Premier League: Προπονητής της χρονιάς ο Γκουαρντιόλα (ΦΩΤΟ)

22:58 - 24/05/2021

Premier League: Προπονητής της χρονιάς ο Γκουαρντιόλα (ΦΩΤΟ) 24/05/2021 H Mάντσεστερ Σίτι κατέκτησε την Premier League παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε νωθρά την χρόνια, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αναδεικνύεται ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.  Οι συνάδελφοι του αναγνώρισαν τα επιτεύγματα των «Πολιτών» κατά την διάρκεια της χρονιάς με την πλειοψηφία τους να επιλέγει τον Καταλανό και να του απονέμει το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά στην καριέρα του. «Θέλω να το μοιραστώ με τους συναδέλφους μου, αν δεν έχεις δυνατούς ανθρώπους να συναγωνιστείς, δεν μπορείς να γίνεις και εσύ καλύτερος. Η Premier League είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα στο οποίο έχω βρεθ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Premier League: Προπονητής της χρονιάς ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο προπονητής της πρωταθλήτρια Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς για δεύτερη φορά στην καριέρα του και αφιέρωσε το βραβείο στους νοσοκόμους και τους γιατρούς που πάλεψαν εδώ και ενάμιση χρόνοα με τον κορονοϊό.  Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε φέτος στα αγγλικά γήπεδα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε τη Δευτέρα (24/05) το βραβείο ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Προπονητής της χρονιάς ο Πεπ Γκουαρντιόλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Προπονητής της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ ποιος άλλος; Πεπ Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε φέτος στα αγγλικά γήπεδα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Αγγλία: Προπονητής της χρονιάς ο Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναδείχθηκε, για δεύτερη φορά, προπονητής της χρονιάς στην Premier League κι αφιέρωσε το βραβείο του στους γιατρούς και στους νοσηλευτές απανταχού της Γης. «Θέλω να το μοιραστώ με τους συναδέλφους μου, αν δεν έχεις δυνατούς ανθρώπους να συναγωνιστείς, δεν μπορείς να γίνεις και εσύ καλύτερος. Η Premier League είναι το πιο δυνατό […] The post Αγγλία: Προπονητής της χρονιάς ο Γκουαρδιόλα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Προπονητής της Φιορεντίνα ο Γκατούζο (vid)

Προπονητής της Φιορεντίνα πρέπει να θεωρείται ο Τζενάρο Γκατούζο μετά από τη φυγή του από τη Νάπολι, καθώς ο ιταλικός σύλλογος επισημοποίησε μέσω των social media την άφιξη του στην ομάδα. Προπονητής της Φιορεντίνα είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας της Φλωρεντίας, με τον προπονητή να βρίσκει άμεσα την επόμενη ομάδα του μετά τη Νάπολι. […] The post Προπονητής της Φιορεντίνα ο Γκατούζο (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)