Διεθνή Ημερίδα με θέμα «Οικουμενικό Πατριαρχείο και Βενετία»
12:10 - 19/11/2019
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών οργάνωσε με επιτυχία Διεθνή Ημερίδα με θέμα «Οικουμενικό Πατριαρχείο και Βενετία» παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη της Βενετίας.
Στην Ημερίδα που ήταν αφιερωμένη στις σχέσεις της Γαληνοτάτης με το Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν κατάφερε λόγω των καιρικών συνθηκών να παρευρεθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, την κεντρική εισήγηση του οποίου ανέγνωσε ο Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κ. Γεννάδιος, η έδρα του οποίου είναι στην Βενετία.
Την Ημερίδα χαιρέτισε, ευχαριστώντας τους εισηγητές και ακροατές για την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Εποπτικής Επιτροπής του Ινστιτο
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διεθνής Ημερίδα: «Οικουμενικό Πατριαρχείο και Βενετία»
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών οργάνωσε με επιτυχία στις 15/11/2019 Διεθνή Ημερίδα με θέμα «Οικουμενικό Πατριαρχείο και Βενετία» παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη της Βενετίας.
Το άρθρο Διεθνής Ημερίδα: «Οικουμενικό Πατριαρχείο και Βενετία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr