Μάριος Αθανασίου: Δεν ήταν απόφαση του γιου μου να έρθει να μείνει μαζί μου

11:20 - 31/12/2020

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο γιος του, Αλέξανδρος, από τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, μετακόμισε στο σπίτι του.Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος της δημοσιογράφου Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή της «Μαμά…δες» που προβάλλεται στην ΕΡΤ για να μοιραστεί μαζί της και με τους τηλεθεατές την εμπειρία του ως πατέρας. Μιλώντας για τον Αλέξανδρο, τον δεκαπεντάχρονο γιο του από τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, ο ηθοποιός θέλησε να δώσει τη δική του εξήγηση για τους λόγους που ο γιος του ήρθε να μείνει μαζί του, και με τη νέα του οικογένεια, πριν από δύο χρόνια, ήταν δεκατριών. «Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάριος Αθανασίου: «Δεν ήταν απόφαση του γιου μου να έρθει να μείνει μαζί μου» (βίντεο)

Στο πλατό της εκπομπής «Μαμά….δες» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου όπου μίλησε για τον 15χρονο γιο του ο οποίος μένει μαζί του και όχι με τη μητέρα του, Μαρία Σολωμού. «Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάριος Αθανασίου: Δεν ήταν επιλογή του γιου μου να μείνει μαζί μου – Οι γονείς αποφασίζουν για τα παιδιά

Μάριος Αθανασίου: Μίλησε για την εμπειρία του ως πατέρας και την συμβίωση στην οικογένεια με τρία παιδιά.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αθανασίου: “Δεν ήταν επιλογή του 15χρονου γιου μου να μείνει μαζί μου"

Πώς πήρε την απόφαση αυτή με τη Μαρία Σολωμού;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μάριος Αθανασίου: Δεν ήταν επιλογή του γιου μου να μείνει μαζί μου – Οι γονείς αποφασίζουν για τα παιδιά

Μάριος Αθανασίου: Μίλησε για την εμπειρία του ως πατέρας και την συμβίωση στην οικογένεια με τρία παιδιά.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά