Ξεσπά η Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Τούνη – «Φωτογραφίζεται, φιλιέται, ξεβρακώνεται»
10:16 - 10/09/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία απάντησε και για την Ιωάννα […]
The post Ξεσπά η Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Τούνη – «Φωτογραφίζεται, φιλιέται, ξεβρακώνεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Γερασιμίδου: Καταπέλτης για την Ιωάννα Τούνη – «Φωτογραφίζεται, ξεβρακώνεται»
«Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε επιδόματα», λέει η Ελένη Γερασιμίδου. Για την Ιωάννα Τούνη απάντησε η Ελένη Γερασιμίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά. «Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι, μαθαίνω όμως ποιοι πάνε εκεί. Και βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου: Καταπέλτης για την Ιωάννα Τούνη – «Φωτογραφίζεται, ξεβρακώνεται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Τούνη – «Φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά…»
Η γνωστή ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της
Διαβάστε το στο Καταπέλτης Ελένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Τούνη: “Είναι μια κυρία που φιλιέται και ξεβρακώνεται”
Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Κωνσταντίνο Αρκά, όπου
To άρθρο Καταπέλτης Ελένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Τούνη: “Είναι μια κυρία που φιλιέται και ξεβρακώνεται” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕ.Γερασιμίδου για Ι.Τούνη: «Δεν μπορεί να μιλήσει για δουλειά - Μόνο φιλιέται και ξεβρακώνεται»
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για την αποχώρησή της από το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ιωάννα Τούνη.
«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα και θα το πω και ας προκαλέσω, δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό; Όμως έτσι είναι! Διότι έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ότι εγώ αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε, δεν είχα πει τίποτα πουθενά. Και τώρα λέω αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου για τη σειρά που θα πρωταγωνιστούσε και στο παρά πέντε αποχώρησε.
«Κάθε πρωί διαβ
Διαβάστε το στο pronews.grΕλένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Τούνη: «Φωτογραφίζεται, ξεβρακώνεται»
Για την Ιωάννα Τούνη απάντησε η Ελένη Γερασιμίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά. «Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι, μαθαίνω όμως ποιοι πάνε εκεί. Και βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι γι’ αυτήν και πιο σκληρά, έχω εκφραστεί κι εγώ. Μας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕλένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Τούνη: Βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, εδώ ο κόσμος καίγεται…
Η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε, για πρώτη φορά, για την απομάκρυνσή της από τη σειρά «Σέρρες» που γυρίζει ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Τούνη: Βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, εδώ ο κόσμος καίγεται…
Διαβάστε το στο spoilersΓερασιμίδου ισοπεδώνει Τούνη: «Είναι μια κυρία που φιλιέται και ξεβρακώνεται»
Γερασιμίδου ισοπεδώνει Τούνη: «Είναι μια κυρία που φιλιέται και ξεβρακώνεται» Χείμαρρος ήταν η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Κωνσταντίνο Αρκά! Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από τη σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ «κάρφωσε» την Ιωάννα Τούνη. «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα και θα το πω και ας προκαλέσω, δεν έχω […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr