Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

11:24 - 12/02/2021

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού 12/02/2021 Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»  Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στη Super League. Την Κυριακή, στις 19:30, στη «Λεωφόρο» θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στο Πρωτάθλημα σε 8 παιχνίδια που έδωσε στο 2021, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και θέλει να συνεχίσει το σερί του. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος, με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχει πάρει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του και θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο έως το τέλος. Το Πά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η συγγνώμη του Κυριάκου και το αλάθητο του Αλέξη

Επιτέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον για αλαζονεία. Γιατί δεν εκστόμισε τη λέξη «συγγνώμη» για όσα έγιναν στην Ικαρία. Γράφει ο Γιάννης Τσαπρούνης ΑΡΑ πολύ απλά με τη συριζαϊκή λογική αυτό δείχνει ότι ο πρωθυπουργός «έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα». Και προφανώς φταίει για το lockdown. Φταίει... The post Η συγγνώμη του Κυριάκου και το αλάθητο του Αλέξη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Είναι και θα είναι πάντα ντέρμπι: Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στη Super League.

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

Advertorial  Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στη Super League. Την Κυριακή, στις 19:30, στη «Λεωφόρο» θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στο Πρωτάθλημα σε 8 παιχνίδια που έδωσε στο 2021, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και θέλει να συνεχίσει το σερί του. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος, με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχει πάρει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του και θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο έως το τέλος. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και οι προσφορές από το Πάμε Στ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» The post Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού ως το 2023 ο Ξενόπουλος

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023. Ο Βασίλης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από μικρή ηλικία και στα 18 του, το 2016, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο […] Το άρθρο Παίκτης του Παναθηναϊκού ως το 2023 ο Ξενόπουλος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι των…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στη Super League. Την Κυριακή, στις 19:30, στη «Λεωφόρο» θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στο Πρωτάθλημα σε 8 παιχνίδια που έδωσε στο 2021, με 6 νίκες και […] The post Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

ΟΠΑΠ The post Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση στη Super League. Το άρθρο Το σερί του Παναθηναϊκού και το αήττητο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Οι παίκτες που αποθέωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το «διπλό» στο Βελιγράδι

Αλύγιστος Ολυμπιακός «άλωσε» το Βελιγράδι με τεράστια ανατροπή!

ΒΙΝΤΕΟ - Φόβος για τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι - Αυστηρά μέτρα προστασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με τον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη! «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»

«Βόμβα» στη Γαλλία για τα οικονομικά της Μονακό και της Βιλερμπάν, τι υποστηρίζουν οι Μονεγάσκοι

Αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι άουτ της Basket League