Ώρα… Χεζόνια και Μπαρτσελόνα για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

09:12 - 02/03/2021

Ώρα… Χεζόνια και Μπαρτσελόνα για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ 02/03/2021 Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports1HD) στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Euroleague και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με το "τριφύλλι". Οι "πράσινοι" μπαίνουν στη "διαβολοβδομάδα" με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, καθώς υποδέχονται την ομάδα του Νικ Καλάθη και πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες και γίνονται ακόμη μεγαλύτερες αν συνυπολογιστούν τα αγωνιστικά προβλήματα, όμως η αλήθεια είναι πως ο Μάριο Χεζόνια έχει τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του. Ο Κροάτης φόργουορντ θα αγωνιστεί για πρώτη

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύο νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό

Τα πέντε κρούσματα έφτασε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα Τρίτη υπήρξαν ακόμα δύο μετά τις εξετάσεις που έγιναν.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ. Ο Σούπερ Μάριο κάνει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις για το παιχνίδι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα στην αγορά «Νικητής Αγώνα». […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ώρα… Χεζόνια και Μπαρτσελόνα για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports1HD) στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Euroleague και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με το "τριφύλλι".

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Advertorial  Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ. Ο Σούπερ Μάριο κάνει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις για το παιχνίδι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα στην αγορά «Νικητής Αγώνα». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πολλές επιλογές για να ποντάρουν στο μεγάλο ματς της Euroleague. Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα μεταξύ άλλων, για τη διαφορά πόντων, τον νικητή της πρώτης

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» The post Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ. Ο Σούπερ Μάριο κάνει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου […] The post Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο Σούπερ Μάριο κάνει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Μάριο Χεζόνια απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ. Ο Σούπερ Μάριο κάνει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις για το παιχνίδι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα στην αγορά «Νικητής Αγώνα». Οι παίκτες […] The post Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ντεμπούτο….. Χεζόνια και Μπαρτσελόνα για Παναθηναϊκό

Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι απλώς μαθηματικές με ρεκόρ 9-15, οι απουσίες είναι πολλές και σοβαρές, ο αντίπαλος είναι πανίσχυρος, αλλά ο αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έχει μια μεγάλη ατραξιόν. Ο Μάριο Χεζόνια θα κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, όχι όπως το ονειρευόταν σε ένα κατάμεστο […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα στην αγορά «Νικητής Αγώνα». Το άρθρο Ο Μάριο Χεζόνια κάνει ντεμπούτο απόψε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φορτσάτη Ρεάλ «πάτησε» την Μπασκόνια και έκανε το πρώτο βήμα για το Final 4 της Euroleague!

Ανακούφιση στη Μακάμπι με τον Μπόλντγουιν

«Στοπ» από την Αστυνομία και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας

Τα συγχαρητήρια των παικτών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στους πρωταθλήτες Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Το μοιραίο λάθος του Σλούκα στο τέλος

Αισιόδοξος για το μέλλον παρά την ήττα ο Αταμάν