#Λυκαβηττός

Λυκαβηττός, Φιλοπάππου, Λόφος Στρέφη | Από που πήραν τα ονόματά τους οι λόφοι της Αθήνας;

enallaktikidrasi.com
Πώς πήραν τα ονόματά τους ο Αρδηττός, ο Λυκαβηττός, ο Λόφος του Στρέφη, ο Λόφος του Φιλοπάππου και τα Τουρκοβούνια. Editorial Team
12:00 14/12/2023

Twisted ιαπωνική κουζίνα αξιώσεων σε ένα rooftop gastrobar με φόντο την Ακρόπολη

queen.gr
Ο Δημήτρης Κότσαλης δημιουργεί πιάτα που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο πλήρως ανανεωμένο Nyx, όπου η Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.Περισσότερα...
18:17 29/09/2023

Λυκαβηττός χωρίς αυτοκίνητο – Πώς μπορείτε να ανεβείτε στο Θέατρο για την αποψινή συναυλία

Newsit
Οι προβολείς του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού ανάβουν σήμερα (15.9.2023) το βράδυ μετά από 11 χρόνια, με τη μεγάλη συναυλία του κορυφαίου μας συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Στο πλήρως ανακαινισμένο και ασφαλές Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού, του οποίου η χωρητικότητα αγγίζει τους 6.000 θεατές (καθήμενους ... Περισσότερα To άρθρο Λυκαβηττός χωρίς αυτοκίνητο – Πώς μπορείτε να ανεβείτε στο Θέατρο για την αποψινή συναυλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 15/09/2023

Μαρία Κηλαηδόνη: Ο Λυκαβηττός ήταν χώρος έμπνευσης για τον Λουκιανό

monopoli.gr
Λίγο πριν ανέβει στο Θέατρο Λυκαβηττού για το μεγάλο αφιέρωμα προς τιμήν του πατέρα της, η Μαρία Κηλαηδόνη θυμάται την πρώτη της ανάμνηση από τον Λυκαβηττό και απαριθμεί όλα εκείνα, για τα οποία "ευχαριστεί" τον Λουκιανό.
09:53 15/09/2023

Ο Λυκαβηττός που θυμάμαι: 9 guru των live ανακαλούν θρυλικές στιγμές στην ιστορία του θεάτρου

monopoli.gr
Ο Λυκαβηττός ανοίγει ξανά στις 15 Σεπτεμβρίου και μαζί τη θυρίδα των αναμνήσεων για εννέα δημοσιογράφους, μουσικοκριτικούς και τυπικούς συναυλιάκηδες που ανακαλούν θρυλικά live στην ιστορία του θεάτρου.
08:53 11/09/2023

«Τα καλύτερα μας χρόνια» στη Πλατεία Πλατάνου

patrasevents.gr
Πλάτανος Παρασκευή, 28 Ιούλ 2023 21:15«Τα καλύτερα μας χρόνια»: Μουσική παράσταση στην Πλατεία Πλατάνου Την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 9.15μ.μ. στην Πλατεία Πλατάνου, θα πραγματοποιηθεί, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «περίΤΕΧΝΩΝ», η μουσική παράσταση «Τα καλύτερα μας χρόνια» (μουσική και χρώμα του’ 80).Αναβιώνουμε με τα τραγούδια εκείνης της δεκαετίας τις καλές στιγμές που είχαν και μετέδιδαν στον κόσμο οι δημιουργοί-τραγουδιστές-μουσικοί. Λυκαβηττός, Ολυμπιακό Στάδιο, Θέατρο Τέντα κλπ., γεμάτα και με εστίες χορού γιατί οι άνθρωποι ακόμα… χαμογελούσαν! Είσοδος...
08:53 26/07/2023

«Το Εργαστήρι» στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

ieidiseis.gr
Τι θα βρείτε στο περίπτερό του στο Άλσος Κηφισιάς.«Το Εργαστήρι» (Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ) συμμετέχει στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η οποία βρίσκεται σε λειτουργία από τις 27/4 έως τις 14/5 (Άλσος Κηφισιάς). Στο περίπτερο (αρ. 53), οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν μοναδικά χειροποίητα προϊόντα που δημιούργησαν οι ωφελούμενοι και να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Το Εργαστήρι - Λίλιαν Βουδούρη» προς όφελος 100 ατόμων με νοητική αναπηρία. Αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, είδη κεραμικής και χειροτεχνίας, διατίθενται με σκοπό την υποστήριξη των μελών του. Αρωγοί για την παρουσία του Εργαστηρίου στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είνα
15:19 05/05/2023

Φωτογραφίες με την αφρικανική σκόνη να έχει καλύψει την Αθήνα – Ακρόπολη και Λυκαβηττός σε… θολό φόντο

Newsbeast.gr
Αρκετά «βαριά» ήταν σήμερα η ατμόσφαιρα στην Αθήνα λόγω της αφρικανικής σκόνης, η οποία θα παραμείνει πάνω από τον αττικό ουρανό και τις επόμενες ημέρες. Οι νοτιάδες ευνόησαν τη μεταφορά σκόνης στην ατμόσφαιρα, ενώ κάποιες ψιχάλες που έπεσαν στο λεκανοπέδιο ήταν σταγόνες λασποβροχής, με το φαινόμενο να συνεχίζεται έως και το Σάββατο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Στις παρακάτω πανοραμικές φωτογραφίες από την Eurokinissi, βλέπετε το θολό φόντο που επικρατούσε σήμερα στην πρωτεύουσα και ποια ήταν η εικόνα σε Ακρόπολη και Λυκαβηττό. Δείτε τις φωτογραφίες
20:20 28/02/2023

ΒΟΜΒΕΣ Ιερωνύμου για Κιβωτό και Αγίους Ισιδώρους: Του είπα «Δεν πας καλά»-Στη Βάρη πάει ο Λυκαβηττός

ekklisiaonline.gr
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για όλους και για όλα στη συνέντευξή του στα ΝΕΑ. Το άρθρο ΒΟΜΒΕΣ Ιερωνύμου για Κιβωτό και Αγίους Ισιδώρους: Του είπα «Δεν πας καλά»-Στη Βάρη πάει ο Λυκαβηττός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:44 17/02/2023

Λυκαβηττός: η επόμενη ημέρα και το μέλλον του «προσκυνήματος»

ekklisiaonline.gr
Του Δημητρίου Λυκούδη- Δεν υπάρχει αμφιβολία, έχω την αίσθηση τουλάχιστον, πως άπαντες αποδέχονται την ικανότητα του π. Δημητρίου Λουπασάκη να συγκεντρώνει πιστούς και να τους κρατά κοντά στην Εκκλησία. Και αυτό, αναμφισβήτητα είναι τάλαντο, χαρισματική τακτική, ώστε πλήθος κόσμου – και είναι αλήθεια, είναι ή ήταν μεγάλο αριθμητικά το πλήθος – να καταφεύγει στο παρελθόν, συχνά πυκνά, στον πανωραμικό λοφίσκο του Λυκαβηττού, καθένας για διαφορετικό λόγο, κινούμενος και προτρεπόμενος από διαφορετική αιτία και αφορμή. Το άρθρο Λυκαβηττός: η επόμενη ημέρα και το μέλλον του «προσκυνήματος» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:20 30/01/2023

Πάλι «κανονιές» ετοιμάζεται να ρίξει ο Λυκαβηττός

naftemporiki.gr
Του Γρηγόρη Ρουμπάνη Αν το σκάνδαλο Qatargate και η εμπλοκή της Εύας Καϊλή προκάλεσαν το πρώτο σοκ στους αφελείς της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, τα νέα από τις Βρυξέλλες τους προετοιμάζουν για… Πάλι «κανονιές» ετοιμάζεται να ρίξει ο Λυκαβηττός - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
13:38 14/01/2023

Λυκαβηττός: Πέντε πράγματα που ίσως δε γνωρίζεις

Newsit
Αν έχεις αναζητήσει έστω και μια φορά μέρος για ρομαντζάδα στην Αθήνα, τότε αποκλείεται ο Λυκαβηττός να μην ήταν στις επιλογές σου. Το ψηλότερο σημείο της Αθήνας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια από τις ωραιότερες θέες και όχι άδικα. Υπάρχουν, όμως, και μερικά πράγματα που πολλοί δε γνωρίζουν για το Λυκαβηττό. Πώς πήρε το ... Περισσότερα To άρθρο Λυκαβηττός: Πέντε πράγματα που ίσως δε γνωρίζεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:02 10/01/2023

Μηχανή Ουρανίου των Ναζί + Λυκαβηττός, τι στην ευχή συμβαίνει εκεί!

mikrometoxos.gr
Λυκαβηττός & Μηχανή Ουρανίου των Ναζί Ο Λυκαβηττός, η Μηχανή Ουρανίου των ΝΑΖΙ, το Κολονάκι, η Περιστερά, η Κουκουβάγια και ο Αποσπερίτης ! Λυκαβηττός, τι στην ευχή συμβαίνει εκεί!! Στα Άδυτα της Φάρμας των Ζώων. Ο Λυκαβηττός, η Μηχανή Ουρανίου των ΝΑΖΙ, το Κολονάκι, η Περιστερά, η Κουκουβάγια και ο Αποσπερίτης ! Λυκαβηττός, τι στην […]
02:46 12/12/2022

Λυκαβηττός: Οι Άγιοι Ισίδωροι μετά το «φύλλο πορείας» στον παπα-Δημήτρη

ekklisiaonline.gr
Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ούτε ο καθημερινός όρθρος ούτε ο εσπερινός ακούγονται στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων - Αθόρυβα, η Αρχιεπισκοπή έδωσε φύλλο πορείας στον παπα-Δημήτρη. Το άρθρο Λυκαβηττός: Οι Άγιοι Ισίδωροι μετά το «φύλλο πορείας» στον παπα-Δημήτρη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:42 06/12/2022

ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ: Ερήμωσε από πιστούς ο Λυκαβηττός

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: 1 Δεκεμβρίου 2022 και άδεια παραμένει η Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Τραγική εικόνα σήμερα του Αγίου Ανδρέα. Το άρθρο ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ: Ερήμωσε από πιστούς ο Λυκαβηττός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:14 01/12/2022

ΠΥΛΩΡΟΣ: Λυκαβηττός και Λουπασάκειον…Ανάγνωσμα

tilegrafimanews.gr
ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Η περίπτωση του Λυκαβηττού μού θυμίζει έναν από τους πολλούς και διδακτικούς μύθους του Αισώπου: έχει τίτλο η «πάπια και ο βάτραχος». Μη βιάζεσθε! Ποια είναι η πάπια; Φεύ! Ουδέν είπα, ο μύθος διδάσκει πάντας! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Λοιπόν, ο μύθος ομιλεί για μια πάπια που ενοχλείτο πολλάκις από την απείθαρχη συμπεριφορά του γείτονα βατράχου – δες ομοιότητες!!! Μια παρατήρηση από την πάπια, δεύτερη, τρίτη αλλά τίποτε! Ο βάτραχος έκανε την «πάπια» και η πραγματική πάπια επλάνταξε! Το αποτέλεσμα; Τόσοι άλλοι βάτραχοι, αφού είδαν την «ατιμωρησία» του φιλτάτου φίλου τους, έσπευσαν σιμά του και το «τραγούδι» ξεκίνησε μετά χορωδίας βαλτ
12:20 10/11/2022

Άγιοι Ισίδωροι-Λυκαβηττός: Εξερράγη ο Λαρίσης Ιερώνυμος κατά του θαυματοποιού ιερέα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
«Έχει περάσει προ πολλού το σημείο εκείνο στο οποίο θα μπορούσαμε να λύσουμε ειρηνικά και χωρίς κανονικά επιτίμια αυτό το οποίο συμβαίνει στον Λυκαβηττό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο εκφράζοντας την προσωπική του άποψη για το ζήτημα που έχει ανακύψει […] Το άρθρο Άγιοι Ισίδωροι-Λυκαβηττός: Εξερράγη ο Λαρίσης Ιερώνυμος κατά του θαυματοποιού ιερέα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:56 30/10/2022

Λυκαβηττός- Σείστηκαν σήμερα οι Άγιοι Ισίδωροι: Ποτάμια τα δάκρυα ΧΑΡΑΣ: Ο Θεός δεν έχει κανόνες

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Πλήθη λαού σήμερα 28η Οκτωβρίου στους Αγίους Ισιδώρους Λυακβηττού- Παρενέβη τηλεφωνικά στο ποίμνιό του από Χανιά ο π Δημήτριος. Το άρθρο Λυκαβηττός- Σείστηκαν σήμερα οι Άγιοι Ισίδωροι: Ποτάμια τα δάκρυα ΧΑΡΑΣ: Ο Θεός δεν έχει κανόνες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:10 28/10/2022

Άγιοι Ισίδωροι – Λυκαβηττός: Θα φύγει ή θα μείνει ο π.Δημήτρης – Δείτε τι έγινε σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Άγιοι Ισίδωροι – Λυκαβηττός: Θα φύγει ή θα μείνει ο π.Δημήτρης – Δείτε τι έγινε σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:22 26/10/2022

Λυκαβηττός: Έκκληση πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιου σε Ιερώνυμο να μην απομακρυνθεί άμεσα ο π. Δημήτριος

ekklisiaonline.gr
Έκκληση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο απεύθυνε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος προκειμένου να μην απομακρυνθεί άμεσα από τους Αγίου Ισιδώρους Λυκαβηττού, ο πατ. Δημήτριος Λουπασάκης. Το άρθρο Λυκαβηττός: Έκκληση πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιου σε Ιερώνυμο να μην απομακρυνθεί άμεσα ο π. Δημήτριος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:30 26/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load