Η Josephine έβαλε «φωτιά» στη σκηνή του J2US - Η εκτυφλωτική της εμφάνιση που... άφησε λίγα στη φαντασία (φώτο-βίντεο)
09:31 - 18/10/2020
Το βράδυ του Σαββάτου, πρεμιέρα έκανε J2US, και η Josephine ήρθε στη σκηνή για να βάλει κυριολεκτικά... φωτιά. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο παρτενέρ της Νάσος Παπαργυρόπουλος ερμήνευσαν το Umbrella της Rihanna.
Ωστόσο κανείς δεν έμεινε στην ερμηνεία τους αλλά όλοι εστίασαν στην άκρως σέξι και αποκαλυπτική εμφάνιση τηςJosephine!
Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα του J2US μια ολόσωμη see-through φόρμα, η οποία δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία, καθώς έκρυβε μονάχα τα επίμαχα σημεία του κορμιού της.
Μια γεύση από την εμφάνιση της Josephine
H Josephine έβαλε φωτιά και στο Instagram της με τις φωτογραφίες που ανέβασε. «Το κορμί μου είναι το όργανό μου και το όργανό μου είναι το κορμί
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr