Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέμπτη θέση για Μπούρμπου και Κυρίδου - Ψάχνουν μέσω ρεπεσάζ την πρόκριση στον ημιτελικό

09:18 - 24/07/2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέμπτη θέση για Μπούρμπου και Κυρίδου - Ψάχνουν μέσω ρεπεσάζ την πρόκριση στον ημιτελικό 24/07/2021 Ο πρώτος προκριματικός της δικώπου άνευ πηδαλιούχου δεν πήγε πολύ καλά για το ελληνικό δίδυμο της Χριστίνας Μπούρμπου και της Μαρίας Κυρίδου, καθώς τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της σειράς, ωστόσο οι 20χρονες αθλήτριες έχουν ακόμα ελπίδα για τον ημιτελικό. Έτσι, οι Ελληνίδες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο μέσω του ρεπεσάζ, ελπίζοντας ότι εκεί θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους, στην πρώτη τους παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αγώνας των ρεπεσάζ, είναι προγραμματισμένος για αύριο,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 6η θέση η Άννα Κορακάκη - Πέρασε στο τελικό

Η Άννα Κορακάκη μπορεί να τερμάτισε στην 6η θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά προκρίθηκε στον τελικό, όπου διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο.Η Άννα Κορακάκη τερμάτισε στην 6η θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια. Παρόλα αυτά, πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου έχει ακόμη μία ευκαιρία και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο. Μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, είπε πως «χαιρόμαστε πολύ ειδικά για την επίδοση του προκριματικού που ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Μου διαφεύγει το γεγονός ότι έχω τρεις στους τρεις τελικούς μετά από πέντε χρόνια μάλιστα και ειδικά με αυ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)