ΒΙΝΤΕΟ-Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά και όχι με το μυαλό».
21:11 - 27/12/2020
ΒΙΝΤΕΟ-Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά και όχι με το μυαλό».
27/12/2020
O Μανόλο Χιμένεθ είναι πλέον ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2022. Ο Ισπανός τεχνικός αναλαμβάνει για 4η φορά την «Ένωση¬ και ήδη σήκωσε μανίκια και έπιασε... δουλειά, καθώς προπόνησε σήμερα τους «κιτρινόμαυρους».
Από το μεσημέρι ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Χεσούς Καλδερόν και Σεμπαστιάν Μπασκόν, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναγιώτη Κονέ να τους υποδέχεται.
Ο προπονητής της ΑΕΚ και το τιμ του αποσύρθηκαν για λίγο στο ξενοδοχείο και το απόγευμα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο τω
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ, αποφασίζω με την καρδιά»
Ο Μανόλο Χιμένεθ επεσήμανε ότι δεν λειτούργησε με το μυαλό αποδεχόμενος την πρόταση της «Ένωσης»
Διαβάστε το στο Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά» (vid)
Ο Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως όταν πρόκειται για τους «κιτρινόμαυρους» αποφασίζει μόνο με την καρδιά!
Διαβάστε το στο Χιμένεθ: Όταν με καλεί η ΑΕΚ δεν μπορώ να κάνω ότι δεν ακούω
Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αναλαμβάνει για τέταρτη φορά τους κιτρινόμαυρους...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜ.Χιμένεθ: «Όταν με καλεί η ΑΕΚ αποφασίζω με την καρδιά και όχι με το μυαλό»
Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ καθώς υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2022.
Οι πρώτες δηλώσεις του Χιμένεθ:
«Αισθάνομαι ικανοποιημένος για την απόφαση που πήρα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την οικογένειά μου. Φέτος δεν ήθελα να δουλέψω γιατί είχα μείνει πολύ καιρό εκτός Ισπανίας. Αλλά πάντα το έλεγα ότι αν δυο ομάδες πολύ ξεχωριστές για εμένα με καλέσουν, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι δεν ακούω. Η μία από αυτές είναι η ΑΕΚ. Έγινε λοιπόν η κλήση από την ΑΕΚ και η επιστροφή μου ήταν σίγουρη», είπε αρχικά στο AEK TV ο Ισπανός τεχνικός.
«Για εμένα είναι τιμή να είμαι ένας άνθρωπος της ιστορίας της ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ συναίσθημα και εγώ είμαι
Διαβάστε το στο pronews.gr