Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, ο Αργύρης Πανταζάρας απεχθάνεται τον Τάκη Δοξαρά
00:15 - 21/01/2021
Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show. Ο […]
The post Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, ο Αργύρης Πανταζάρας απεχθάνεται τον Τάκη Δοξαρά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αργύρης Πανταζάρας: «Απεχθάνομαι τον Τάκη Δοξαρά»
Αργύρης Πανταζάρας: Τι είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»
Διαβάστε το στο NewsBombΆγριες Μέλισσες: Ο Αργύρης Πανταζάρας απεχθάνεται τον Τάκη Δοξαρά
Ο Τάκης Δοξαράς εμφανίστηκε στο Διαφάνι και κάνει άνω-κάτω τη ζωή της Δρόσως για άλλη μια φορά. Ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος ενσαρκώνει τον Τάκη στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» του Ant1 το βράδυ της Τετάρτης και τόνισε στον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου πως απεχθάνεται το Τάκη. «Αισθάνομαι ότι κάθε […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑργύρης Πανταζάρας: «Σιχαίνομαι τον Τάκη Δοξαρα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξηγεί γιατί απεχθάνεται τον «Τάκη Δοξαρά», τον ρόλο που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ αποκαλύπτει πόσο πολύ δυσκολεύτηκε να τον προσεγγίσει ερμηνευτικά. Για τη δουλειά του: Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη […]
The post Αργύρης Πανταζάρας: «Σιχαίνομαι τον Τάκη Δοξαρα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑργύρης Πανταζάρας: Τον απεχθάνομαι τον Τάκη
Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2night Show» για τον Τάκη Δοξαρά, τον ρόλο που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» και τα αισθήματα που του γεννά.Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2night Show», ο Αργύρης Πανταζάρας δεν απέφυγε να αναφερθεί και στον χαρακτήρα του Τάκη Δοξαρά, τον οποίο ενσαρκώνει στις «Άγριες Μέλισσες».
«Είναι πολύ δύσκολος ρόλος» είπε ο ηθοποιός για τον «αγαπητικό» της Δρόσως στην Τρούμπα. «Αυτό το ορφανός, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανείς δεν είναι κακός από τη θέληση του, έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. Έρχεται στο Διαφάνι, όπου δεν είναι και κανένας καλός. Είναι μία μίξη, μια μάχη ένα Κολοσσαίο…. Εγώ αυ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑργύρης Πανταζάρας: Απεχθάνεται τον “Τάκη Δοξαρά” και εξηγεί το γιατί
Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Διαβάστε το στο ekriti.gr