#Blue Monday

Blue Monday: Συμβουλές κυβερνοασφάλειας για την μελαγχολία του Ιανουαρίου

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Η Blue Monday θεωρείται η πιο μελαγχολική ημέρα του έτους. Πέφτει την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου και είναι αποτέλεσμα συνδυασμού διαφόρων παραγόντων, όπως ο καιρός, τα οικονομικά προβλήματα και το χαμηλό κίνητρο για δουλειά. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται άσχημα όταν το πολυαναμενόμενο νέο έτος δεν φέρνει πραγματικά κάτι καινούργιο και η εκπλήρωση των στόχων […] Το άρθρο Blue Monday: Συμβουλές κυβερνοασφάλειας για την μελαγχολία του Ιανουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 15/01/2024

Blue Monday: Πώς θα ξεπεράσετε την πιο μουντή Δευτέρα του χρόνου

vita.gr
Εάν νιώθετε «πεσμένοι» χωρίς ενέργεια και κάπως μουντοί, τότε ίσως να φταίει και η Blue Monday!
11:28 15/01/2024

Blue Monday: Γιατί θεωρείται η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου – Η επιστημονική θεωρία

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου είναι πλέον γνωστή ως «Μπλε Δευτέρα» («Blue Monday») καθώς θεωρείται η πιο καταθλιπτική ημέρα της χρονιάς. Τα έξοδα των Χριστουγέννων, ο άσχημος καιρός, οι στόχοι της Πρωτοχρονιάς που δεν υλοποιήθηκαν, κάνουν αυτή την ημέρα την πιο καταθλιπτική της χρονιάς. Είναι όμως η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου η πιο καταθλιπτική ημέρα […] Το άρθρο Blue Monday: Γιατί θεωρείται η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου – Η επιστημονική θεωρία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 15/01/2024

Ο Νίκος Μουτσινάς «ζήλεψε» τα συμβόλαια των Ράδιο Αρβύλα – «Έρχονται κάθε τόσο σαν τις εκπτώσεις»

Newsbeast.gr
Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον «αέρα» του Ant1 το βράδυ της Δευτέρας (16/01) και με το… καλησπέρα ανακοίνωσαν και πότε θα σταματήσει η εκπομπή.  Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν στις οθόνες μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πότε θα ρίξει αυλαία για φέτος η εκπομπή τους: «Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι. Σήμερα είχε αποφασίσει ένας ψυχίατρος, αν δεν κάνω λάθος, κι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι η πιο καταθλιπτική Δευτέρα σε όλη την χρονιά και για αυτό ονομάζεται Blue Monday. Είναι το επεισόδιο 20 της φετινής σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα και θα είμαστε στον αέρα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου»
21:12 17/01/2023

New Order: Κυκλοφόρησαν t-shirt «Blue Monday» – Το ηχηρό μήνυμα για την ψυχική υγεία

neolaia.gr
Οι New Order κυκλοφόρησαν ένα νέο μπλουζάκι με θέμα τη Blue Monday, για να υποστηρίξουν τη φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας CALM.
21:34 16/01/2023

Σήμερα η πιο καταθλιπτική Δευτέρα του χρόνου: Γιατί η σημερινή ημέρα θεωρείται η πιο μελαγχολική

Gazzetta
Οι υποστηρικτές της θεωρίας της Blue Monday λένε πως οι άνθρωποι αυτή την ημέρα κατακλύζονται από μελαγχολικά συναισθήματα περισσότερο από οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.
19:42 16/01/2023

Το νέο t-shirt «Blue Monday» των New Order για να ευαισθητοποιήσουν για θέματα ψυχικής υγείας

in.gr
Το t-shirt κυκλοφόρησε σήμερα, 16 Ιανουαρίου, «Blue Monday» (Μελαγχολική Δευτέρα), η οποία θεωρείται ευρέως ως η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου.
18:16 16/01/2023

Blue Monday: Η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου είναι... σήμερα

Cnn.gr
Η σημερινή Δευτέρα (16/1) δεν είναι όπως όλες οι άλλες, καθώς θεωρείται η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου και είναι γνωστή ως Blue Monday.Περισσότερα...
10:26 16/01/2023

Blue monday με αργίες 2022: ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές- Συντάξεις Φεβρουαρίου ΙΚΑ ΟΓΑ

ekklisiaonline.gr
Το ποσό των 15,9 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε σε 3.563 παραγωγούς χοίρων, αυτόχθονων μαύρων χοίρων και μελιού και περίπου 5 εκατ. ευρώ σε λοιπές δράσεις όπως Νέοι αγρότες, δασώσεις και ανειλημμένες υποχρεώσεις του ΠΑΑ (Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης). Το άρθρο Blue monday με αργίες 2022: ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές- Συντάξεις Φεβρουαρίου ΙΚΑ ΟΓΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:56 17/01/2022

#WhiteNails: Τα λευκά nail art είναι πάντοτε on trend και πάνε με όλα – 10 για να διαλέξεις

queen.gr
Σήμερα είναι η Blue Monday αλλά εμείς τη «ντύνουμε» στα λευκά και σκεφτόμαστε μόνο θετικά.…
18:38 17/01/2022

Πώς είναι η Blue Monday στο μυαλό ενός υπεραισιόδοξου;

ipop.gr
Διαβάζω σήμερα ότι είναι η Blue Monday. Τι είναι Blue Monday; Είναι η τρίτη Δευτέρα του έτους που σύμφωνα με έρευνες και μαθηματικές εξισώσεις οι άνθρωποι κατακλύζονται από αρνητικά συναισθήματα. Οι στόχοι που έβαλαν πριν δύο εβδομάδες μόλις, έχουν πάει ήδη περίπατο, τα δέντρα ξεστολίστηκαν στα περισσότερα σπίτια και όλα έχουν επιστρέψει στους κανονικούς τους […] Το άρθρο Πώς είναι η Blue Monday στο μυαλό ενός υπεραισιόδοξου; εμφανίζεται στο iPop.
17:46 17/01/2022

Θ. Καράογλου: «Το 2022 θα είναι η χρονιά των κερδισμένων ευκαιριών»

grtimes.gr
Τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου έκοψε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου τηρώντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που εκλέχθηκε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Χωρίς τη συμμετοχή φίλων και στελεχών, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αλλά μόνο με τους συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου, ο κ. Καράογλου έκανε έναν απολογισμό του 2021. Αναφέρθηκε συνοπτικά στη χρονιά που προηγήθηκε, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η πατρίδα μας εξαιτίας του κορωνοϊού και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 2022 θα είναι καλύτερο έτος συγκριτικά με τα δυο τελευταία. Μιλώντας για την ελληνική οικονομία ανέφερε ότι «φέτος θα είναι η χρονιά της» και θα αποτελέσει «την έκπληξη της Ευρώπης».
15:44 17/01/2022

Blue Monday: Αυτός είναι ο λόγος που θα μελαγχολήσεις σήμερα!

sportime.gr
Σήμερα είναι Blue Monday, δηλαδή η πιο μελαγχολική μέρα του χρόνου! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
12:42 17/01/2022

Blue Monday – Πώς θα διαχειριστούμε την σημερινή ημέρα

vita.gr
Τι ακριβώς είναι η "Blue Monday" και μέθοδοι για να διαχειριστείτε την λεγόμενη πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου.
12:20 17/01/2022

Αγίου Αντωνίου- Εορτολόγιο: Blue monday- 17 Ιανουαρίου Άγιος Αντώνιος Γιορτή

ekklisiaonline.gr
Ο Όσιος Αντώνιος καταγόταν από ευσεβείς και πλούσιους γονείς και έζησε κατά τον 9ο μ.Χ. αιώνα. Νέος ακόμα, έγινε μοναχός στην σκήτη της Βέροιας, κοντά στην κοιλάδα του ποταμού Αλιάκμονα. Οι πνευματικοί του αγώνες κράτησαν είκοσι χρόνια στην σκήτη. Πνευματικά ώριμος, με την ευχή του ηγουμένου της Σκήτης, αποσύρθηκε σε σπήλαιο, όπου έζησε ακόμα πενήντα τέσσερα χρόνια ασκητικών γυμνασμάτων. Η Εκκλησία τιμώντας τον θεώρησε Μέγα και γι’ αυτό τον ονόμασε Νέο σε σχέση με τον παλαιότερο διδάσκαλο της ερήμου Άγιο Αντώνιο τον Μέγα. Ο Όσιος Αντώνιος κοιμήθηκε με ειρήνη σε ηλικία 94 ετών. Το άρθρο Αγίου Αντωνίου- Εορτολόγιο: Blue monday- 17 Ιανουαρίου Άγιος Αντώνιος Γιορτή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONL
11:48 17/01/2022

Blue Monday: Σήμερα η πιο καταθλιπτική ημέρα του 2022 – Η εξίσωση που «μετράει» τον βαθμό μελαγχολίας

Newsbeast.gr
Σήμερα 17 Ιανουαρίου ξημέρωσε η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου και αποκαλείται Blue Monday. Πρόκειται για την τρίτη Δευτέρα του Γενάρη και ο λόγος που η ημέρα μας «ποτίζει» μελαγχολία είναι ένας συνδυασμός παραγόντων που σχετίζονται με τις γιορτές και τους στόχους της νέας χρονιάς, με το άγχος της πανδημίας να έχει προστεθεί πλέον στο εκρηκτικό κοκτέηλ που προκαλεί έντονο ψυχολογικό φορτίο. Η ιδέα επινοήθηκε για πρώτη φορά το 2004 από τον ψυχολόγο Δρ. Cliff Arnall, φτιάχνοντας μια φόρμουλα για την μελαγχολία του Ιανουαρίου όταν του ανατέθηκε από το Sky Travel, ως προώθηση των χειμερινών προσφορών της ταξιδιωτικής εταιρείας, σύμφωνα με το Newsweek. Η εξίσωση της… μελαγχολίας O Cli
10:36 17/01/2022

Η πιο καταθλιπτική ημέρα σήμερα – Η ιστορία της Blue Monday

dete.gr
H τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου θεωρείται η πιο καταθλιπτική μέρα του φετινού χρόνου, η λεγόμενη Blue Monday. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους φετινούς υπολογισμούς η Blue Monday για το 2022 πέφτει σήμερα 17 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την θεωρία των επιστημόνων από τη Μεγάλη Βρετανία, η Blue Monday, είναι η τρίτη Δευτέρα του χρόνου. Είναι η μέρα […]
10:28 17/01/2022

Σήμερα η Blue Monday – Η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου

eleftherostypos.gr
Εδώ και μερικά χρόνια, η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου, η «Blue Monday», όπως λέγεται διεθνώς, θεωρείται η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας, οι άνθρωποι αυτή την ημέρα κατακλύζονται από δυσάρεστα συναισθήματα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου. Φέτος, η πιο μελαγχολική ημέρα του... The post Σήμερα η Blue Monday – Η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
09:16 17/01/2022

Blue Monday: Γιατί η σημερινή ημέρα θεωρείται η πιο μελαγχολική του χρόνου

Cnn.gr
Η σημερινή Δευτέρα δεν είναι όπως όλες οι προηγούμενες καθώς θεωρείται η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου και είναι γνωστή ως Blue Monday.Περισσότερα...
09:16 17/01/2022

Blue Monday 2022: Σήμερα η πιο μελαγχολική Δευτέρα του χρόνου - Ο λόγος και ο μαθηματικός τύπος

NewsBomb
Η σημερινή Δευτέρα δεν είναι.... όπως όλες οι άλλες, καθώς θεωρείται η πιο μελαγχολική ημέρα του χρόνου και είναι γνωστή ως Blue Monday.Περισσότερα...
08:04 17/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load