Τι υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι

17:54 - 28/05/2021

Τι υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι 28/05/2021 Κάτοικος του Μάντσεστερ θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.  Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό του Champions League ανάμεσα στους «πολίτες» και την Τσέλσι, ανέφερε πως ότι και να γίνει στην σπουδαία αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα. «Θα μείνω στη Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι σίγουρος πως ότι και να συμβεί στον τελικό, είτε χάσουμε είτε νικήσουμε, δεν θα επηρεάσει καθόλου το μέλλον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 50χρονος τεχνικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκουαρδιόλα: «Θα μείνω σίγουρα στη Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στη Σίτι παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, παραδέχθηκε ότι η επένδυση που γίνεται από την πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι ένας από τους λόγους που τον κρατούν στο Μάντσεστερ και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει το Champions League στον τελικό με την Τσέλσι (29/5, 22:00)

Διαβάστε το στο

Γκουαρδιόλα: «Θα μείνω σίγουρα στη Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στη Σίτι παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, παραδέχθηκε ότι η επένδυση που γίνεται από την πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι ένας από τους λόγους που τον κρατούν στο Μάντσεστερ και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει το Champions League στον τελικό με την Τσέλσι (29/5, 22:00)

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)