Αδελφός Μαρκέλλας: «Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε - Φυσικό περιβάλλον της με την γιαγιά της»

08:55 - 19/06/2020

Ο αδελφός της Μαρκέλλας, Χρήστος, μίλησε για τα όλα όσα ομολόγησε η 33χρονη που απήγαγε την 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη και κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της.  Την ίδια ώρα, μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 η συνήγορός του, Ανθούλα Ανάσογλου, απηύθυνε έκκληση «να μη γίνονται λεπτομερείς περιγραφές», καθώς στιγματίζεται το παιδί, ενώ ο έτερος συνήγορος του αδελφού, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για κύκλωμα ενώ χαρακτήρισε «πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα» την υπόθεση. Αδερφός Μαρκέλλας: «Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε» «Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω. Δεν θέλω καν να σκ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδερφός Μαρκέλλας: Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε, δεν γνωρίζω την 33χρονη

Σοκαρισμένος από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης της 10χρονης Μαρκέλλας είναι ο αδερφός της. Τις υποψίες του για τη συμμετοχή της 33χρονης σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας εξέφρασε και ο Αλέξης Κούγιας.Για τα όσα αποκαλύφθηκαν από την ομολογία της συλληφθείσας για την αρπαγή και την ασέλγεια κατά της 10χρονης Μαρκέλλας, μίλησε ο αδελφός της Χρήστος, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. «Αν όλα αυτά που έχουμε δει ισχύουν μου προκαλούν δέος. Δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι, δεν θέλω να σκέφτομαι τι έγινε. Δεν τη γνωρίζω την κατηγορούμενη ούτε την έχω δει. Δεν τη θυμάμαι ούτε από παλιά» είπε ο Χρήστος ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκε καθώς δεν έχει ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. «Δεν με έχει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε», λέει ο αδερφός της

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις