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσικής στη Ζάκυνθο και τα Χανιά πήρε παράταση, λίγο πριν από τη σημερινή ανακοίνωση των κρουσμάτων της νόσου COVID-19 εκ μέρους του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Η έκρηξη περιστατικών COVID της περασμένης Τρίτης, η οποία προμήνυε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων απαρχής της πανδημίας, χτύπησε καμπανάκι κινδύνου στους αρμοδίους, με τη σημερινή επέκταση των μέτρων στις παραπάνω περιοχές να δείχνει πως το έλαβαν υπ’ όψιν.  Όμως, στο τραπέζι αυτών των τοπικών lockdown υπάρχουν κι άλλες περιοχές, όπως η Νάξος (θετικότητα
17:12 12/08/2021

Γερμανία: Παράταση lockdown μέχρι 9 Μαΐου «και βλέπουμε»

naftemporiki.gr
Τα ομοσπονδιακά κρατίδια συμφώνησαν να παρατείνουν τους ισχύοντες περιοριστικούς κανόνες του lockdown κατά τρεις εβδομάδες, έως τις 9 Μαΐου και όχι έως τον Ιούνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Business Insider». Αναμένεται αύξηση κρουσμάτων της covid -19. 
18:06 12/04/2021

Παράταση lockdown και καινούριες περιοχές στο βαθύ κόκκινο – SOS για την Κεντρική Μακεδονία

spoilers
Ενημέρωση για την πορεία διασποράς του κορονοϊού στη χώρα από το υπουργείο Υγείας – Σταθεροποιείται ο δείκτης θετικότητας –  Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τα μέτρα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παράταση lockdown και καινούριες περιοχές στο βαθύ κόκκινο – SOS για την Κεντρική Μακεδονία
10:47 27/03/2021

Χαρδαλιάς : Παράταση lockdown και νέες περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

in.gr
Την παράταση του lockdown σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσά τους και η Αττική ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
18:24 26/03/2021

Γερμανία: Χαμός στην τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ- Παράταση lockdown

grtimes.gr
Την παράταση της ισχύος του lockdown ως τη 18η Απριλίου, μια φάση «ησυχίας», με απολύτως κλειστές τις αγορές από την... The post Γερμανία: Χαμός στην τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ- Παράταση lockdown appeared first on GRTimes.gr.
07:25 23/03/2021

Παράταση lockdown στη Λέρο- Μέχρι πότε

el.gr
Παρατείνονται μέχρι τις 29 Μαρτίου τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στη Λέρο. Το άρθρο Παράταση lockdown στη Λέρο- Μέχρι πότε εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:46 22/03/2021

Γιαμαρέλλου: Παράταση lockdown αν ανεβαίνουν τα κρούσματα

ieidiseis.gr
Δεν μπορούμε να πούμε «προχωράμε» αν ανεβαίνουν τα κρούσματα, δήλωσε η Ελένη Γιαμαρέλλου, μιλώντας για ενδεχόμενη άρση του lockdown το επόμενο διάστημα.«Σήμερα συνεδριάζουν οι επιδημιολόγοι, που θα μας δώσουν την εικόνα. Αν δούμε αύξηση των κρουσμάτων, δεν μπορούμε να πούμε “προχωράμε”» είπε σήμερα η καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής, Ελένη Γιαμαρέλλου. Όπως εξήγησε η κ. Γιαμαρέλλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «υπάρχουν κανόνες και μοντέλα βάσει των οποίων λαμβάνονται οι αποφάσεις». «Αυτό που βλέπεις τώρα είναι αυτό που έγινε πριν από 15 μέρες, άρα παίρνεις υπόψη κι άλλους παράγοντες» εξήγησε και πρόσθεσε πως οι αποφάσεις λαμβάνονται «πολύ συντηρητικά και βλέποντας ότι ο κόσμος έχει κο
10:03 17/03/2021

Χαρδαλιάς: Παράταση lockdown σε Αττική-Θεσσαλονίκη -Τηλεκπαίδευση στα σχολεία - Οι νέες «κόκκινες» περιοχές

Skai.gr
Τι ανέφερε ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας
19:11 12/03/2021

Παράταση lockdown για Αττική-Θεσσαλονίκη, άλλες 18 περιοχές σε «βαθύ κόκκινο», τηλεκπαίδευση σε όλα τα σχολεία

pressaris.gr
Παράταση του lockdown σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ένταξη ακόμη 8 περιοχών σε «βαθύ κόκκινο», τηλεκπαίδευση σε όλα τα σχολεία της χώρας και διευκρινίσεις για την Καθαρά Δευτέρα περιελάμβανε η ενημέρωση από Χαρδαλιά, Παπαευαγγέλου, Μαγιορκίνη. O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Ελλάδα τα σχολεία από την […] The post Παράταση lockdown για Αττική-Θεσσαλονίκη, άλλες 18 περιοχές σε «βαθύ κόκκινο», τηλεκπαίδευση σε όλα τα σχολεία appeared first on PRESSARIS.
18:59 12/03/2021

Κλείνουν τα σχολεία όλης της χώρας, Παράταση lockdown σε Αττική-Θεσσαλονίκη

efsyn.gr
Με τηλεργασία τα μαθήματα σε όλη τη χώρα μέχρι τις 28 Μαρτίου. Παράταση του αυστηρού lockdown για τις περιοχές στο «βαθύ κόκκινο».
18:35 12/03/2021

Βατόπουλος: Παράταση lockdown αλλά «παράθυρο» για μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα

Newsit
Η κορύφωση της έξαρσης του κορονοϊού θα καταγραφεί τις επόμενες μέρες και σταδιακά θα ξεκινήσει ο περιορισμός των κρουσμάτων. Αυτή την εκτίμηση εξέφρασε ο καθηγητής ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βατόπουλος: Παράταση lockdown αλλά «παράθυρο» για μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:36 09/03/2021

Κορονοϊός: Η βρετανική μετάλλαξη σαρώνει τη χώρα - Παράταση lockdown και μετά τις 16 Μαρτίου "δείχνουν" τα στοιχεία

thetoc.gr
Νέα παράταση του lockdown δείχνουν οι αριθμοί του κορονοϊού σε συνδυασμό με τις μεταλλάξεις.
07:39 05/03/2021

Γερμανία: Παράταση lockdown – Σταδιακή άρση περιορισμών από Δευτέρα

grtimes.gr
Παράταση της ισχύος του lockdown έως την 28η Μαρτίου, αλλά και σταδιακή άρση των περιορισμών από την ερχόμενη Δευτέρα 8η... The post Γερμανία: Παράταση lockdown – Σταδιακή άρση περιορισμών από Δευτέρα appeared first on GRTimes.gr.
21:40 04/03/2021

Παράταση lockdown στη Γερμανία μέχρι 28 Μαρτίου με σταδιακή άρση μέτρων – «Σκοτωμός» για τα μέτρα

Newsit
Κατά 11.912 αυξήθηκαν τα κρούσματα στη Γερμανία, με τον νέο απολογισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα να έρχεται λίγες ώρες αφού η Άνγκελα Μέρκελ ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Παράταση lockdown στη Γερμανία μέχρι 28 Μαρτίου με σταδιακή άρση μέτρων – «Σκοτωμός» για τα μέτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:54 04/03/2021

Τεράστια αποτυχία της κυβέρνησης στην Πανδημία: ΜΕΘ, Lockdown, Σχολεία, Εμβολιασμοί. Μόνο ντροπή! (Βίντεο)

olympia.gr
Σάλος με “γαλάζιο” πλιάτσικο σε εμβόλια – Παράταση lockdown | Γιώργος Μιχαηλίδης – Φοίβος Κλαυδιανός   Τεράστια αποτυχία της κυβέρνησης στην Πανδημία: ΜΕΘ, Lockdown, Σχολεία, Εμβολιασμοί. Μόνο ντροπή! (Βίντεο) - olympia
19:32 02/03/2021

Κορωνοϊός: Παράταση lockdown, περισσότερες περιοχές στο «κόκκινο» και ανησυχία για το ΕΣΥ

Cnn.gr
Με τον αριθμό των κρουσμάτων να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και τους νοσηλευόμενους στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) να αυξάνονται, η Αττική θα περάσει τουλάχιστον μια ακόμη εβδομάδα σε lockdown…
08:43 27/02/2021

Παράταση lockdown έως 8 Μαρτίου – Ανησυχία για Πειραιά και Δυτική Αττική

menshouse.gr
Η επίσημη ανακοίνωση για παράταση του lockdown στην Αττική για άλλη μία εβδομάδα δεν ήταν τελικά η είδηση της ημέρας. Δύο είναι τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε για τις επόμενες δύσκολες ημέρες. Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr The post Παράταση lockdown έως 8 Μαρτίου – Ανησυχία για Πειραιά και Δυτική Αττική appeared first on Menshouse.gr.
00:01 27/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load