#Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η στιγμή που ο Νικόλαος και ο Φίλιππος φτάνουν στο Τατόι για το ετήσιο μνημόσυνο

tlife.gr
Λίγο πριν τη 1, η τέως βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε στο Τατόι για το ετήσιο μνημόσυνο του To άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η στιγμή που ο Νικόλαος και ο Φίλιππος φτάνουν στο Τατόι για το ετήσιο μνημόσυνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 10/01/2024

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Την Τετάρτη στο Τατόι το μνημόσυνο – Ποιοι θα παρευρεθούν

tovima
Στον τάφο του εκλιπόντος τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόϊ μεθαύριο Τετάρτη το μνημόσυνο - Τελετή και στο Λονδίνο με τον Βασιλιά Κάρολο.
19:00 08/01/2024

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Σήμερα στις 11 στη Μητρόπολη

eleftherostypos.gr
Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σήμερα στη Μητρόπολη, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παρουσία της οικογένειάς του και 250 καλεσμένων τους. Τα παιδιά του βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, με τον Παύλο και την Μαρί Σαντάλ να καταφθάνουν προχθές, ενώ είχαν προηγηθεί η Αλεξία και η Θεοδώρα. Στο μνημόσυνο θα παραστούν […] Το άρθρο Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Σήμερα στις 11 στη Μητρόπολη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:08 18/02/2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι λεπτομέρειες για το 40ήμερο μνημόσυνο – Οι 250 προσκεκλημένοι και η άφιξη Παύλου – Μαρί Σαντάλ

tlife.gr
Το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί αυτό To άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι λεπτομέρειες για το 40ήμερο μνημόσυνο – Οι 250 προσκεκλημένοι και η άφιξη Παύλου – Μαρί Σαντάλ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:20 15/02/2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η περιπέτεια υγείας της Άννας Μαρίας και το χειρουργείο με ρομποτική μέθοδο

tlife.gr
Σχεδόν 40 ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η οικογένειά του To άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η περιπέτεια υγείας της Άννας Μαρίας και το χειρουργείο με ρομποτική μέθοδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:38 13/02/2023

Άννα Μαρία: Έτσι είναι η καθημερινότητά της μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Οι μοναδικοί άνθρωποι που τη βλέπουν

tlife.gr
Ένα από τα πρόσωπα που μας άγγιξαν όταν πέθανε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν η Άννα To άρθρο Άννα Μαρία: Έτσι είναι η καθημερινότητά της μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Οι μοναδικοί άνθρωποι που τη βλέπουν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:40 03/02/2023

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Newsbeast.gr
Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για τον ΑΝΤ1, οι πολίτες ρωτήθηκαν για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και αν ήταν σωστή ή λάθος απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης. Το 56,9% απάντησε πως ήταν σωστή ή μάλλον σωστή η απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε αντίθεση με το 31,6% να λέει πως ήταν λάθος ή μάλλον λάθος. Το 11,5% δεν απάντησε. Στην έρευνα οι ψηφοφόροι ρωτήθηκαν επίσης για το πού θα πρέπει να δώσει προσοχή η κυβέρνηση: Αντιμετώπιση ακρίβειας 47,1% Υγεία 46,6% Οικονομία – Ανάπτυξη 42,1% Παιδεία 24% Ασφάλεια πολιτών 13,5% Εξωτερική πολιτική 8,9 % Λειτουργία θεσμών 6,9% ΔΑ 0,6% Στο
20:34 02/02/2023

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την κάλυψη της κηδείας από τα κανάλια

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την κάλυψη του θανάτου του Βασιλιά Κωνσταντίνου από τα κανάλια. Διαβάστε περισσότερα. The post Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την κάλυψη της κηδείας από τα κανάλια appeared first on Youfly.
07:02 21/01/2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τι έγινε στο τρισάγιο στο Τατόι

eleftherostypos.gr
Τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τη συμπλήρωση εννέα ημερών από το θάνατό του τέλεσε χθες η οικογένειά του στο Τατόι. Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία τα παιδιά και τα εγγόνια του με προορισμό το ναό της Αναστάσεως. Το τρισάγιο ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στους […] Το άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τι έγινε στο τρισάγιο στο Τατόι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
06:56 20/01/2023

Βασιλιάς Κωνσταντίνος – Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αληθινή ιστορία ενός ειδυλλίου στα κρυφά

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για το ειδύλλιο του Βασιλιά Κωνσταντίνου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Διαβάστε περισσότερα. The post Βασιλιάς Κωνσταντίνος – Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αληθινή ιστορία ενός ειδυλλίου στα κρυφά appeared first on Youfly.
20:52 19/01/2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Παύλος, Νικόλαος, Μαρί Σαντάλ καθ’ οδόν για το μνημόσυνο στο Τατόι – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, αλλά To άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Παύλος, Νικόλαος, Μαρί Σαντάλ καθ’ οδόν για το μνημόσυνο στο Τατόι – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:26 19/01/2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νέα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για την οικογένειά του – Η επιθυμία για το αυριανό μνημόσυνο

tlife.gr
Στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας εθεάθησαν και πάλι τα μέλη της οικογένειας του τέως Βασιλιά To άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νέα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για την οικογένειά του – Η επιθυμία για το αυριανό μνημόσυνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:38 18/01/2023

Κοίτα τι δεν πρόσεξαν οι δημοσιογράφοι στη κηδεία του Βασιλέως

ekklisiaonline.gr
Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η Εξόδιος Ακολουθία του Τέως Βασιλέως της Ελλάδος Κωνσταντίνου, που έλαβε χώρα στις 16 Ιανουαρίου 2023 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του… Το άρθρο Κοίτα τι δεν πρόσεξαν οι δημοσιογράφοι στη κηδεία του Βασιλέως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:50 18/01/2023

Χριστίνα Πολίτη: O Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα μείνει στη μνήμη μου σαν ένας χαμογελαστός άνθρωπος, με έμφυτο star quality κι ακαταμάχητη γοητεία

Newsbeast.gr
Ένα στιγμιότυπο από την συνάντησή της με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο θέλησε να μοιραστεί η Χριστίνα Πολίτη, με αφορμή την απώλειά του. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία και ποζάρει δίπλα στον τέως Βασιλιά, και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο. «Κάπου στην εξοχή της Μεγάλης Βρετανίας πριν κάποια χρόνια με τον Μιχάλη Χανδρή, τον Βασίλη Μαυρολέοντα, τον Νικόλα Μαυρολέοντα και τον Βασιλιά Κωνσταντίνο. Στη ζωή μου είχα την τιμή να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους, να αποκτήσω αληθινούς φίλους και να έχω ήδη πίσω μου ένα μεγάλο πολύχρωμο πολυπολιτισμικό μυθιστορηματικό παζλ αξέχαστων στιγμών. O βασιλιάς Κωνσταντίνος
05:40 18/01/2023

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο – Βούτηξαν 2.500 ευρώ

eleftherostypos.gr
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ σε ενεχυροδανειστήριο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα εισέβαλαν στο ενεχυροδανειστήριο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και αφαίρεσαν με την απειλή όπλου το ποσό των 2.500 ευρώ. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνητό για τον εντοπισμό των δραστών. Ειδήσεις σήμερα Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Μέτρα ασφαλείας και […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο – Βούτηξαν 2.500 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:58 17/01/2023

Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά που κάνει καριέρα στo Χόλιγουντ – Η τελευταία επιθυμία του για τον γάμο της

govastileto.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Τον πατέρα τους, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο αποχαιρέτησαν τη Δευτέρας 16/01 τα παιδιά του που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το τελευταίο αντίο. Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία απέκτησαν πέντε παιδιά, τρία αγόρια (Νικόλας, Φίλιππος, Παύλος) και δύο κορίτσια, (Αλεξία, Θεοδώρα) τα οποία μεγάλωσαν στο εξωτερικό. Η οικογένεια του Κωνσταντίνου […]
19:34 17/01/2023

Έντονη δυσαρέσκεια από το Μπάκινγκχαμ! Τα «καρφιά» και οι μπηχτές στην ελληνική κυβέρνηση για τον Κωνσταντίνο και στο… βάθος τα Γλυπτά

ekklisiaonline.gr
ΚΗΔΕΙΑ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Πολυεπίπεδες φαίνεται πως είναι οι επιπτώσεις μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κηδευτεί ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ως “ιδιώτης” και όχι με τιμές που προσήκουν σε αρχηγό κράτους. Το άρθρο Έντονη δυσαρέσκεια από το Μπάκινγκχαμ! Τα «καρφιά» και οι μπηχτές στην ελληνική κυβέρνηση για τον Κωνσταντίνο και στο… βάθος τα Γλυπτά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:28 17/01/2023

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος επέλεξε πού θα τοποθετηθεί ο τάφος του στο Τατόι – Τι ιδιαίτερο έχει εκείνο το σημείο

Newsbeast.gr
Ο ίδιος ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν εκείνος που επέλεξε το σημείο όπου θα τοποθετηθεί ο τάφος του στο Τατόι, με την Φάνη Πάλλη Πετραλιά να αποκαλύπτει το παρασκήνιο. Η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και οικογενειακή φίλη της τέως βασιλικής οικογένειας μίλησε στην εκπομπή του Mega Live News και λέγοντας ότι το σημείο που έγινε η ταφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου δεν ήταν τυχαίο. Η κα. Πετραλιά είπε χαρακτηριστικά πως το σημείο του τάφου επέλεξε ο ίδιος ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος – κάτι που έχουν κάνει και τα άλλα μέλη της οικογένειας – διότι από εκείνο το σημείο του λόφου στο Τατόι φαίνεται η θάλασσα. «Ήταν δική του επιλογή το κομμάτι αυτό. Δεν είναι πολύ κοντά στ
18:00 17/01/2023

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά και τα εγγόνια του βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας χωρίς την Άννα Μαρία

Newsit
Η δύσκολη μέρα της κηδείας και της ταφής του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου πέρασε και πλέον η οικογένειά του προσπαθεί να βρεί τους νέους της ρυθμούς, χωρίς εκείνον πια… Αφού αποχαιρέτησαν και τους τελευταίους προσκεκλημένους του, βασιλείς και επίσημους που βρέθηκαν στην Αθήνα για την κηδεία, τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του τέως Βασιλιά έκαναν μια μικρή ... Περισσότερα To άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά και τα εγγόνια του βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας χωρίς την Άννα Μαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:10 17/01/2023

Μενδώνη και Πικραμένος αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο για τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!

ekklisiaonline.gr
Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ … έξω από την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ!! Το άρθρο Μενδώνη και Πικραμένος αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο για τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:30 17/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load