#Μαρία Διακοπαναγιώτου

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Η μητέρα της την καμάρωσε στην Επίδαυρο

okmag.gr
Στον ρόλο της Κασσάνδρας στην τραγωδία «Τρωάδες» του Ευριπίδη εμφανίστηκε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στην Επίδαυρο. Η γνωστή ηθοποιός συγκίνησε με την ερμηνεία της και στο κοινό για να την καμαρώσει βρέθηκε η μητέρα της. Η τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες», παρουσιάζεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε μετάφραση Θόδωρου Στεφανόπουλου και σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη. […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: Η μητέρα της την καμάρωσε στην Επίδαυρο appeared first on OK! Magazine.
15:58 19/08/2023

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μας συστήνει για πρώτη φορά τη μητέρα της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της 18ης Αυγούστου η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η ηθοποιός βρέθηκε To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μας συστήνει για πρώτη φορά τη μητέρα της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 19/08/2023

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έπιασα πάτο, θυμάμαι ότι μίλαγα στον εαυτό μου και τον χαστούκιζα»

govastileto.gr
Η Μαρία Διακοπαναγιώτου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4», το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου. Η ηθοποιός μίλησε για το θέατρο και τη ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε στη δεύτερη καραντίνα, όταν έπαθε αγχώδη διαταραχή. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Διακοπαναγιώτου εξομολογήθηκε: «Ο λόγος που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία είναι γιατί στη δεύτερη καραντίνα έπαθα αγχώδη διαταραχή. Την άκουσα. Δεν μπορούσα να […]
22:00 26/06/2023

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της ηθοποιού – “Έπιασα πάτο…”

instyle.gr
Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περίοδο που έπασχε από αγχώδη διαταραχή. “Ο λόγος που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία είναι γιατί στη δεύτερη καραντίνα έπαθα αγχώδη διαταραχή. Την άκουσα πολύ. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα πρακτικά. Δεν μπορούσα να βγω έξω […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της ηθοποιού – “Έπιασα πάτο…” appeared first on InStyle.
20:46 26/06/2023

Η Αυλή των θαυμάτων - Το μιούζικαλ στο Θέατρο Παλλάς

patrasevents.gr
Βουκουρεστίου 5, ΑθήναΚυριακή, 13 Νοέ 2022 19:00«Η Αυλή των θαυμάτων - Το μιούζικαλ» στο θέατρο Παλλάς μόνο για 10 παραστάσεις Το απόλυτο θεατρικό talk of the town της περσινής σεζόν με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη και του Στέφανου Κορκολή, λόγω της μεγάλης ζήτησης επιστρέφει και μεταφέρεται στο Θέατρο Παλλάς για 10 μόνο παραστάσεις. Με ένα all-star σύνολο πρωταγωνιστών (Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρούλα Πατεράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρης Πιατάς, Μάνος Βακούσης, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Ειρήνη Καράγιαννη)...
19:22 12/11/2022

«Η Αυλή των θαυμάτων – Το μιούζικαλ»: Στο θέατρο Παλλάς στις 10 Νοεμβρίου και μόνο για 10 παραστάσεις

thecaller.gr
Το απόλυτο θεατρικό talk of the town της περσινής σεζόν με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη και του Στέφανου Κορκολή, λόγω της μεγάλης ζήτησης επιστρέφει και μεταφέρεται στο Θέατρο Παλλάς για 10 μόνο παραστάσεις. Το απόλυτο θεατρικό talk of the town της περσινής σεζόν με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη και του Στέφανου Κορκολή, λόγω της μεγάλης ζήτησης επιστρέφει και μεταφέρεται στο Θέατρο Παλλάς για 10 μόνο παραστάσεις. Με ένα all-star σύνολο πρωταγωνιστών (Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρούλα Πατεράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρης Πιατάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, […]
15:50 10/11/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έσπασε» μιλώντας για τη μητέρα της – «Ρε μαλ@@@, με κάνεις και κλαίω»

tlife.gr
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τη To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έσπασε» μιλώντας για τη μητέρα της – «Ρε μαλ@@@, με κάνεις και κλαίω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:26 08/11/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι»

okmag.gr
H Μαρία Διακοπαναγιώτου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη φοβία της για τον θάνατο ενώ μίλησε και για την αγχώδη διαταραχή που προσπαθεί να ξεπεράσει. «Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή αλλά αυτή τη στιγμή δε νοσώ. Έχω θέμα με το άγχος απλά, έτσι λέγεται. Με […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι» appeared first on OK.
00:50 08/11/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: H διαταραχή και ο φόβος του θανάτου: «Αυτή τη στιγμή δεν νοσώ»

okmag.gr
H Μαρία Διακοπαναγιώτου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη φοβία της για τον θάνατο ενώ μίλησε και για την αγχώδη διαταραχή που προσπαθεί να ξεπεράσει. «Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή αλλά αυτή τη στιγμή δε νοσώ. Έχω θέμα με το άγχος απλά, έτσι λέγεται. Με […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: H διαταραχή και ο φόβος του θανάτου: «Αυτή τη στιγμή δεν νοσώ» appeared first on OK.
00:48 08/11/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου και Δημήτρης Δάρρας απόψε στο The 2Night Show

Newsit
Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου και ο νεαρός Δημήτρης Δάρρας είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μιλούν για την προσωπική τους ζωή αλλά και την καλλιτεχνική τους διαδρομή Απόψε στις 23:30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται, για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τη Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου και Δημήτρης Δάρρας απόψε στο The 2Night Show δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:28 07/11/2022

«Η Αυλή των θαυμάτων – Το μιούζικαλ» έρχεται στο θέατρο Παλλάς στις 9 Νοεμβρίου και μόνο για 10 παραστάσεις

irafina.gr
Το απόλυτο θεατρικό talk of the town της περσινής σεζόν με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη και του Στέφανου Κορκολή, λόγω της μεγάλης ζήτησης επιστρέφει και μεταφέρεται στο Θέατρο Παλλάς για 10 μόνο παραστάσεις. Με ένα all-star σύνολο πρωταγωνιστών (Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρούλα Πατεράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρης Πιατάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, […]
00:42 12/10/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Εγώ υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη

Newsit
“Ξυπνούσα το πρωί και ήταν μαυρίλα, κόλαση, μαρτύριο. Φοβόμουν τα πάντα, είχα τρεις μήνες εμβοές, άκουγα μια συγκεκριμένη συχνότητα” δήλωσε η Μαρία Διακοπαναγιώτου. «Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή, υπερσκέφτεται. Είμαι άνθρωπος που μέσα στην καραντίνα πέρασα αυτή τη διαταραχή. Τώρα είναι καλύτερα αλλά οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω στρες από το κανονικό, ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: Εγώ υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:34 11/04/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Δε μπορούσα να ανασάνω, ήθελα το χέρι της μαμάς μου»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε τη Δευτέρα 11/4 η Μαρία Διακοπαναγιώτου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Δε μπορούσα να ανασάνω, ήθελα το χέρι της μαμάς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:24 11/04/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Την άκουσα στην καραντίνα και πήγα να δω ψυχίατρο»

zappit.gr
Η Μαρία Διακοπαναγιώτου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη με αφορμή την θεατρική παράσταση […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Την άκουσα στην καραντίνα και πήγα να δω ψυχίατρο» appeared first on Zappit.
13:16 17/03/2022

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη»

tlife.gr
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:40 17/03/2022

Η παράσταση "Μήδεια" του Μποστ συνεπήρε τους Πατρινούς (φωτο)

patrasevents.gr
Ο Οργανισμός Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων παρουσίασε στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ Πάτρας 2021 και στον φυσικό του χώρο το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών από την Μυθωδία και την People Entertainment Group την “ΜΗΔΕΙΑ”, μια «Μποστική» παρωδία που ανατρέπει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα, με τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας να ενσαρκώνει ο εξαίρετος και βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου πλαισιωμένος από ένα θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς: Γιάννη Καλατζόπουλο, Μαρία Διακοπαναγιώτου...
19:52 13/09/2021

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Έχω λάβει και περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media. Δεν λέγονται τώρα αυτά

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουλίου 2021 20:15 Η ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου μίλησε στο Pop Up για την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από τη συμμετοχή της σε πολύ γνωστή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Διακοπαναγιώτου: Έχω λάβει και περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media. Δεν λέγονται τώρα αυτά
20:20 11/07/2021

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω λάβει περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media»

zappit.gr
Στην κάμερα του Pop Up μίλησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω λάβει περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media» appeared first on Zappit.
16:10 08/07/2021

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Η Μήδεια του Μποστ, το θέατρο και το MasterChef

youfly.com
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της παράστασης “Μήδεια” του Μποστ, η πρωταγωνίστρια Μαρία Διακοπαναγιώτου μιλάει για την παράσταση, το θέατρο και την τηλεόραση στο Youfly.com! The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: Η Μήδεια του Μποστ, το θέατρο και το MasterChef appeared first on Youfly.
16:10 07/07/2021

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Είχα ανάγκη και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία

thebest.gr
Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Διακοπαναγιώτου αναφέρεται στο δύσκολο διάστημα που πέρασε και την επηρέασε ψυχολογικά και γι αυτό τον λόγο ζήτησε την βοήθεια από ψυχοθεραπευτή.
21:44 21/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load