Χάρης Βαρθακούρης για Big Brother: Ένιωσα άβολα στην πρεμιέρα - Έπεσα στα πολύ βαθιά τσίτσιδος με καρχαρίες και κροκόδειλους

16:31 - 31/08/2020

ΕΛΛAΔΑMEDIA  Το Big Brother έκανε πρεμιέρα το Σάββατο και ήδη οι πρώτες εντυπώσεις έχουν καταγραφεί. Ο Χάρης Βαρθακούρης, που είναι ο παρουσιαστής του reality, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της πρώτης βραδιάς αλλά και για το πως νιώθει που έχει στο πλευρό του στην παρουσίαση τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παρθενιά και πόνεσα. Αν θέλω να μαι τίμιος είναι μια καινούρια εμπειρία για εμένα πρωτόγνωρη. Όπως είναι ο κορωνοϊός για όλους για εμένα αυτός είναι ένας δεύτερος κορωνοϊός. Ζούμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή και δεν γενικολογώ. Θέλω να καταλήξω ότι οι συνθήκες αυτές εμποδίζουν πολύ την διεξαγωγή μιας τέτοιας παραγωγή

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)