Στον Παναθηναϊκό ξανά η Κωνσταντίνου

20:40 - 05/05/2021

Στον Παναθηναϊκό ξανά η Κωνσταντίνου 05/05/2021 Την επιστροφή της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε το «τριφύλλι». Η ανακοίνωση: Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 28χρονη ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ , για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Ακόμα ένα «φίνο κορίτσι» προστέθηκε στο φετινό ρόστερ για το ένδοξο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Η Κύπρια αθλήτρια επιστρέφει για δεύτερη φορά στο «τριφύλλι» έπειτα από δέκα χρόνια με στόχο φυσικά να βοηθήσει από την πλευρά της να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Σε δήλωση της στο www.pao19

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Είναι ζωντανός, αλλά δεν αρκεί

Ό,τι μπορεί κάνει ο Παναθηναϊκός σε όλη τη διάρκεια της... από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Χουάνκαρ: «Στον Παναθηναϊκό έχω βρει τον εαυτό μου»

Συνέντευξη στην πατρίδα του παραχώρησε ο Χουάνκαρ. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Στεπανένκο

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τη Μαργαρίτα Στεπανένκο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό η Κωνσταντίνου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ενισχύθηκε με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)