Ανθή Βούλγαρη: «Ο σύζυγός μου θα μπορούσε να είχε λακίσει»
07:52 - 25/02/2021
Η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της στο The 2 Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είπε για το bullying λόγω των κιλών που είχε ως παιδί. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 ήταν χθες η Ανθή Βούγλαρη. Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Mega, που έγινε viral μέσα από τον απολαυστικό διάλογο που είχε με τον ρεμπέτη Κουτσαβάκη, για το παράνομο κορονο-πάρτι, μίλησε για τα σχολικά της χρόνια και το bullying που δεχόταν, λόγω των περιττών κιλών που είχε, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και για τον σύζυγό της.
«Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Στην έκτη δημοτικού ήμουν 55 κιλά, όσα είμαι και τώρα. Έχω βιώσει bullying
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Βούλγαρη: Ο άνδρας μου στάθηκε βράχος στο πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε να είχε λακίσει
Η γνωστή δημοσιογράφος από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» είχε όμως και μια έκπληξη όταν συνάντησε για πρώτη φορά στο πλατό τον «Ρε Ματζόρε», Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου. «Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Στην έκτη δημοτικού ήμουν 55 κιλά, όσα είμαι και τώρα. Έχω βιώσει bullying. Ήμουν πάντα το χοντρό κοριτσάκι του σχολείου και τα όμορφα κορίτσια δεν […]
The post Ανθή Βούλγαρη: Ο άνδρας μου στάθηκε βράχος στο πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε να είχε λακίσει appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.gr