#Μαριέλλα Σαββίδου

Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα θέματα που θίγει η ‘Εθνική Ελλάδος’ είναι όλα όσα μας απασχολούν σήμερα»

monopoli.gr
Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαριέλλα Σαββίδου συναντήθηκαν ξανά με αφορμή την επιστροφή της σειράς Εθνική Ελλάδος στο Mega.
18:53 02/02/2024

Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν περίεργο συναίσθημα να είμαι μόνη τα Χριστούγεννα»

zappit.gr
Τη δική της ανασκόπηση για το 2023 έκανε η Μαριέλλα Σαββίδου. Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν περίεργο συναίσθημα να είμαι μόνη τα Χριστούγεννα» appeared first on Zappit.
15:00 25/12/2023

Μαριέλλα Σαββίδου: Σκληρή απάντηση στον Περικλή Κονδυλάτο – «Στιγματίζει πολύ κόσμο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

zappit.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαριέλλα Σαββίδου, την οποία εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε βραδινή της έξοδο. […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: Σκληρή απάντηση στον Περικλή Κονδυλάτο – «Στιγματίζει πολύ κόσμο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι» appeared first on Zappit.
13:00 01/11/2023

Μαριέλλα Σαββίδου: Η ολόσωμη αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές της

govastileto.gr
Η Μαριέλλα Σαββίδου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Πάτμο, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην Αθήνα. Η ηθοποιός, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναρτούσε τακτικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου, τελευταίας ημέρας του Αυγούστου, η Μαριέλλα Σαββίδου ανήρτησε μία ολόσωμη φωτογραφία της με […]
22:00 31/08/2023

Η Μαριέλλα Σαββίδου στο okmag: Η άγνωστη γνωριμία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και το «αντίο» της

okmag.gr
Μπορεί να μην τον γνώριζε προσωπικά, αλλά μέσα από μια ξεχωριστή εμφάνισή του στη σκηνή, η Μαριέλλα Σαββίδου όμως θα θυμάται πάντα την καλοσύνη και την ευγενική ψυχή του Γιάννη Φλωρινιώτη. Η γνωστή ηθοποιός είχε γνωρίσει τον Γιάννη Φλωρινιώτη σε μια live εμφάνισή του, όπου είχε βρεθεί με τους φίλους της και όπως αποκαλύπτει στο […] The post Η Μαριέλλα Σαββίδου στο okmag: Η άγνωστη γνωριμία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και το «αντίο» της appeared first on OK! Magazine.
15:58 07/06/2023

Μαριέλλα Σαββίδου: «Η διαφορετικότητα μας φέρνει το πικάντικο στη ζωή»

zappit.gr
Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η Μαριέλλα Σαββίδου, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Η […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: «Η διαφορετικότητα μας φέρνει το πικάντικο στη ζωή» appeared first on Zappit.
13:52 12/05/2023

Μαριέλλα Σαββίδου: Καταπέλτης για τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για τις δουλειές του σπιτιού – «Εμετούλης»

tlife.gr
Την αντίδραση της ηθοποιού Μαριέλλας Σαββίδου έφερε η δήλωση του Σάκη Αρσενίου, ο οποίος τόνισε ότι To άρθρο Μαριέλλα Σαββίδου: Καταπέλτης για τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για τις δουλειές του σπιτιού – «Εμετούλης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:56 29/03/2023

Μαριέλλα Σαββίδου: «Η Εθνική Ελλάδος κόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε»

zappit.gr
Την Μαριέλλα Σαββίδου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show με αφορμή την κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» του […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: «Η Εθνική Ελλάδος κόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε» appeared first on Zappit.
00:34 16/02/2023

Μαριέλλα Σαββίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που «κόπηκε» η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη

tlife.gr
Η Μαριέλλα Σαββίδου ήταν απόψε καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα To άρθρο Μαριέλλα Σαββίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που «κόπηκε» η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:20 16/02/2023

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαριέλλα Σαββίδου και Σωτήρης Γεωργούντζος στον Αρναούτογλου

Newsit
Οι ηθοποιοί Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μαριέλλα Σαββίδου, αλλά και ο αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας, μιλάει για τους ρόλους ... Περισσότερα To άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαριέλλα Σαββίδου και Σωτήρης Γεωργούντζος στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:08 15/02/2023

Μαριέλλα Σαββίδου: Έτσι έσωσε δύο κοπέλες από βιασμό

thebest.gr
Η Μαριέλλα Σαββίδου ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για το πως έσωσε δύο κοπέλες από ένα βιαστή στη μέση του δρόμου.
04:50 30/11/2022

Σοκάρει η Μαριέλλα Σαββίδου: «Έσωσα δύο κοπέλες από έναν βιαστή»

zappit.gr
Μία σοκαριστική περιγραφή έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαριέλλα Σαββίδου. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε […] The post Σοκάρει η Μαριέλλα Σαββίδου: «Έσωσα δύο κοπέλες από έναν βιαστή» appeared first on Zappit.
16:34 28/11/2022

Μαριέλλα Σαββίδου: «Πουλάτε κι άλλα ναρκωτικά ή μόνο κόκα;»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε νωρίτερα η Μαριέλλα Σαββίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: «Πουλάτε κι άλλα ναρκωτικά ή μόνο κόκα;» appeared first on Zappit.
15:22 28/11/2022

Μαριέλλα Σαββίδου: Το ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια στο τρανς μοντέλο του GNTM

okmag.gr
Την έννοια του diversity προτάσσουν φέτος στο GNTM και όπως όλα δείχνουν οι επιλογές των επίδοξων μοντέλων από την κριτική επιτροπή είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές. Η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελέ, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα στέλνουν τα δικά τους μηνύματα και περνούν στρην επόμενη φάση τα μοντέλα που έχουν πάθος και όνειρο […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: Το ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια στο τρανς μοντέλο του GNTM appeared first on OK.
15:50 28/09/2022

Μαριλού Κατσαφάδου: «H απώλεια του Πάνου Νάτση είναι μάθημα ζωής»

zappit.gr
Την Μαριέλλα Σαββίδου και την Μαριλού Κατσαφάδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Η μεν πρώτη αναφέρθηκε […] The post Μαριλού Κατσαφάδου: «H απώλεια του Πάνου Νάτση είναι μάθημα ζωής» appeared first on Zappit.
22:08 22/09/2022

Ποιος Παπαδόπουλος;: Ο αυτοδημιούργητος, η κοσμογυρισμένη, ο μικροαπατεώνας και η «πιτσούνα» – Οι χαρακτήρες της σειράς

Newsbeast.gr
Η νέα σειρά του Ant1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00. Στη νέα κωμική σειρά του Ant1 τα μπλεξίματα ξεκινούν από τα… γεννοφάσκια των πρωταγωνιστών. 16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους για χάρη των αγοριών τους. Πώς θα ξεμπλεχτεί το κουβάρι αυτής της αναγκαστικής συμβίωσης δύο οικογενειών από δύο εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και με χάσμα στο οικονο
23:06 14/09/2022

Μαριέλλα Σαββίδου: Κλέβει τις εντυπώσεις με το μπικίνι της στη θάλασσα

zappit.gr
Τις τελευταίες βουτιές του Αυγούστου αναζήτησε η Μαριέλλα Σαββίδου, που βρέθηκε σε παραλία για το μπάνιο της και για να […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: Κλέβει τις εντυπώσεις με το μπικίνι της στη θάλασσα appeared first on Zappit.
23:02 28/08/2022

Μαριέλλα Σαββίδου: Ανέμελες στιγμές με πολύχρωμο μαγιό στο Φισκάρδο

zappit.gr
Στην όμορφη Κέρκυρα απολαμβάνει η Μαριέλλα Σαββιδου μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών ύστερα από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν. Η ηθοποιός […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: Ανέμελες στιγμές με πολύχρωμο μαγιό στο Φισκάρδο appeared first on Zappit.
16:48 13/08/2022

H Μαριέλλα Σαββίδου έγινε νονά στην Κεφαλονιά

okmag.gr
Νονά για τρίτη φορά έγινε η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου. Ταξίδεψε μέχρι την Κεφαλονιά για να δώσει στον μικρό Αχιλλέα το όνομά του. Η ηθοποιός έγινε πνευματική μητέρα για τρίτη φορά και δεν έκρυψε τη μεγάλη χαρά της. «Νονά για τρίτη φορά και η χαρά μου είναι απερίγραπτη», ανέφερε. Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram η […] The post H Μαριέλλα Σαββίδου έγινε νονά στην Κεφαλονιά appeared first on OK.
12:48 08/08/2022

Μαριέλλα Σαββίδου: Η περιπέτεια με την υγεία της μετά το ταξίδι στις Κάννες – Τι είπε στο okmag

okmag.gr
Το ταξίδι στις Κάννες και η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου είναι σίγουρα κάτι που θα της μείνει αξέχαστο. Η Μαριέλλα Σαββίδου βρέθηκε με τους συμπρωταγωνιστές της από την ταινία Dodo του Πάνου Κούτρα στη Γαλλία και εντυπωσίασαν. Ωστόσο, επιστρέφοντας από το ταξίδι της, η ταλαντούχα ηθοποιός είχε να αντιμετωπίσει ένα […] The post Μαριέλλα Σαββίδου: Η περιπέτεια με την υγεία της μετά το ταξίδι στις Κάννες – Τι είπε στο okmag appeared first on OK.
12:18 01/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load