#Μαρίζα Ρίζου

«Απλή Μετάβαση» στο Θέατρο Ακροπόλ

patrasevents.gr
Ιπποκράτους 9, ΑθήναΔευτέρα, 01 Απρ 2024 20:45ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗτων ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ & ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣκηνοθεσία: ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ(αλφαβητικά) Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Γιάννης Καπελέρης, Χαρά Κεφαλά, Πέγκυ Μανωλά, Βασίλης Μηλιώνης, Μαρίζα Ρίζου, Αντιγόνη Ψυχράμη Συμμετέχει ζωντανή Ορχήστρα Διεύθυνση Ορχήστρας: Αντώνης Παλαμάρης Κοντραμπάσο και Ηλεκτρικό Μπάσο : Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος Τύμπανα: Χρήστος Βίγκος ,Βαγγέλης Τσιμπλάκης Ηλεκτρική και Ακουστική Κιθάρα: Γιώργος Καρδιανός Στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ από 9 Οκτωβρίου Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο...
13:53 15/03/2024

Η Μαρίζα Ρίζου ξέρει από έρωτα και αυτές οι 3 φράσεις της θα αγγίξουν την ψυχή σου

queen.gr
Η Μαρίζα Ρίζου γίνεται έμπνευση όχι μόνο μέσω των τραγουδιών της αλλά και μέσω των Περισσότερα...
21:09 03/02/2024

H Mαρίζα Ρίζου στο Θέατρο Άλσος

fosonline.gr
H Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει  στο Θέατρο Άλσος στο πλαίσιο των καλοκαιρινών της εμφανίσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.
14:46 20/06/2023

Αποθέωσαν τη Μαρίζα Ρίζου: Τραγούδησε με διερμηνέα στη νοηματική γλώσσα

Newsbeast.gr
«Τι είναι η ζωή; / Μια βόλτα μικρή / Και για όσα δεν αντέχω, τι φταις κι εσύ / Να κοιμάμαι βαθιά / Να γεράσω γλυκά / Μόνο αυτά ονειρεύομαι πια». Με αυτές τις λέξεις ξεκινά το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της Μαρίζας Ρίζου, «Το χωριό». «Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα ok και αποδεκτά. Σας περιμένω, σας περιμένουμε!», είχε η Μαρίζα Ρίζου στο προσωπικό μήνυμα για τη ζωντανή εμφάνισή της στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Και όσο βρέθηκαν εκεί αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω. Η τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτρια, που αγαπάει τα live γιατί είναι ένας απρόβλεπτος, ζω
03:00 16/06/2023

Η Μαρίζα Ρίζου για μια συναυλία στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά

NewsBomb
Η Μαρίζα Ρίζου θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.Περισσότερα...
17:10 05/05/2023

Μαρίζα Ρίζου: «Έχω μια άρνηση να αποδεχτώ ότι κάποιος έχει τη στιγμή του»

zappit.gr
Η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ2, Art Week προκειμένου να συναντήσει την Λένα Αρώνη τη νύχτα του […] The post Μαρίζα Ρίζου: «Έχω μια άρνηση να αποδεχτώ ότι κάποιος έχει τη στιγμή του» appeared first on Zappit.
00:50 02/04/2023

Μαρίζα Ρίζου: Το hit των 90s με το οποίο μας αποκάλυψε τη διάθεσή της

okmag.gr
Η Μαρίζα Ρίζου φαίνεται πως ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι. Μπορεί να χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο αλλά η διάθεσή της, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram, είναι ανεβασμένη. «Έλα και έρχεται (δε δύο μήνες) το καλοκαίρι» έγραψε η τραγουδίστρια σε μία χαμογελαστή φωτογραφία της. Στο ίδιο λεκτικό πρόσθεσε και […] The post Μαρίζα Ρίζου: Το hit των 90s με το οποίο μας αποκάλυψε τη διάθεσή της appeared first on OK! Magazine.
18:54 31/03/2023

Μαρίζα Ρίζου στο Vox

patrasevents.gr
Ιερά Οδός 16, ΑθήναΠαρασκευή, 17 Μάρ 2023 21:30Η Μαρίζα Ρίζου στο VOX Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου & κάθε Παρασκευήγια λίγες εμφανίσεις " Έφτασε η ώρα των live λοιπόν! Πάντα με ανυπομονησία αλλά και με κάποιο φόβο και ανασφάλεια (είναι μέσα στο πρόγραμμα πια, το έχω αποδεχθεί). Αλλάζουμε στέκι φέτος και πάμε στο VOX που απ’ ότι φαίνεται θα είναι φωλιά καλλιτεχνών τους οποίους αγαπώ και θαυμάζω χρόνια. Είναι τιμή και χαρά μου λοιπόν που παίζουμε εκεί. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο "Το Χωριό". Παρέα με ένα μέρος του χωριού - τους π...
18:14 15/03/2023

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Μαρίζα Ρίζου: Χωρισμός έπειτα από τρία χρόνια σχέσης

instyle.gr
Αθόρυβος χωρισμός για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τη Μαρίζα Ρίζου, οι οποίοι, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Σύμφωνα με τη Reallife, όσο διακριτικά ήρθαν κοντά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου, τόσο αθόρυβα έριξαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους πριν από λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και […] The post Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Μαρίζα Ρίζου: Χωρισμός έπειτα από τρία χρόνια σχέσης appeared first on InStyle.
12:16 28/02/2023

Η Μαρίζα Ρίζου στο VOX

monopoli.gr
Με την ξεχωριστή της παρέα, η Μαρίζα Ρίζου έρχεται στο VOX και προσκαλεί το κοινό της Αθήνας να γνωρίσει το "χωριό" της.
11:26 31/01/2023

Μαρίζα Ρίζου: «Που να ξέρω αν ο Χρήστος Μάστορας ήταν ερωτευμένος;»

tlife.gr
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 31/1 η Μαρίζα Ρίζου, στο πλαίσιο της To άρθρο Μαρίζα Ρίζου: «Που να ξέρω αν ο Χρήστος Μάστορας ήταν ερωτευμένος;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:48 31/01/2023

Μαρίζα Ρίζου: «Αναρωτιόμουν πώς θα είμαι με τον Στέλιο Ρόκκο που είμαστε τόσο άλλοι κόσμοι»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρίζα Ρίζου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου της δίσκου. Η τραγουδίστρια […] The post Μαρίζα Ρίζου: «Αναρωτιόμουν πώς θα είμαι με τον Στέλιο Ρόκκο που είμαστε τόσο άλλοι κόσμοι» appeared first on Zappit.
08:24 31/01/2023

Μαρίζα Ρίζου: «Έφτασα σε σημείο υπαρξιακής κρίσης» – Η ψυχοθεραπεία και η αντίδραση στην ερώτηση για παιδί

tlife.gr
Η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Η γνωστή ερμηνεύτρια To άρθρο Μαρίζα Ρίζου: «Έφτασα σε σημείο υπαρξιακής κρίσης» – Η ψυχοθεραπεία και η αντίδραση στην ερώτηση για παιδί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:40 25/01/2023

Μαρίζα Ρίζου: Με τον Στέλιο Ρόκκο έγινε κάτι μαγικό, τον λατρεύω

Newsbeast.gr
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο νυχτερινό talk show του Ant1, «The 2Night Show», της Τρίτης (24/1) την Μαρίζα Ρίζου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, σε μια συζήτηση καρδιάς, ξεδίπλωσε άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές του εαυτού της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να συμμετέχει στο «X Factor», αλλά και για την σχέση που αναπτύχθηκε ξεχωριστά με τον κάθε κριτή του talent show, δηλαδή τους Στέλιο Ρόκκο, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Κουϊνέλη. «Μου άρεσε πολύ το πως το κάναμε με τον Χρήστο, τον Μιχάλη και τον Στέλιο», είπε αρχικά και προέβη σε μια αποκάλυψη για την σχέση της με τον Στέλιο Ρόκκο. «Ο Στέλιος είναι αδερφός, δεν το πίστευα αυτό», συνέχισε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πολύ κ
04:30 25/01/2023

Μαρίζα Ρίζου: Ποιες είναι οι σχέσεις της με τους υπόλοιπους κριτές του X Factor;

zappit.gr
Την Μαρίζα Ρίζου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για την εμπειρία της ως μέλος της […] The post Μαρίζα Ρίζου: Ποιες είναι οι σχέσεις της με τους υπόλοιπους κριτές του X Factor; appeared first on Zappit.
02:40 25/01/2023

Μαρίζα Ρίζου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου απόψε στο The 2Night Show

Newsit
Οι αγαπημένοι ηθοποιοί Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου, και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Μαρίζα Ρίζου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, σε μια συζήτηση καρδιάς, ξεδιπλώνει άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές του εαυτού της. ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίζα Ρίζου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου απόψε στο The 2Night Show δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:16 24/01/2023

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 (VIDEO)

logiastarata.gr
Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ που ξεκίνησε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) καλούν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) όμως, που μόλις έχει ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει – ή πιστεύει πως ανακαλύπτει – κάτι παράξενο (και ενδεχομένως φρικτό) που την αφορά. […] The post ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
04:32 21/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load