#Θύμιος Μπουγάς

Η νέα ζωή του Θύμιου Μπουγά- Που ζει και εργάζεται σήμερα

thecaller.gr
Η ιστορία του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες.Η ιστορία του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες.Ο Θύμιος Μπουγάς που υπέστη άγριο bullying στον Πύργο και ήταν και εξαφανισμένος για αρκετό καιρό, σήμερα έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του. Ο ίδιος μένει στο Πέραμα και εργάζεται στο λιμάνι του Πειραιά, συνεχίζοντας τα χειρουργεία για να αποκαταστήσει […]
14:48 07/02/2023

Θύμιος Μπουγάς: Νέα ζωή στην Αθήνα- Μένει στο Πέραμα και εργάζεται στον Πειραιά

thebest.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς, « άνθρωπος με τη μάσκα», που υπέστη άγριο bullying στον Πύργο, μένει, πλέον, στο Πέραμα και εργάζεται στο λιμάνι του Πειραιά.
10:02 07/02/2023

Πύργος: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο από τον Θύμιο που προχωρά στη ζωή του

Newsbeast.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς λίγο καιρό μετά την επίθεση και τον ρατσισμό που βίωσε στον Πύργο, λόγω των προβλημάτων υγείας του, αρχίζει και πάλι να στέκεται στα πόδια του μέσω των social media, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο, για τη στήριξη που έλαβε. Έτσι, με ανάρτηση στο Facebook, σημείωσε το εξής: «Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Ξέρετε ότι έχω ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα με την ακοή μου εδώ και πολλά χρόνια. Θα ήθελα να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Nikos Vrailas, στην ομάδα του, σε όλη την εταιρία Άκουσον που χάρη στα ακουστικά που μου προσφέρανε μπορώ να ανταπεξέλθω στην δουλειά μου και στη ζωή μου γενικότερα. Διαφορετικά, δεν θα τα κατάφερνα λόγω του πολύ μεγάλου βαθμού βαρηκοΐας που έχω.
22:44 07/12/2022

Θύμιος Μπουγάς: Βήμα βήμα η αποκατάσταση των προβλημάτων του - Παίρνει τη ζωή στα χέρια του

thebest.gr
   Αποθήκευση Με σταθερά βήματα ο Θύμιος Μπουγάς που το περασμένο καλοκαίρι έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία με επίθεση σε βάρος του και bullying από νεαρά άτομα, έχει προχωρήσει στη ζωή του.
20:30 07/12/2022

«Πολλά χειρουργεία, οι γιατροί είπαν θα κάνουν το καλύτερο»: Η νέα φώτο του Θύμιου Μπουγά και η καινούργια ζωή

tomati.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς σε ανάρτησή του στο Twitter, ενημερώνει για την κατάσταση στην υγεία του, [...] The post «Πολλά χειρουργεία, οι γιατροί είπαν θα κάνουν το καλύτερο»: Η νέα φώτο του Θύμιου Μπουγά και η καινούργια ζωή appeared first on Το Μάτι.
20:16 07/12/2022

Θύμιος Μπουγάς: Το δημόσιο μήνυμα για την πορεία της υγείας του μερικούς μήνες μετά την εξαφάνισή του

tlife.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς, ο άνθρωπος που το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε να συγκινήσει το Πανελλήνιο με την To άρθρο Θύμιος Μπουγάς: Το δημόσιο μήνυμα για την πορεία της υγείας του μερικούς μήνες μετά την εξαφάνισή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:20 07/12/2022

Πώς είναι η ζωή του Θύμιου Μπουγά έπειτα από την περιπέτειά του

okmag.gr
H ιστορία του Θύμιου Μπουγά είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν τον περασμένο Μάιο εξαφανίστηκε από τον Πύργο Ηλείας έπειτα από bullying που υπέστη από συγχωριανούς του. Ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε ύστερα από ενάμισι μήνα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πύργο, ενώ νωρίτερα φέρεται να αναζητούσε τροφή στα σκουπίδια της γειτονιάς, στην […] The post Πώς είναι η ζωή του Θύμιου Μπουγά έπειτα από την περιπέτειά του appeared first on OK! Magazine Greece.
14:40 07/12/2022

Θύμιος Μπουγάς: «Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες»

irafina.gr
Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που εξακολουθούν να στέκονται στο πλευρό του λέει ο Θύμιος Μπουγάς, που συγκίνησε το πανελλήνιο όταν εξαφανίστηκε από τον Πύργο Ηλείας, όπου διαμένει, εξαιτίας του ακραίου bullying που δεχόταν. «Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι […]
23:42 06/12/2022

Θύμιος Μπουγάς: «Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη»

e-daily.gr
Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που εξακολουθούν να στέκονται στο πλευρό του λέει ο Θύμιος Μπουγάς, που συγκίνησε το πανελλήνιο όταν εξαφανίστηκε από τον Πύργο Ηλείας, όπου διαμένει, εξαιτίας του ακραίου bullying που δεχόταν.
17:48 06/12/2022

Στην Αθήνα για ένα καλύτερο μέλλον ο Θύμιος Μπουγάς

tanea.gr
Ο άνθρωπος που βίωσε με το χειρότερο τρόπο το bullying της κοινωνίας για τα διαφορετικά άτομα, προσπαθεί για ένα καλύτερο μέλλον.
00:04 27/10/2022

Έκκληση βοήθειας από Θύμιο Μπουγά, 2 μήνες μετά την εξαφάνιση: «Χρειάζομαι μια δουλειά για να συνεχίσω να ζω»

tomati.gr
Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς για το διαρκές bullying που δεχόταν, ωστόσο μετά την εξαφάνισή του, [...] The post Έκκληση βοήθειας από Θύμιο Μπουγά, 2 μήνες μετά την εξαφάνιση: «Χρειάζομαι μια δουλειά για να συνεχίσω να ζω» appeared first on Το Μάτι.
20:32 07/09/2022

Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς: «Ορκίστηκα στον τάφο του πατέρα μου, να μην ζήσει ποτέ κανένας άλλος αυτά που έζησα εγώ»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη μίλησε ο Θύμιος Μπουγάς, που η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, για την ζωή του τώρα, μετά την εξαφάνισή του, έπειτα από bullying που δέχθηκε. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη μίλησε ο Θύμιος Μπουγάς, που η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, για την ζωή του τώρα, μετά την εξαφάνισή του, έπειτα από bullying που δέχθηκε. «Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα […]
12:02 07/09/2022

Θύμιος Μπουγάς: «Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά που μου έκαναν bullying»

neolaia.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς συγκλονίζει με την ιστορία του στο «MEGA Καλημέρα». Μίλησε για την εξαφάνισή του, το bullying που είχε δεχθεί, αλλά και την απόδοση δικαιοσύνης για όσα έγιναν.
11:42 07/09/2022

Πώς είναι σήμερα ο Θύμιος Μπουγάς από την Ηλεία – Το μήνυμα του για το bullying

dete.gr
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» για την εξαφάνισή του. Ο ίδιος έστειλε μήνυμα και στα παιδιά που του έκαναν bullying. Ο Θύμιος Μπουγάς, που η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, μίλησε για την ζωή του τώρα, μετά την εξαφάνισή του, έπειτα από bullying που […]
11:16 07/09/2022

Θύμιος Μπουγάς: «Έτσι άλλαξε και καταστράφηκε η ζωή μου» – Μιλάει και καθηλώνει ξανά μετά την εξαφάνιση

Newsit
Ο Θύμιος Μπουγάς προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή του. Ο Πύργος είναι η πόλη που αναγκάστηκε να ζήσει, όταν ξεκίνησαν τα πιο δύσκολα της ζωής του… Ο Θύμιος Μπουγάς, που η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, μίλησε για την ζωή του τώρα, μετά την εξαφάνισή του, έπειτα από bullying που δέχθηκε. «Αισθάνομαι καλά με ... Περισσότερα To άρθρο Θύμιος Μπουγάς: «Έτσι άλλαξε και καταστράφηκε η ζωή μου» – Μιλάει και καθηλώνει ξανά μετά την εξαφάνιση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 07/09/2022

Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς: «Οι γιατροί έφυγαν, μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο, αλλά δεν με πήραν»

zappit.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς, που η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη […] The post Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς: «Οι γιατροί έφυγαν, μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο, αλλά δεν με πήραν» appeared first on Zappit.
10:58 07/09/2022

Θύμιος Μπουγάς: Έτσι είναι η ζωή του σήμερα μετά την εξαφάνιση για το μπούλινγκ – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

tlife.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος με την ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, μίλησε για τη To άρθρο Θύμιος Μπουγάς: Έτσι είναι η ζωή του σήμερα μετά την εξαφάνιση για το μπούλινγκ – Η συγκλονιστική εξομολόγηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:50 07/09/2022

Θύμιος Μπουγάς: Η ζωή του σήμερα και όσα βίωσε στο χωριό του – Το μήνυμά του για το bullying

in.gr
Ο Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί για περίπου 1,5 μήνα, μετά από άγριο bullying που δέχτηκε από παιδιά στο χωριό του
10:44 07/09/2022

Ο Θύμιος από την Ηλεία κεντρικό πρόσωπο στις εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

thebest.gr
Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, στο πλαίσιο του  1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη ήταν ο Θύμιος Μπουγάς από την Ηλεία, η ιστορία του οποίου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από την ημέρα που εξαφανίστηκε φοβισμένος από το bullying που υπέστη μέχρι και την αποκάλυψη των λεπτομερειών της περιπέτειάς του.
11:22 05/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load