#YFSF

Μπέττυ Μαγγίρα για Μαρία Κορινθίου: «Δεν με πίκρανε, λατρεύω τα beefs!»

govastileto.gr
Η Μπέττυ Μαγγίρα το βράδυ της Τρίτης 19/12 βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Closer». Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν εκεί και αναφέρθηκε στην αναβολή του YFSF αλλά και τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή της. «Για το YFSF ξέρω ότι κι εσείς, ότι αναβάλλεται. […]
13:00 20/12/2023

Λάκης Γαβαλάς: Δεν θα ήταν χαριτωμένο να ήμουν στο Your Face Sounds Familiar;

Newsbeast.gr
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Λάκη Γαβάλα σε βραδινή του έξοδο και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα. «Δεν θα ήταν χαριτωμένο να ήμουν στο YFSF; Εγώ είμαι My Face Sounds Familiar… everyday! Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μου είναι στη μόδα. Εάν κάποιο project μόδας, ακόμα και το My Style Rocks, ήταν στα δεδομένα μου και μπορούσαμε να είμαστε χρήσιμοι ο ένας για τον άλλο, φυσικά θα το έκανα», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς. Στην συνέχεια, ο σχεδιαστής μόδας πρόσθεσε με νόημα πως: «Το βρίσκω όμως λίγο δύσκολο, γιατί αυτοί έχουν άλλα πρότυπα, που τους εξυπηρετούν φυσικά». Σε ότι αφορά τα άτομα που βρίσκονται στην τηλεόραση ο Λ
00:00 23/11/2023

Μαριάντα Πιερίδη: Η πρόταση για το YFSF που ανατρέπει τα δεδομένα

zappit.gr
Αλλού την περιμένουμε αλλά τελικά, ίσως αλλού την δούμε την Μαριάντα Πιερίδη στο δεύτερο μέρος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Όλα […] The post Μαριάντα Πιερίδη: Η πρόταση για το YFSF που ανατρέπει τα δεδομένα appeared first on Zappit.
12:00 06/11/2023

Μαρία Μπεκατώρου: Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για το «YFSF» και τα σχέδιά της για τη νέα σεζόν

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη επιστροφή του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1 με άλλη παρουσιάστρια και έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη με την ερώτηση αυτή. «Δεν με νοιάζει, δεν έχω πρόβλημα. Κύκλοι κλείνουν, κύκλοι ανοίγουν. Είναι κάτι που έγινε. Εγώ τώρα είμαι σε ένα άλλο κανάλι. […]
19:00 11/09/2023

Αποστολία Ζώη για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι άσχημο»

govastileto.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Νότη Σφακιανάκη στο παρελθόν, αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το YFSF, στο οποίο έχει συμμετάσχει με επιτυχία στο παρελθόν. «Κάτι άκουσα ότι τον ψάχνουν. Το έκανε πάντα βέβαια αυτό ο Νότης, […]
20:00 29/06/2023

Κωνσταντίνος Δέδες - The 2Night Show: Γελάω με τα εξώφυλλα που μας θέλουν ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια

ieidiseis.gr
Ο Κωνσταντίνος Δέδες αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δουλειά του και τις συνεργασίες του στην τηλεόραση στο The 2Night Show.Ο Κωνσταντίνος Δέδες ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show της Δευτέρας (15/5). Ο γνωστός οδοντίατρος και πρόεδρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δουλειά του, τη συνεργασία του με το YFSF και τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Κωνσταντίνο Ξένο. Αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν άνοιξε για πρώτη φορά το ιατρείο του: «Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα λέμε κι αυτά. Δεν πουλήσαμε 5 ελιές για να την ανοίξουμε. Οπότε ξεκινάω εγώ και
07:58 16/05/2023

Τάκης Ζαχαράτος: "Για να είμαι στο YFSF πρέπει να ξέρω τους παίκτες και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή"

patrasevents.gr
"Δεν μπορώ να λέω ότι κάτι μου αρέσει ενώ δεν ισχύει, δεν έχω αυτό το ταλέντο να υποκρίνομαι στη ζωή μου"
22:16 10/04/2023

Τάκης Ζαχαράτος: «Για να είμαι στο YFSF πρέπει να ξέρω τους παίκτες και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή»

zappit.gr
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός showman απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην […] The post Τάκης Ζαχαράτος: «Για να είμαι στο YFSF πρέπει να ξέρω τους παίκτες και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή» appeared first on Zappit.
10:54 09/04/2023

Τρισευτυχισμένη η Κατερίνα Κουκουράκη: Θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και οι ευχές έπεσαν «βροχή»

koolnews.gr
Κατερίνα Κουκουράκη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με ένα όμορφο βίντεο Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από το συγκρότημα Vegas και το YFSF, η Κατερίνα Κουκουράκη, θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανακοίνωσε τα ευχάριστα με ένα τρυφερό βίντεο με φουσκωμένη τη κοιλίτσα. Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της […]
00:14 30/03/2023

Γιάννης Κρητικός: Η πρόταση για την υποκριτική ήρθε μετά τη νίκη μου στο YFSF

Newsit
“Δεν αφήνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται να πάνε χαμένες” είπε ο Γιάννης Κρητικός. Ο Γιάννης Κρητικός παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη και στην Δήμητρα Καλφούντζου και μίλησε για το πως ήρθε η υποκριτική στην ζωή του. «Για μένα ο Πότης τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέρος της ζωής μου. Αν το καλοσκεφτώ είμαι περισσότερες ώρες ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Κρητικός: Η πρόταση για την υποκριτική ήρθε μετά τη νίκη μου στο YFSF δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:34 28/02/2023

Ρίχνει στο φαγητό 2 κουταλιές ωμό λάδι – Τι τρώει πρωί έως βράδυ η Μαρία Μπακοδήμου και έχασε 10 κιλά

eleftherostypos.gr
Η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά και να βρίσκεται στην ηλικία των 57 ετών, ωστόσο, έχει πολύ καλές αναλογίες στο σώμα της, κάτι που την κάνει να νιώθει ακόμη πιο όμορφα έτσι ώστε να φοράει στενές τουαλέτες και μίνι φορέματα, όπως έκανε στο πλατό του YFSF και κάθε φορά αναστάτωνε […] Το άρθρο Ρίχνει στο φαγητό 2 κουταλιές ωμό λάδι – Τι τρώει πρωί έως βράδυ η Μαρία Μπακοδήμου και έχασε 10 κιλά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:12 13/06/2022

Άλεξ Παναγή: Φιλοξενεί τους συγγενείς του συντρόφου του από την Ουκρανία

tlife.gr
Ο Άλεξ Παναγή, ο κύπριος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από το YFSF του ΑΝΤ1 και To άρθρο Άλεξ Παναγή: Φιλοξενεί τους συγγενείς του συντρόφου του από την Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:28 24/03/2022

Ξανθιά και πασίγνωστη – Αυτή θα παρουσιάζει στο YFSF στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μπεκατώρου

eleftherostypos.gr
Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για συζητήσεις σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο ο ΑΝΤ1 θέλει από τώρα να έχει κάποια εικόνα για το ποια θα πάρει το τιμόνι της παρουσίασης του YFSF μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από το κανάλι. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr  Ακολούθησε το eleftherostypos.gr... The post Ξανθιά και πασίγνωστη – Αυτή θα παρουσιάζει στο YFSF στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μπεκατώρου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
13:42 17/02/2022

Μιχάλης Ρέππας: Δεν είμαι πιο σωστός από κάποιον που σκέφτεται να πάει σε ριάλιτι

Newsit
“Είναι λογικό και εξηγήσιμο” τονίζει, μέσα σε όλα, ο Μιχάλης Ρέππας. Στη δική του συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του YFSF καθώς και όσους επιλέγουν να βρεθούν σε ριάλιτι προγράμματα αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ρέππας μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Πως ερμηνεύετε το γεγονός ότι πολλοί νέοι πλέον διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Ρέππας: Δεν είμαι πιο σωστός από κάποιον που σκέφτεται να πάει σε ριάλιτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:54 13/02/2022

Μιχάλης Ρέππας: «Αν δεν υπήρχε η φτώχεια δεν θα είχα πάει στο YFSF»

zappit.gr
Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει το σίριαλ […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Αν δεν υπήρχε η φτώχεια δεν θα είχα πάει στο YFSF» appeared first on Zappit.
10:06 13/02/2022

Γιάννης Κρητικός: Η αποκάλυψη που έκανε αίσθηση και το άγνωστο παρασκήνιο με το YFSF

okmag.gr
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χτες η αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Κρητικός στην εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα». Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γη της Ελιάς» ρωτήθηκε γιατί δεν συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar- All Star, αν και είχε υπάρξει νικητής σε προηγούμενο κύκλο. Η απάντηση που έδωσε εξέπληξε την Κατερίνα […] The post Γιάννης Κρητικός: Η αποκάλυψη που έκανε αίσθηση και το άγνωστο παρασκήνιο με το YFSF appeared first on OK.
11:28 07/02/2022

Γιάννης Κρητικός για YFSF: «Πήρα στην παραγωγή και τους είπα ντροπή σας»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» ήταν σήμερα ο Γιάννης Κρητικός. Όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε γιατί […] The post Γιάννης Κρητικός για YFSF: «Πήρα στην παραγωγή και τους είπα ντροπή σας» appeared first on Zappit.
15:36 06/02/2022

Κώστας Δόξας: «Σπάει» τη σιωπή του για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του – Η σπόντα για το YFSF

tlife.gr
Λίγες ημέρες μετά τη δίκη που έγινε για τη διατροφή και την επιμέλεια της κόρης του, To άρθρο Κώστας Δόξας: «Σπάει» τη σιωπή του για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του – Η σπόντα για το YFSF δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:06 08/11/2021

Γιάννης Κρητικός: Το «παράπονο» του τραγουδιστή για το YFSF All Star

Newsit
“Ξέχασαν πως ήμουν νικητής” τονίζει, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Κρητικός! Στην All Star εκδοχή του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 θέλησε να επιστρέψει ο Γιάννης Κρητικός, το πρωινό της Πέμπτης, μιλώντας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Η γη της ελιάς».  «Το Your Face Sounds Familiar ήταν ένα βήμα για ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Κρητικός: Το «παράπονο» του τραγουδιστή για το YFSF All Star δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:18 04/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load