#Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Σάλος με καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show: Εσένα του ειπε δεν σε συμπαθούσα στο παρελθον

olympia.gr
Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε χτες η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και με περίσσιο θάρρος και θράσος εκμυστηρεύτηκε στον οικοδεσπότη της εκπομπής, Γρηγόρη Αρνανούτογλου ότι δεν τον συμπαθούσε στο παρελθόν και εξήγησε τον λόγο. «Έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μια διαδρομή μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια… αυτό το εξομολογητικό που έχεις, δεν έχει να […] Σάλος με καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show: Εσένα του ειπε δεν σε συμπαθούσα στο παρελθον - olympia
12:28 17/01/2024

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: “Τους παλιούς μάς έχουν κόψει από τις τηλεοράσεις, ίσως γιατί έχουμε ανθρώπινες απαιτήσεις” (vid)

monopoli.gr
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη του «The 2Night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο μίλησε για όλους και για όλα.
11:53 17/01/2024

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν μου έλεγε τίποτα»

zappit.gr
Την Δάφνη Λαμπρόγιαννη φιλοξένησε απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε το πως αποφάσισε να […] The post Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν μου έλεγε τίποτα» appeared first on Zappit.
02:00 17/01/2024

Σωτέ: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο αντισυμβατικό ρόλο της καριέρας της

Newsbeast.gr
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει στην τηλεοπτική πραγματικότητα με τον πλέον αντισυμβατικό ρόλο της μέχρι τώρα καριέρας της. Η ηθοποιός, θα υποδυθεί την Σωτηρία «Σωτέ» Βοκάκη στη νέα σειρά του Ant1+ και «μαγειρεύει» τον πιο εκκεντρικό χαρακτήρα που έχει υποδυθεί αφού η αγαπημένη της φράση (όταν αποφασίζει να μιλήσει…) είναι: «Δεν σου’ χω πει να μη λες συγγνώμη;». Το απόγευμα της Τρίτης (13/12), οι τηλεοπτικοί συντάκτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «Σωτέ» μαζί με τους συντελεστές της και να πάρουν μια πρώτη γεύση από την… πικάντικη γαστροκωμωδία. Ένα ριάλιτι, μια αντιδραστική σεφ, ο κόσμος της υψηλής γαστρονομίας, το ψωμί που… μιλάει και μια διατα
20:00 13/12/2023

ΣΩΤÉ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1+

youfly.com
Η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά «ΣΩΤÉ», με πρωταγωνίστρια την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ The post ΣΩΤÉ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ appeared first on Youfly.
13:58 12/12/2023

Σωτέ: Το πρώτο teaser της νέας ανατρεπτικής κωμικής σειρά του ΑΝΤ1+ είναι εδώ

monopoli.gr
Η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η νέα ανατρεπτική κωμική σειρά «ΣΩΤÉ» έρχονται στις 15 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.
14:53 23/11/2023

Οι κομψές παρουσίες στην πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου

okmag.gr
Επίσημη πρεμιέρα είχε την Τρίτη το βράδυ η παράσταση «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» του Κάρλο Γκολτόνι. Η νέα παράγωγή του Εθνικού Θέατρου έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Βασίλη Παπαβασιλείου. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Πάνος Αποστολόπουλος, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Σμαράγδα Κάκκινου, Αλέξης Κωτσόπουλος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Λαέρτης Μαλκότσης, Ιωάννα Μαυρέα, Σπύρος Μπιμπίλας, Αλέξανδρος […] The post Οι κομψές παρουσίες στην πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου appeared first on OK! Magazine.
12:58 01/11/2023

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου

thebest.gr
Η γνωστή ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε μεταξύ άλλων, για το κίνημα MeToo και όσες δύσκολες συνεργασίες έχει η ίδια συναντήσει στον καλλιτεχνικό χώρο.
03:00 23/10/2023

Εξομολογηση ψυχης της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για τις κακοποιήσεις που εχει δεχτεί

olympia.gr
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε το Σάββατο η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Η ηθοποιός μίλησε για την εμπερία της στο θέατρο και αναφέρθηκε στο κίνημα metoo στην Ελλάδα, λέγοντας: «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές και πολύ σοβαρά». «Μεγαλώσαμε μαζί με ανθρώπους που μας άδειασαν πολύ άσχημα και μιλάω για όλες αυτές τις […] Εξομολογηση ψυχης της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για τις κακοποιήσεις που εχει δεχτεί - olympia
09:28 22/10/2023

«Χείμαρρος» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου»

zappit.gr
Την Δάφνη Λαμπρόγιαννη φιλοξένησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και η Ναταλία Αργυράκη στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε […] The post «Χείμαρρος» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου» appeared first on Zappit.
16:00 21/10/2023

Έρχεται η «Σωτέ» με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε ριάλιτι μαγειρικής

Newsit
Μία καινούργια κωμική σειρά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ με κεντρική ηρωίδα την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και μάλιστα σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Τίτλος της «Σωτέ» και ο συνειρμός με τη μαγειρική τεχνική δεν είναι τυχαίος, αφού όλα ξεκινούν όταν η ζωή μιας αντικοινωνικής chef, της Σωτηρίας «Σωτέ» Βοκάκις, γίνεται σαλάτα ... Περισσότερα To άρθρο Έρχεται η «Σωτέ» με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε ριάλιτι μαγειρικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:48 30/01/2023

Γυναικάρα λίγο πριν κλείσει τα 56: Με ποιο κόλπο έχασε 6 κιλά χωρίς δίαιτα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

tomati.gr
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν είναι μόνο μια εξαιρετικά επιτυχημένη ηθοποιός, μα και μια από τις [...] The post Γυναικάρα λίγο πριν κλείσει τα 56: Με ποιο κόλπο έχασε 6 κιλά χωρίς δίαιτα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη appeared first on Το Μάτι.
09:10 27/01/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ποια ηθοποιός θα είναι μαζί του στο θέατρο μετά την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη;

okmag.gr
Πριν από λίγο καιρό έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σταματούν τη θεατρική τους συνεργασία στην παράσταση Sexy Laundry στο θέατρο Κάππα. Τώρα, όμως έγινε γνωστό ότι η παράσταση θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν και τη θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη θα πάρει η Ρένια Λουιζίδου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: Ποια ηθοποιός θα είναι μαζί του στο θέατρο μετά την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη; appeared first on OK.
10:46 23/05/2022

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ποια ηθοποιός παίρνει τη θέση της στην παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

tlife.gr
Ήταν αρχές Απριλίου, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από τις παραστάσεις του Sexy Laundry To άρθρο Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ποια ηθοποιός παίρνει τη θέση της στην παράσταση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:48 23/05/2022

Σπύρος Παπαδόπουλος - Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ούτε sexy, ούτε laundry

ProtoThema.gr
Ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και sold out παραστάσεις, αλλά κατέληξαν σε ένα εκκωφαντικό θεατρικό «διαζύγιο» στη σκιά ενός «ξεσπάσματος οργής» - Προφανώς τα «ρούχα» των δύο αυτών χαρακτήρων μπήκαν στο ίδιο καλλιτεχνικό πλυντήριο αλλά δεν «πλύθηκαν» επαρκώς...
07:50 18/04/2022

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλάει για το περιστατικό ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο

neolaia.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας παίρνει θέση για Λαμπρόγιαννη - Παπαδόπουλο και μιλάει για τη συμμετοχή του στο «Super Mammy».
13:30 17/04/2022

Σπύρος Μπιμπίλας: Αισθάνομαι φρίκη, όταν κάποιοι το παίζουν εισαγγελείς της τέχνης

Newsbeast.gr
Τις αντιδράσεις που υπάρχουν αναφορικά με το Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, εκφράζοντας την ανησυχία του για τους «εισαγγελείς της τέχνης» που έχουν εμφανιστεί. «Είναι πιστό αντίγραφο μιας μεγάλης ξένης επιτυχίας. Όταν κάποιοι ξαφνικά το παίζουν εισαγγελείς της τέχνης, εγώ αισθάνομαι φρίκη. Νομίζω ότι ζω σε μια κοινωνία τρόμου, ότι ζω σε ένα καθεστώς που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία», επεσήμανε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο. «Επειδή η Δάφνη είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό άτομο, δεν μπορεί να το έκανε επειδή τρελάθηκε. Από την άλλη, και ο
11:52 17/04/2022

Σπύρος Μπιμπίλας: Νομίζω ότι ζω σε ένα καθεστώς που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία

Newsit
Τι λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας για Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το Super Mammy. «Επειδή η Δάφνη είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό άτομο, δεν μπορεί ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Νομίζω ότι ζω σε ένα καθεστώς που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:52 17/04/2022

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παίρνει θέση για Λαμπρόγιαννη – Παπαδόπουλο

zappit.gr
Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και […] The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας παίρνει θέση για Λαμπρόγιαννη – Παπαδόπουλο appeared first on Zappit.
11:30 17/04/2022

Τζόυς Ευείδη: «Κάτι θα είδε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη για να το έκανε αυτό»

tlife.gr
Την Τζόυς Ευείδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους συναδέλφους To άρθρο Τζόυς Ευείδη: «Κάτι θα είδε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη για να το έκανε αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:24 15/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load