Θανάσης Κουρλαμπάς: «Για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει»
01:42 - 19/05/2021
Το κατώφλι του The 2Night Show πέρασε ο Θανάσης Κουρλαμπάς και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το πως είχε πάρει […]
The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Κουρλαμπάς: Έτσι πήρε το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες
Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, αποκάλυψε άγνωστε πτυχές της προσωπικής του ζωής ενώ μίλησε και για τον ρόλο του «Μελέτη» στις Άγριες Μέλισσες
Διαβάστε το στο in.grΘανάσης Κουρλαμπάς: Για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει
Για το πόσο πολύ τον ήθελε και πώς τελικά κατάφερε να κάνει δικό του τον ρόλο του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς που βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». «Αυτό που έκανα για να πάρω τον ρόλο του Κλεομένη είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ξανά. Όταν κάναμε […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘανάσης Κουρλαμπάς: «Για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει»
«Το έχω αναφέρει ξανά κι είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ξανά. Όταν κάναμε την πρώτη επαφή με τον Λευτέρη Χαρίτο για τις Άγριες Μέλισσες και μου εξήγησαν τον ρόλο ότι είναι ένας ομοφυλόφιλος του ’50 με αυτές τις συνθήκες, πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, πραγματικά έπαθα πλάκα κι ήθελα πάρα πολύ τον ρόλο. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘανάσης Κουρλαμπάς: Τι έκανε για να πάρει τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες – «Ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει» (Video)
Για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πάρει τον ρόλο του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.
Διαβάστε το στο topontiki.grΘανάσης Κουρλαμπάς: Για να πάρω τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Θανάση Κουρλαμπά, τον ηθοποιό που κέρδισε την παράσταση στον περσινό κύκλο των «Άγριων Μελισσών» υποδυόμενος τον Κλεομένη.Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο ηθοποιός που κέρδισε τον σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων του υποδυόμενος τον Κλεομένη, τον πρώτο σύζυγο της Πηνελόπης στις «Άγριεςς Μέλισσες», βρέθηκε χθες στο πλατό του «The 2Night Show» καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου Μιλώντας για τον ρόλο του στην πολύκροτη σειρά του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός που απέσπασε ύμνους με την ερμηνεία του, ειδικά στην τελευταία σκηνή, όταν πεθαίνει από τα χέρια του Μελέτη (Γιώργου Γεροντιδάκη), αποκάλυψε πως ο Κλεομένης τον «κέρδισε» από την πρώτη στιγμή. «Το έ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΘανάσης Κουρλαμπάς: "Για να πάρω τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει" (video)
"Στην ηλικία που πρέπει να διδαχθείς, να τα βάλεις κάτω, και να βρεις ποιος είσαι, εγώ έχασα τον πατέρα μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr