Άγριες Μέλισσες: Σε ποια σκηνή έκλαψε αληθινά η Θεοδοσία

16:19 - 16/10/2020

Η Θεοδοσία αποκαλύπτει μετά την αποχώρηση της από τις «Άγριες Μέλισσες» σε ποια σκηνή έκλαψε αληθινά.H Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη γνωστή και ως Θεοδοσία από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε σε ποια σκηνή της γνωστής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έβαλε τα κλάματα στα αλήθεια. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά πως «η τελευταία σκηνή μου πήγε πολύ ωραία από όλες τις απόψεις και πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ξεκίνησε να κλαίει, μου είπε “θα φύγεις;”. Ναι, είχαμε βάλει τα κλάματα στ’ αλήθεια. Ο ρόλος τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει. Στις δραματικές στιγμές πολλές φορές με έπιανε νευρικό γέλιο. Εγώ το προκαλούσα. Με είχαν διώξει από τι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά