Μαζί στο Άγιο Όρος ο Σ.Παπασταθόπουλος και ο Β.Τοροσίδης (φωτό)

18:38 - 12/11/2019

Οι δύο Έλληνες άσοι βρέθηκαν μαζί στα Καρούλια του Αγίου Όρους με τον μπακ του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, να ποστάρει σχετική φωτογραφία. Στο Άγιο Όρος κάτω από τα Κατουνάκια σε απότομους βράχους που βλέπουν προς την θάλασσα είναι σκαρφαλωμένες 16 Καλύβες. Είναι τα Καρούλια, που προξενούν δέος στον επισκέπτη και εντάσσονται στην Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Άγιο Όρος. Σε αυτό το φοβερό τοπίο φωτογραφήθηκαν οι δύο Έλληνες παίκτες, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των προκριματικών του Euro 2020. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μάλιστα πόσταρε την σχετική φωτογραφία στο Instagram του.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαζί στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης (pic)

Την διακοπή των πρωταθλημάτων εκμεταλλεύτηκαν Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος.

Διαβάστε το στο in.gr

Μαζί στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης (pic)

Την διακοπή των πρωταθλημάτων εκμεταλλεύτηκαν Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στο Αγιο Ορος Τοροσίδης και Παπασταθόπουλος (ΦΩΤΟ)

Στο Αγιο Ορος βρίσκονται δύο αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Οι δύο παίκτες εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή […] Το άρθρο Στο Αγιο Ορος Τοροσίδης και Παπασταθόπουλος (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Mαζί στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης (Photo)

ΑΘΛΗΤΙΚA  Παρέα στο Άγιο Όρος βρέθηκαν Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, βρήκαν την ευκαιρία για την πνευματική αυτή επίσκεψη και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε ο Τοροσίδης, βρέθηκαν στα Καρούλια, που εντάσσονται στη Μονή Μεγίστης Λαύρας. ΠαπασταθόπουλοςΤοροσίδηςΑγ. ΌροςHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άγιο Όρος: Η συνάντηση Παπασταθόπουλου-Τοροσίδη στα Καρούλια

Στο Άγιο Όρος κάτω από τα Κατουνάκια σε απότομους βράχους που βλέπουν προς την θάλασσα είναι σκαρφαλωμένες 16 Καλύβες. Είναι τα Καρούλια, που προξενούν δέος στον επισκέπτη και εντάσσονται στην Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Άγιο Όρος. Το άρθρο Άγιο Όρος: Η συνάντηση Παπασταθόπουλου-Τοροσίδη στα Καρούλια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Στο Άγιο Όρος Τοροσίδης και Παπασταθόπουλος (pic)

Ο Βασίλης Τοροσίδης εκμετάλλευτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος και επισκέφτηκε το Άγιο Όρος μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μαζί στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης (pic)

Την διακοπή των πρωταθλημάτων εκμεταλλεύτηκαν Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος.

Διαβάστε το στο to10.gr

Εθνική Ελλάδας: Στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. pic

Βρίσκονται εκτός αποστολής της Εθνικής Ελλάδας, προκειμένου ο Φαν»τ Σιπ να κάνει τις δοκιμές του. Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή των πρωταθλημάτων… The post Εθνική Ελλάδας: Στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. pic appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις