Χάρης Ρώμας – «Μου αρέσει η εικόνα και το παίξιμο των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες, απλά θέλει προσοχή όπως όλα»

16:39 - 18/06/2020

Αποκαλύψεις για το Καφέ της Χαράς, το νέο σίριαλ που έχει στα σκαριά και συζητά με τον ΑΝΤ1, αλλά και […] The post Χάρης Ρώμας – «Μου αρέσει η εικόνα και το παίξιμο των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες, απλά θέλει προσοχή όπως όλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: Μου αρέσει η εικόνα και το παίξιμο των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες, απλά θέλει προσοχή όπως όλα

Αποκαλύψεις για το Καφέ της Χαράς, το νέο σίριαλ που έχει στα σκαριά και συζητά με τον ΑΝΤ1, αλλά και για τα θεατρικά του σχέδια με το έργο “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” κάνει στο zappit.gr ο γνωστός ηθοποιός και πετυχημένος σεναριογράφος Χάρης Ρώμας. Όπως αναφέρει στην συνέντευξη του στον Θάνο Μακρογαμβράκη, το διάστημα της καραντίνας ήταν για εκείνον, από μια πλευρά, ευεργετικό, καθώς κατάφερε μαζί με την Άννα Χατζησοφιά να προχωρήσει κι άλλο την ιστορία του πετυχημένου σίριαλ, που όπως προβλέπεται θα κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού: “Το διάστημα της καραντίνας το πέρασα όσο πιο δημιουργικά μπορούσα διότι βρήκα την ευκαιρία να γράψω για το “Καφέ της Χαράς”. Α

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χάρης Ρώμας για Άγριες Μέλισσες «Μου αρέσει το παίξιμο των ηθοποιών απλά θέλει προσοχή»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο zappit.gr για το «Καφέ της Χαράς», τα θεατρικά του σχέδια με το έργο “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” και τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που σημειώνει επιτυχία στον Ant1 τη φετινή σεζόν.  The post Χάρης Ρώμας για Άγριες Μέλισσες «Μου αρέσει το παίξιμο των ηθοποιών απλά θέλει προσοχή» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο