#Νατάσα Καλογρίδη

Ταμίλα Κουλίεβα – Νατάσα Καλογρίδη: Μαθήματα στυλ σε θεατρική τους έξοδο

okmag.gr
Ο Τζον Μάλκοβις παρουσίασε στη Στέγη την παράσταση «Στη μοναξιά των κάμπων με βαμβάκι». Με την παρουσία τους τον τίμησαν η Ταμίλα Κουλιέβα και η Νατάσα Καλογρίδη. Οι δύο κυρίες της εγχώριας showbiz κατάφεραν μάλιστα να κλέψουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους. Τόσο η Ταμίλα Κουλιέβα όσο και η Νατάσα Καλογρίδη μας έχουν συνηθίσει […] The post Ταμίλα Κουλίεβα – Νατάσα Καλογρίδη: Μαθήματα στυλ σε θεατρική τους έξοδο appeared first on OK! Magazine.
12:16 13/02/2023

Νατάσα Καλογρίδη – Χωρίς μακιγιάζ και με παντόφλες στο Κολωνάκι

govastileto.gr
Τη Νατάσα Καλογρίδη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr πρόσφατα στο Κολωνάκι. Η ηθοποιός με το ιδιαίτερο στυλ, για άλλη μια φορά μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών με το εκκεντρικό look της. Όπως μπορείτε να δείτε, η Νατάσα Καλογρίδη βγήκε από το σπίτι της, φορώντας ένα πανωφόρι σε στυλ ρόμπα και παντόφλες με γούνινα στοιχεία. […]
14:04 04/02/2023

Νατάσα Καλογρίδη: Χωρίς μακιγιάζ και με fluffy slippers στο Κολωνάκι

okmag.gr
Στο Κολωνάκι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός έκανε μια ακόμη εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη. Πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά εθεάθη με ένα πανωφόρι σε στυλ ρόμπα και παντόφλες με γούνινα στοιχεία στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την εμφάνιση σίγουρα δεν την περιμέναμε από οποιαδήποτε celebrity. Ωστόσο η Νατάσα Καλογρίδη έχει […] The post Νατάσα Καλογρίδη: Χωρίς μακιγιάζ και με fluffy slippers στο Κολωνάκι appeared first on OK! Magazine.
13:54 03/02/2023

Νατάσα Καλογρίδη: Ερωτεύτηκα, στις δέκα μέρες μου έκανε πρόταση γάμου και είπα «ναι»

Newsit
Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την απώλεια που τη σημάδεψε και τη νομική διαμάχη με την Wikipedia για την ηλικία της. Η Νατάσα Καλογρίδη σπούδασε ενδυματολογία στην Αυστραλία, ωστόσο όταν γύρισε στην Ελλάδα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός. Αναφέρθηκε επίσης στην απώλεια του πατέρα της, ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: Ερωτεύτηκα, στις δέκα μέρες μου έκανε πρόταση γάμου και είπα «ναι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:12 22/12/2022

Νατάσα Καλογρίδη: «Την περίοδο που ήμουν με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο έγιναν νομικές κινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας»

zappit.gr
Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και στον Αλέξη Μίχα η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την απώλεια που τη […] The post Νατάσα Καλογρίδη: «Την περίοδο που ήμουν με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο έγιναν νομικές κινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας» appeared first on Zappit.
11:44 22/12/2022

Νατάσα – Αντώνης Καλογρίδης: Με εκκεντρικό στυλ σε βόλτα τους στην Αθήνα

okmag.gr
Τη Νατάσα Καλογρίδη και τον αδερφό της Αντώνη εντόπισαν οι κάμερες στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στην πόλη ενώ έμοιαζαν απορροφημένοι στην κουβέντα τους. Γνωστοί για τι ιδιαίτερο και εκκεντρικό τους γούστο η Νατάσα και ο Αντώνης Καλογρίδης έκαναν δύο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιό επέλεξε μια μαύρη […] The post Νατάσα – Αντώνης Καλογρίδης: Με εκκεντρικό στυλ σε βόλτα τους στην Αθήνα appeared first on OK! Magazine Greece.
10:28 09/12/2022

Συγκλονίζει η Νατάσα Καλογρίδη για το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη – «Δεν μπορώ να το περιγράψω»

zappit.gr
Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράσταση παράσταση για το θεατρικό έρ5γο, Κυρία Κλάιν, στο οποίπ πρωταγωνιστεί η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός […] The post Συγκλονίζει η Νατάσα Καλογρίδη για το θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη – «Δεν μπορώ να το περιγράψω» appeared first on Zappit.
17:24 19/11/2022

Nατάσα Καλογρίδη: «Είμαστε σε πένθος. Χθες κάναμε την πρώτη παράσταση με την Αιμιλία Υψηλάντη μετά την απώλεια της κόρης της»

okmag.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου ήταν η Νατάσα Καλογρίδη. Η συμπρωταγωνίστρια της Αιμιλίας Υψηλάντη στο έργο η κυρία Κλάιν μίλησε για την πολύ δύσκολη περίοδο που περνά η ηθοποιός μετά την απώλεια της κόρης της. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό που συνέβη. Ήταν ένας προάγγελος για αυτ’ό το τραγικό συμβάν. Δεν […] The post Nατάσα Καλογρίδη: «Είμαστε σε πένθος. Χθες κάναμε την πρώτη παράσταση με την Αιμιλία Υψηλάντη μετά την απώλεια της κόρης της» appeared first on OK.
17:24 19/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη: «Έχω στείλει μήνυμα σε άλλον από αυτόν που ήθελα, ευτυχώς δεν ήταν κολάσιμο»

zappit.gr
Τη Νατάσα Καλογρίδη εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός στην εκδήλωση για την Εβδομάδα Μόδας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της […] The post Νατάσα Καλογρίδη: «Έχω στείλει μήνυμα σε άλλον από αυτόν που ήθελα, ευτυχώς δεν ήταν κολάσιμο» appeared first on Zappit.
10:00 16/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη: Space εμφάνιση με μεταλλιζέ τζάκετ Gucci – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Στο Ωδείο Αθηνών και στην 31η ΑΧDW βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός έκανε τοι δικό της fashion tatement. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν της αρέσει να σκέφτεται το στυλ της κάθε φορά. Για εκείνη η μόδα είναι κάτι που της έρχεται αυθόρμητα και φυσικά. Αυτή τη φορά, για το ντύσιμό της, η […] The post Νατάσα Καλογρίδη: Space εμφάνιση με μεταλλιζέ τζάκετ Gucci – Πόσο κοστίζει appeared first on OK.
09:28 16/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά η σχέση ήταν πνευματική»

thebest.gr
Η Νατάσα Καλογρίδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.
15:26 02/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη: Έχασα στα 6 μου τον πατέρα μου σε αυτοκινητιστικό, ήταν τραυματικό

Newsit
“Όμως, περνώντας τα χρόνια άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μετά την απώλεια αυτός ο πυρήνας, δηλαδή η μητέρα μου, ο αδελφός μου κι εγώ, έγινε τόσο δυνατός και μεγαλώσαμε με τόση αγάπη που ώρες-ώρες λέω ότι, αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως να μην ήμασταν μια γροθιά σήμερα” ανέφερε η Νατάσα Καλογρίδη. Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: Έχασα στα 6 μου τον πατέρα μου σε αυτοκινητιστικό, ήταν τραυματικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:24 01/11/2022

Καλογρίδη για Λυκουρέζο: Εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει- Το μέσα του είναι… ταύρος!

thecaller.gr
Η Νατάσα Καλογρίδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.Η Νατάσα Καλογρίδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Καλά είναι, εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει. Το μέσα του είναι… ταύρος! Γιατί να μετανιώσω για τη σχέση μου μαζί του; Ναι ήμουν περιποιητική μαζί του. Είχαμε […]
16:30 01/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας, αλλά η σχέση ήταν… πνευματική»

tlife.gr
Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας, αλλά η σχέση ήταν… πνευματική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:24 01/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη για #meToo: «Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω σε αυτό»

zappit.gr
Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων η συνέντευξη στράφηκε προς τις εξελίξεις στον χώρο του […] The post Νατάσα Καλογρίδη για #meToo: «Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω σε αυτό» appeared first on Zappit.
13:42 01/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο;

okmag.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα η Νατάσα Καλογρίδη και μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Η κυρία Κλάιν» στο θέατρο Αργώ, τη ζωή της, αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Η Νατάσα Καλογρίδη, μάλιστα, μίλησε και για την απώλεια που είχε σε παιδική ηλικία και της στοίχισε πολύ. «Έχασα […] The post Νατάσα Καλογρίδη: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο; appeared first on OK.
13:38 01/11/2022

Η Νατάσα Καλογρίδη συγκλονίζει: «Έχασα τον πατέρα μου στα 6, δύο λεπτά πριν φτάσει σπίτι»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα το πρωί η Νατάσα Καλογρίδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την […] The post Η Νατάσα Καλογρίδη συγκλονίζει: «Έχασα τον πατέρα μου στα 6, δύο λεπτά πριν φτάσει σπίτι» appeared first on Zappit.
13:30 01/11/2022

Νατάσα Καλογρίδη: Φυσικά και μετράει για μένα η άποψη του κυρίου Λυκουρέζου

Newsit
«Ο κύριος Λυκουρέζος ασχολείται με αυτό το θέμα, αλλά δεν γίνεται τίποτα», λέει η Νατάσα Καλογρίδη. Στη βραδιά φίλων για το έργο «Η κυρία Κλάιν» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η Νατάσα Καλογρίδη απάντησε και για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο που έδωσε επίσης το παρών. «Ήταν και η μητέρα μου εδώ σήμερα, μάνα είναι μόνη ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: Φυσικά και μετράει για μένα η άποψη του κυρίου Λυκουρέζου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:42 12/10/2022

Απίθανη ατάκα της Καλογρίδη: «Με τον Λυκουρέζο είμαστε φίλοι, καριοφίλοι»

in.gr
Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την παράσταση αλλά και τη σχέση της με τον δικηγόρο
10:30 12/10/2022

Νατάσα Καλογρίδη: «Ο κύριος Λυκουρέζος ασχολείται με αυτό το θέμα, αλλά δεν γίνεται τίποτα»

zappit.gr
Στη βραδιά φίλων για το έργο «Η κυρία Κλάιν» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η Νατάσα Καλογρίδη απάντησε και […] The post Νατάσα Καλογρίδη: «Ο κύριος Λυκουρέζος ασχολείται με αυτό το θέμα, αλλά δεν γίνεται τίποτα» appeared first on Zappit.
08:54 12/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load