Βάσια Τριφύλλη: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ – Εγώ δεν θα τον φοβόμουν”
13:44 - 29/07/2021
Καλεσμένη στο “Καλοκαίρι #Not” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη. Η Ελένη Τσολάκη δεν
To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ – Εγώ δεν θα τον φοβόμουν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, λυπάμαι το ταλέντο του»
Όσα είπε η Βάσια Τριφύλλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή “Καλοκαίρι Not”! Καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη στο Open. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που έχει ήδη προφυλακιστεί, αναφέροντας πως αισθάνθηκε πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν και μίλησαν ανοικτά. «Εμένα ... Περισσότερα
To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, λυπάμαι το ταλέντο του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τριφύλλη για Φιλιππίδη: Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ – Απορώ γιατί οι γυναίκες δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια
Για τον φίλο της Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο όπως είπε, αγαπά πολύ μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» η Βάσια Τριφύλλη, μία μέρα μετά την προφυλάκιση του ηθοποιού. Ωστόσο τόνισε ότι αισθάνθηκε καλά όταν οι γυναίκες βγήκαν και τον κατήγγειλαν. «Απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια» είπε χαρακτηριστικά «Να σου πω ότι νιώθω ασφαλής; Θα είναι ψέμα. Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Και όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά ή είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη. «Λυπάμαι το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒάσια Τριφύλλη για Φιλιππίδη: «Είναι φίλος μου και τον αγαπώ»
Η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση και την προφυλάκιση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤριφύλλη για Φιλιππίδη: Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ (Video)
Κακή επιλογή χαρακτήρισε τις ενέργειες του Πέτρου Φιλιππίδη η Βάσια Τριφύλλη
Διαβάστε το στο topontiki.grΒάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι φίλος μου αλλά απορώ που δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια», vid
«Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Λυπάμαι το ταλέντο του», λέει η Βάσια Τριφύλλη.
Το άρθρο Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι φίλος μου αλλά απορώ που δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΒάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ- Είναι φίλος μου και τον αγαπώ»
Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που έχει ήδη προφυλακιστεί, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not». Όπως δήλωσε η ίδια, ο γνωστός ηθοποιός είναι φίλος της, ωστόσο, αισθάνθηκε πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν και μίλησαν ανοικτά. «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒάσια Τριφύλλη για Φιλιππίδη: «Είναι φίλος μου και τον αγαπώ»
«Βεβαίως και καταλαβαίνω τον φόβο τους. Εκείνος δεν είχε φόβο, ήταν άνετος»
Διαβάστε το στο to10.grΤριφύλλη για Φιλιππίδη: Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ
Τον φίλο της Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο όπως είπε, αγαπά πολύ μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» η Βάσια Τριφύλλη, μία μέρα μετά την προφυλάκιση του ηθοποιού. Ωστόσο τόνισε ότι αισθάνθηκε καλά όταν οι γυναίκες βγήκαν και τον κατήγγειλαν. «Απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια» είπε χαρακτηριστικά «Να σου πω ότι νιώθω ασφαλής; Θα είναι […]
Διαβάστε το στο dete.grΒάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ»
Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ» Η Βάσια Τριφύλλη καλεσμένη της εκπομπής «Καλοκαίρι#not» αναφέρθηκε στη προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Και όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά ή είσαι φίλος με έναν […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr