#Βαρβάρα Κίρκη

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται, δεν μετράει η εμφάνιση»

tlife.gr
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στο Πρωινό Σουσου, περνώντας σε αποκαλύψεις για την To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται, δεν μετράει η εμφάνιση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 08/11/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: Η Βαρβάρα Κίρκη είναι το στήριγμά μου

Newsit
Πίσω τους έχουν αφήσει ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη, τους καυγάδες και την κρίση στη σχέση τους. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας μάλιστα σήμερα (15.09.2023) στο Breakfast @Star είπε ότι η Βαρβάρα Κίρκη είναι το στήριγμά του και τον βοηθάει και επαγγελματικά. «Είμαστε μια χαρά στα προσωπικά μας με τη Βαρβάρα. Δεν έχουμε προβλήματα. ... Περισσότερα To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Η Βαρβάρα Κίρκη είναι το στήριγμά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 15/09/2023

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαι ευτυχισμένος»

okmag.gr
O Θέμης Αδαμαντίδης φωτογραφήθηκε με την Κατερίνα Στανίση και τον Γιάννη Καψάλη για την αφίσα του σχήματός τους και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί. «Τους αγαπώ, τους θαυμάζω και αισθάνομαι μια ασφάλεια. Είναι πάρα πολύ καλοί» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης, που στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Είμαι ευτυχισμένος. Δεν […] The post Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαι ευτυχισμένος» appeared first on OK! Magazine.
17:58 12/09/2023

Βαρβάρα Κίρκη: Η αντίδραση on camera μετά τις φήμες χωρισμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρα Κίρκη και αποκάλυψε ότι το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του, ξαναχώρισε. «Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ότι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί, όμως […]
12:00 21/06/2023

Θέμης Αδαμαντίδης-Βαρβάρα Κίρκη: Χώρισαν για ακόμη μαι φορά – Ραντεβού στα δικαστήρια

pagenews.gr
«Έχω χάσει και εγώ το μέτρημα» ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας - Δείτε το βίντεο
13:46 19/06/2023

Χώρισαν ξανά Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη – Η αποκάλυψη Κούγια

irafina.gr
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, τον οποίο είχε καταγγείλει η πρώην (όπως όλα δείχνουν) σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη. Σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό, ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε για την υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή: «Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και […]
12:46 19/06/2023

Θέμης Αδαμαντίδης: Χώρισε για ακόμη μια φορά από τη Βαρβάρα Κίρκη

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρα Κίρκη. Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκη, ανέφερε πως το δικαστήριο θα συνεχιστεί κανονικά ενώ αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής και η Βαρβάρα Κίρκη μετά την επανασύνδεσή τους, ξαναχώρισαν. […]
11:00 19/06/2023

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Στις σχέσεις συμβαίνουν κι αυτά που είχαν συμβεί»

tlife.gr
Τον Θέμη Αδαμαντίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γιαννούλιας, με To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Στις σχέσεις συμβαίνουν κι αυτά που είχαν συμβεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 22/03/2023

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαστε ένα ζευγάρι με πάθος, οι μηνύσεις ανήκουν στο παρελθόν»

zappit.gr
Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο. […] The post Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαστε ένα ζευγάρι με πάθος, οι μηνύσεις ανήκουν στο παρελθόν» appeared first on Zappit.
12:42 05/12/2022

Θέμης Αδαμαντίδης: Η αγάπη του κόσμου με βοηθάει να ξεπερνάω τις στενάχωρες φάσεις της ζωής

Newsbeast.gr
Συνέντευξη έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη, αλλά και τον χαμό της μητέρας του. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και δήλωσε πως η απώλειά της τον άφησε συντετριμμένο. «Η μάνα είναι για όλους μάνα. Η δική μου είχε μεγαλώσει και τα τελευταία δύο χρόνια, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Όταν πηγαίνω στο σπίτι, όλα μου τη θυμίζουν», είπε αρχικά. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά, όταν έφυγε από τη ζωή, όμως κατάφερε να ανακάμψει. «Η αγάπη του κόσμου και η δουλειά με βοηθάνε στο να ξεπερνάω αυτές τις στενάχωρες φάσεις της ζωής», είπε και πρόσθεσε: «Κάποιες δυσκολίες, όταν τις ξεπερνάς, σε κάνουν πιο δυνατό». Στη συνέχεια,
17:48 20/11/2022

Θέμης Αδαμαντίδης: "Δεν αγαπώ τα λεφτά, ποτέ δεν τα υπηρέτησα - Με τη Βαρβάρα περνάμε καλά" [Βίντεο]

thetoc.gr
"Δεν θέλω να συζητάω για αυτό το θέμα. Άλλωστε, περνάμε καλά κι είναι όλα καλά. Αυτά που έχουν συμβεί είναι παρελθόν" είπε για τη Βαρβάρα Κίρκη ο Θέμης Αδαμαντίδης
17:58 16/11/2022

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος δεν θα ήμουν μαζί της»

tlife.gr
Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου καλεσμένος στο «Πρωινό» για να διασκεδάσει το κοινό To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος δεν θα ήμουν μαζί της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:04 28/10/2022

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Το βίντεο με τη νέα κοινή τους εμφάνιση μετά τις αλληλομηνύσεις

ProtoThema.gr
Το ζευγάρι είναι μαζί και έχει αφήσει πίσω του τη δικαστική διαμάχη που τους χώριζε
13:16 23/10/2022

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Αχώριστοι μετά τις δύσκολες στιγμές και τις αλληλομηνύσεις – Που βρέθηκε το ζευγάρι

tlife.gr
Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη έχουν αφήσει πλέον οριστικά στο παρελθόν τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν. Οι δυο To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Αχώριστοι μετά τις δύσκολες στιγμές και τις αλληλομηνύσεις – Που βρέθηκε το ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:00 23/10/2022

Βαρβάρα Κίρκη: Το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη

okmag.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη, λίγο πριν από την πολιτική κηδεία της μητέρας του. Η ίδια έδειξε στην κάμερα της εκπομπής το δώρο που της έκανε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη και μίλησε με τρυφερά λόγια για τη σχέση τους. «Την αγαπούσα πάρα πολύ και τη βλέπαμε […] The post Βαρβάρα Κίρκη: Το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη appeared first on OK.
13:26 06/10/2022

Θέμης Αδαμαντίδης: Το δαχτυλίδι που χάρισε η μητέρα του στην Βαρβάρα Κίρκη, πριν φύγει από τη ζωή

tlife.gr
Στην κηδεία της μητέρας του βρέθηκε χθες ο Θέμης Αδαμαντίδης φανερά συγκινημένος και έχοντας στο πλευρό To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Το δαχτυλίδι που χάρισε η μητέρα του στην Βαρβάρα Κίρκη, πριν φύγει από τη ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:00 06/10/2022

Έφυγε απο τη ζωη η αγαπημένη μητερα του Θεμη Αδαμαντίδη

olympia.gr
Η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος του τραγουδιστή καθως για αυτόν τον λόγο, αλλά επιπλέον και για επαγγελματικούς λόγους του ποινικολόγου, το δικαστήριο του τραγουδιστή αναβλήθηκε καθώς ήταν ορισμένο για τις 4 Οκτωβρίου. Η σύντροφός του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη, αποχαιρέτησε […] Έφυγε απο τη ζωη η αγαπημένη μητερα του Θεμη Αδαμαντίδη - olympia
12:54 05/10/2022

Θέμης Αδαμαντίδης: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του – Στο πλευρό του η Βαρβάρα Κίρκη

tlife.gr
Σε λίγη ώρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη που έφυγε To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του – Στο πλευρό του η Βαρβάρα Κίρκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:20 05/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load