#Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Εργάτες από όλη την Ελλάδα στην Κρήτη για το μάζεμα της ελιάς

lamianow.gr
Εργάτες ακόμη και από τη βόρεια Ελλάδα, μαζεύονται αυτό το διάστημα στην Κρήτη και επιστρατεύονται για το λιομάζωμα. Οι ιδιοκτήτες ελαιώνων δυσκολεύονται να βρουν αλλοδαπούς για τη συλλογή του ελαιόκαρπου. Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της έλλειψης εργατικών χεριών, «τρέχει» ένα πρόγραμμα με το οποίο δίνεται κίνητρο σε ανέργους να απασχοληθούν […] The post Εργάτες από όλη την Ελλάδα στην Κρήτη για το μάζεμα της ελιάς appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:37 30/10/2023

Κρήτη: Βραβεύτηκε ο Ιεραπύτνης Κύριλλος για την προώθηση και ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού

ekklisiaonline.gr
ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ: Την ενίσχυση της συνεργασίας όλων των φορέων της Κρήτης και της Κεντρικής διοίκησης για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στο νησί σε συνδυασμό με τον Πρωτογενή τομέα, γαστρονομία ,τον Πολιτισμό, την τοπική παράδοση, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας σε διαδοχικές εκδηλώσεις που οργάνωσαν με επιτυχία αντίστοιχα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και ο Δήμος Ιεράπετρας. Το άρθρο Κρήτη: Βραβεύτηκε ο Ιεραπύτνης Κύριλλος για την προώθηση και ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:02 29/09/2022

Σοβαρή καταγγελία: Για δύο ένσημα δεν τις έδωσε επίδομα τοκετού και κυοφορίας

ergasiakanea.eu
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζοντας την αγανάκτηση του, καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας τις πολιτικές που ασκούνται είς βάρος των νέων μητέρων, που σε μια εποχή που η υπογεννητικότητα είναι μείζον εθνικό ζήτημα, που ζούμε σε μία χώρα που πάνω από 400 χιλιάδες νέοι μας έχουν φύγει στο εξωτερικό, που οι νέοι... The post Σοβαρή καταγγελία: Για δύο ένσημα δεν τις έδωσε επίδομα τοκετού και κυοφορίας first appeared on Εργασιακά Νέα.
11:20 31/08/2022

Κρήτη: Δεν έδωσαν σε μητέρα επίδομα τοκετού και κυοφορίας για δύο ένσημα

NewsBomb
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζοντας την αγανάκτηση του, καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας τις πολιτικές που ασκούνται είς βάρος των νέων μητέρων,…Περισσότερα...
16:54 30/08/2022

Κρήτη: Αυξάνεται ο αριθμός ανηλίκων που εργάζονται

Newsbeast.gr
Η εργασία ανηλίκων στην Κρήτη καταγράφει θεαματική άνοδο σύμφωνα με τα στοιχεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Από το 2020 μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις μέσω των νόμιμων καναλιών έχουν εξαπλασιαστεί. Το 2020 έγιναν 120 αιτήσεις, υποστηρίζει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα ekriti.gr. Το 2021 οι αιτήσεις έφτασαν στις 385. Ως τώρα στη διάρκεια του 2022 βρίσκονται στις 727 και οι υπεύθυνοι του οργανισμού εκτιμούν πως μέχρι τα τέλη του Αυγούστου δεν αποκλείεται να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τις χίλιες. Επιπλέον, οι επιτόπιοι έλεγχοι της Επιθεώρησης Εργασίας φέρνουν στο φως πολλές παραβάσεις σχετικά με αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία ανηλίκων σε εργασιακά περιβάλλοντα
05:00 02/08/2022

Ανήλικη εργασία: Μείζον πρόβλημα στο Ηράκλειο - Ποιοι κλάδοι αποτελούν «κοινωνική πληγή»

naftemporiki.gr
«Σε μείζον κοινωνικό πρόβλημα εξελίσσεται η απασχόληση ανηλίκων στον νομό μας (νόμιμη ή παράνομη) δημιουργώντας  τριτοκοσμικές εικόνες, που μας προσβάλλουν ως κοινωνία αλλά και ως εικόνα στα μάτια εκατομμυρίων τουριστών που επισκέπτονται τον τόπο μας», αναφέρει σε δημόσια καταγγελία το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
13:40 01/08/2022

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στο Ηράκλειο Κρήτης

real.gr
Με δυο συγκεντρώσεις, η μία έξω από Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και η άλλη στην Πλατεία Ελευθερίας από συνδικάτα του ΠΑΜΕ, τιμήθηκε και φέτος η εργατική Πρωτομαγιά.
12:50 01/05/2022

Τσίπρας: Ο κόσμος της εργασίας είναι σε απόγνωση – Δεν βλέπουμε μέτρα στήριξης

Newsbeast.gr
Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Αρκαλοχώρι στην Κρήτη και συνομίλησε με τους σεισμόπληκτους κατοίκους και αναφέρθηκε στην ακρίβεια που σαρώνει την αγορά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «ο κόσμος της εργασίας είναι σε απόγνωση και δε βλέπουμε μέτρα στήριξης, παρά μόνο ψίχουλα για πεινασμένους. Τα κόστη στην ενέργεια και μαζί η αύξηση στα καταναλωτικά αγαθά, δημιουργεί ένα κλίμα δραματικό». Μάλιστα, άκουσε μέλη του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων «Η Ελπίδα», εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της περιοχής και εκπροσώπους συλλογικοτήτων, που του εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την κατάσταση που επικρατεί. «Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να μεριμνήσουν για τον ΕΝΦΙΑ των σεισμόπληκτων, το ρεύμα π
23:20 05/04/2022

Κρήτη: Συνδικαλιστής καταγγέλλει απόλυση από την WOLT γιατί καλούσε να μην δουλέψουν στα χιόνια

mononews.gr
Η ψηφιακή πλατφόρμα WOLT απέλυσε συνδικαλιστή γιατί έλεγε στους συναδέλφους του να μην δουλέψουν μέσα στα χιόνια. Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Ηρακλείου, με κοινή τους ανακοίνωση καταγγέλλουν την απόφαση εταιρείας διανομών να προχωρήσει στην λήξη συνεργασίας με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Ηρακλείου, ο οποίος κάλεσε τους συναδέλφους του να μην […]
11:10 28/01/2022

Ηράκλειο: Ξεσηκωμός για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές

ekriti.gr
Ευρεία σύσκεψη εργαζομένων και μικρών εμπόρων το Σάββατο 4 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου
14:32 01/12/2021

Στο πλευρό των αγροτών το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

ekriti.gr
Έκκληση του ΕΚΗ προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
19:36 15/11/2021

Ηράκλειο: Επιστολή σε Βορίδη από σχολικές καθαρίστριες - «Τελείται ένα έγκλημα»

efsyn.gr
Για έγκλημα εις βάρος 9.474 σχολικών καθαριστριών των οποίων οι μισθοί αναμένεται να μειωθούν δραστικά μετά την απόφαση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης να μειωθιούν οι ανθρωποώρες και να αυξηθούν τα άτομα με συμβάσεις, κάνουν λόγο σε επιστολή τους προς τον Μάκη Βορίδη, το Σωματείο Εργαζομένων Καθαριστριών Ηρακλείου και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
11:46 04/08/2021

Κρήτη - Ηράκλειo: Πλήθος κόσμου στην απεργιακή κινητοποίηση (φώτο)

ekriti.gr
Πραγματοποιήθηκαν δυο μεγάλες συγκεντρώσεις, από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το ΠΑΜΕ
08:42 11/06/2021

ΕΚΗ: Χαιρετίζει την υπογραφή της Τοπικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε των Ξενοχοϋπαλλήλων

ekriti.gr
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου χαιρετίζει, με ανακοίνωσή του, την υπογραφή της Τοπικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε των...
13:46 15/04/2021

Ηράκλειο: Καταδίκη της κυβερνητικής απόφασης για τη ναυαγοσωστική κάλυψη

ekriti.gr
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείο Ναυαγοσωστών Ν. Ηρακλείου καταδικάζει την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης, να σταματήσει την χρηματοδότηση προς τους Δήμους, που αφορά την ναυαγοσωστική κάλυψη των Δημοτικών Παραλιών.
16:19 13/04/2021

Εμποροϋπάλληλοι: Δικαίωση του αγώνα για τους εποχικά εργαζόμενους

ekriti.gr
Στον αγώνα αυτό είχαμε μαζί μας το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου
16:30 08/04/2021

Δασικοί Χαρτές: Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

ekriti.gr
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στηρίζει τον αγώνα των αγροτών που αντιδρούν γι ατους δασικούς χάρτες. Η ανακοίνωση του...
15:57 17/03/2021

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης

ekriti.gr
Είχε βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, το οποίο έκλεισε λόγω κρουσμάτων.
19:39 10/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load