Κλοπ: «Δεν θα είμαι διαθέσιμος ως υποψήφιος προπονητής της εθνικής Γερμανίας»

18:04 - 09/03/2021

Ο Γιούργκεν Κλοπ διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να αντικαταστήσει τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας.Πιστός στην Λίβερπουλ παραμένει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μίλησε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Λειψία (10/3, 22:00) για τους «16» του Champions League, με τον ίδιο να διαψεύδει τα σενάρια περί μετακίνησής του στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας. Ο «Normal One» είναι αποφασισμένος να παραμείνει στον πάγκο των «κόκκινων» μέχρι το 2024, όπου και εκπνέει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, τονίζοντας ότι ο Γιόακιμ Λεβ έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην εθνική ομάδα. Ο Λεβ είναι ο βιότερος τεχνικός που κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας (15 χρόνια) κ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλοπ: «Δεν είμαι διαθέσιμος για την εθνική Γερμανίας, έχω συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ»

Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε εκ των φαβορί για την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας έβαλε ο Γιούργκεν Κλοπ την Τρίτη (9/3).

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά