#ΕΛΑΜ

Συγκροτήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας

alexpolisonline.com
Συγκροτήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας, το 8ο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων της χώρας. Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων αποτελεί έναν θεσμό, ο οποίος στοχεύει στον εντοπισμό, την ανάδειξη και την παρακολούθηση των αναγκών και των προβλημάτων της νεολαίας σε τοπικό επίπεδο, η ανάληψη, σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας, πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων για την πλήρη και ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων, η μέριμνα για τη λήψη μέτρων με σκοπό την ενεργό και αποτελεσματική συμμετοχή των νέων στην τοπική κοινωνία.Απαρτίζεται από 33 μέλη, ηλικίας 17 έως 30 ετών. Όργανα του, αποτελούν η Συνέλευση, το Προεδρείο και οι Ομάδες Εργασίας. Τη Συνέλευση σχηματίζουν όλα τα μέλη του σ
20:48 01/03/2023

ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 2023: Η Τήνος παρουσία χιλιάδων λαού γιόρτασε τα 200 χρόνια από την εύρεση της Εικόνας – ΤΑ «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» ΕΛΑΜΨΑΝ !!

ekklisiaonline.gr
ΤΗΝΟΣ ΝΕΑ: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασαν οι Τήνιοι πολίτες την Εύρεση της Παναγίας με την παραδοσιακή λαμπαδηφορία και τα «Φαναράκια» από τα προπύλαια του Ναού της Παναγίας, ψάλλοντας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής. Το άρθρο ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 2023: Η Τήνος παρουσία χιλιάδων λαού γιόρτασε τα 200 χρόνια από την εύρεση της Εικόνας – ΤΑ «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» ΕΛΑΜΨΑΝ !! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:14 31/01/2023

Κουβέντες ντροπής στην κυπριακή Βουλή: Ακροδεξιός βουλευτής άφησε αιχμές για ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ

hellasjournal.com
Ο ακροδεξιός βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, που εκλέχθηκε με το ΕΛΑΜ
21:12 04/12/2022

Κυβέρνηση, ΔΗΣΥ, ΕΛΑΜ επανέλαβαν την πρόκληση, καταγγέλλει το ΑΚΕΛ: Ήρωες είναι αυτοί που αρνήθηκαν να εκτελέσουν τη διαταγή πραξικοπήματος

hellasjournal.com
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δια της Υπουργού Δικαιοσύνης, ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ) με τον
19:36 16/07/2022

Σπύρος Μπιμπίλας – Βίκυ Κάβουρα: Φόρεσαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στην πισίνα – «Το Μαγιάτικο αεράκι δεν μας τρομάζει»

Newsbeast.gr
Με καλοκαιρινή διάθεση πόζαραν στο Instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Βίκυ Κάβουρα. Οι δυo τους φόρεσαν τα μαγιό τους και φωτογραφήθηκαν στην πισίνα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη. «Εμάς η συννεφιά και το Μαγιάτικο αεράκι δεν μας τρομάζει» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Με το πιο γλυκό ταλαντούχο και δουλευταρούδικο κορίτσι που αγαπώ πολύ, την φίλη μου Βίκυ Κάβουρα που σκίζει στο ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ.gr στην πισίνα του ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί. Η Βίκυ με μαγιό από την νέα προσωπική συλλογή της που λανσάρει» πρόσθεσε στη δημοσίευσή του ο ηθοποιός.
12:28 03/05/2022

Έως 15 Μαΐου οι αιτήσεις για τα Βραβεία «Made in Greece»

e-dimosio.gr
Παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων αναδεικνύει και επιβραβεύει για ακόμη μια φορά η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) διοργανώτρια των Βραβείων «Made in Greece». Ο θεσμός των Βραβείων «Made in Greece» εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛΑΜ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και […] The post Έως 15 Μαΐου οι αιτήσεις για τα Βραβεία «Made in Greece» appeared first on e-dimosio.gr.
14:12 21/03/2022

ΤΩΡΑ- ΕΛΑΜΠΑΝ ο Ταξιάρχης και ο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος! (VIDEO)

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ακούστε την συγκλονιστική ομολογία θαύματος νεαρής κοπέλας χθες 18 Μαρτίου 2022 στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας. Το άρθρο ΤΩΡΑ- ΕΛΑΜΠΑΝ ο Ταξιάρχης και ο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος! (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:44 19/03/2022

Έκτροπα αλλοδαπών μπροστά σε οικογένειες με παιδιά!!! ΣΟΚ στην Κύπρο, έρχεται και στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

el.gr
Τέσσερα βίντεο από άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στην Παλιά Λευκωσία, το Γραφείο Ευημερίας αλλά και στον Άγιο Αντώνιο στην Πάφο φέρνει στο φως το ΕΛΑΜ, καλώντας το κράτος να λάβει μέτρα. Το άρθρο Έκτροπα αλλοδαπών μπροστά σε οικογένειες με παιδιά!!! ΣΟΚ στην Κύπρο, έρχεται και στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
07:50 28/09/2021

Κυπριακή Βουλή – Εζησε στιγμές… Χρυσής Αυγής με τους βουλευτές του ΕΛΑΜ

in.gr
Αναφορές στα «σοβιετικά πανεπιστήμια» και την «προσωπογραφία ενός μεγάλου δημοκράτη, του Λένιν» έκαναν βουλευτές της... κυπριακής Χρυσής Αυγής για να απαντήσουν στις κατηγορίες περί υμνητών του Γρίβα, της ΕΟΚΑ Β και του Χίτλερ και οπαδών του εθνικοσοσιαλισμού.
04:44 17/09/2021

Γαβριήλ: «Γνωστοί κύκλοι… από Αρχιεπισκοπή μέχρι ΕΛΑΜ και Συνδ.Αγωνιστών»

ekklisiaonline.gr
Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο εκπαιδευτικός – εικαστικός Γιώργος Γαβριήλ ο οποίος αρχές Οκτωβρίου θα βρεθεί ενώπιον της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας με αφορμή τους πίνακές του. Το άρθρο Γαβριήλ: «Γνωστοί κύκλοι… από Αρχιεπισκοπή μέχρι ΕΛΑΜ και Συνδ.Αγωνιστών» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:24 15/09/2021

Επισκόπηση κυπριακού Τύπου: Η απόσυρση σχολικού βιβλίου λόγω Κεμάλ στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

hellasjournal.com
Επισκόπηση, Κυπριακός Τύπος, Κύπρος, πρωτοσέλιδα , εφημερίδες, απόσυρση, βιβλίο, Κεμάλ Ατατούρκ ΚΥΠΕ - Θάλεια Νεοφύτου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/09/2021 08:22 Η απόσυρση από το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου βιβλίου των αγγλικών λόγω αναφοράς στον Κεμάλ Ατατούρκ μετά την οδηγία για σκίσιμο της συγκεκριμένης σελίδας, το περιστατικό μεταξύ του Βουλευτή του ΕΛΑΜ Ανδρέα Θεμιστοκλέους και της κοινοβουλευτικής συνεργάτριας των Οικολόγων Έφης Ξάνθου, είναι τα κύρια θέματα που προβάλλονται στα πρωτοσέλιδα του κυπριακού Τύπου της Πέμπτης. Η «Αλήθεια» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Άνω κάτω λόγω Κεμάλ Ατατούρκ!», γράφει στο κύριο της θέμα ότι βιβλίο αγγλικών που αγοράσαμε από την Αγγλία εγκωμιάζει τον ιδρυτή
08:56 09/09/2021

Η Κύπρος στη «σκιά» της διαφθοράς και της Ακροδεξιάς

tovima
Θύελλα στη Λευκωσία μετά την εκλογή της προέδρουτης Βουλής με τη στήριξητου ΕΛΑΜ και τον πολιτικόρόλο που αποκτά το ακραίο πολιτικό μόρφωμα
12:56 28/06/2021

Κύπρος: Πολιτικές δοσοληψίες με το «αδελφό» κόμμα της Χρυσής Αυγής

naftemporiki.gr
Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης και το κυβερνών κόμμα ΔΗΣΥ αναγνωρίζουν εμπράκτως πλέον στο ΕΛΑΜ και λόγο και ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου. Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 30ής Μαΐου, κατά τις οποίες το ΕΛΑΜ κατέστη τέταρτη πολιτική δύναμη, διπλασιάζοντας τα ποσοστά του σε σχέση με το 2016, θα προεδρεύει πλέον μίας νεοσυσταθείσας ad hoc κοινοβουλευτικής επιτροπής με αρμοδιότητα «το δημογραφικό ζήτημα». 
17:02 21/06/2021

Κύπρος: Πολιτικές δοσοληψίες με την άκρα δεξιά

tovima
Η επιτυχία του ΕΛΑΜ, αδελφού κόμματος της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, δεν περιορίζεται στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. Του αναθέτουν ρόλο στη βουλή
15:06 20/06/2021

Οδυνηρή έκπληξη και μελανό στίγμα για τον Γιαννάκη Ομήρου η προεδρία Επιτροπής στο ΕΛΑΜ

hellasjournal.com
Οδυνηρή έκπληξη, έντονη ανησυχία και βαθιά απογοήτευση προκαλεί η συζήτηση
12:40 16/06/2021

Κύπρος: Ο Αναστασιάδης άρχισε επαφές για σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας αποδοχής

ProtoThema.gr
Μέχρι στιγμής ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ αποκλείουν το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση – Δεν αποκλείεται διεύρυνση του σχήματος με προσωπικότητες που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της αντιπολίτευσης
17:38 14/06/2021

Κύπρος: Ενα (ακροδεξιό) θρίλερ για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Βουλής

protagon.gr
Η Αννίτα Δημητρίου έγραψε πολιτική Ιστορία στη Λευκωσία, καθώς προσπερνώντας στην τελευταία στροφή τα παζάρια μεταξύ ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ, αναδείχθηκε σε ένα νευραλγικό αξίωμα –πολλοί και ελκυστικοί οι νόμοι που έρχονται προς ψήφιση. Ομως κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει ότι εξελέγη χάρη και στις ψήφους του ΕΛΑΜ The post Κύπρος: Ενα (ακροδεξιό) θρίλερ για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Βουλής appeared first on Protagon.gr.
18:02 10/06/2021

Κύπρος: Η Αννίτα Δημητρίου νέα Πρόεδρος της Βουλής – Για πρώτη φορά γυναίκα σε αυτό το αξίωμα

Newsit
Με τις ψήφους του ΔΗΣΥ, της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΕΛΑΜ η Αννίτα Δημητρίου, εξελέγη Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στην δεύτερη ψηφοφορία. Η κ. Δημητρίου εξελέγη με 25 ψήφους και αποτελεί την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αμέσως μετά την εκλογή της και από το βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων η Αννίτα ... Περισσότερα To άρθρο Κύπρος: Η Αννίτα Δημητρίου νέα Πρόεδρος της Βουλής – Για πρώτη φορά γυναίκα σε αυτό το αξίωμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 10/06/2021

Ψήφος αυτοσυντήρησης στην κυπριακή κάλπη

efsyn.gr
Για τον ΔΗΣΥ το ΕΛΑΜ κατατάσσεται ήδη στα συγκοινωνούντα δοχεία της Δεξιάς, που εκφράζονται μαζί στην κάλπη των προεδρικών του 2023. Τώρα είναι, με τους τέσσερις βουλευτές του, και ρυθμιστής της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
09:36 06/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load